Hej Och Välkommen till min blogg!

Tänkte börja lite lätt med att berätta vem är jag egentligen? JO det ska ni få veta nu.

Jag heter Linus Tonström och kommer ifrån Östergötlands län Och bor i Linköping i Vikingstad. Ett litet samhälle utanför Linköping.

På fritiden brukar jag umgås med vänner, festa etc.

Hur gammal är du? Jag är 18 år gammal, fyller år i November och är alltså då född 1997.

Håller du på med någon sport på fritiden? Nej men jag gymmar 5 dagar i veckan.


Vill ni veta mer om mig så får ni följa min Instagram för att se hur min vardag ser ut. Peace. https://instagram.com/linus_tonstrom/
Hejsan! Nu bröt jag det jag har lovat och ber så hemskt mycket om ursäkt! Nu är det så att det är mycket pågång och mycket att skriva om. Så som Julafton och nyårsafton. Så därför kommer uppdateringen bli sååå mycket bättre nu framöver. Idag har det inte blivit så mycket av att göra... Började skolan 08:15 och slutade strax innan klockan 15:00. Efter det drog jag till ikano huset till H&M och köpte ett par kostym byxor som jag ska ha på nyårsafton! Jag fick också studentmössan idag! riktigt schysst! Men just nu får ni nöja er med min dag😊

PEACE

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

  • 10 Readers

Likes

Comments

Hej folket! Förlåt för att jag inte har uppdaterat på ett tag nu! Men nu blir det nya tag! Det va ju lov nu förra veckan. Va uppe i stockholm då och hälsade på en barndomsvän. Blev att festa lite o gå på bio och bara ta det allmänt lugnt! Nu är det skola igen och längtar redan tills nästa lov. Fyller 18år snart! Så Lördag natt ser ni mig ute på klubben. Ni får ha det bra så kommer det nya uppdateringar inom kort.

PEACE

  • 22 Readers

Likes

Comments

hejsan allihopa!

Helgen tillbringades i Stockholm då jag firade min barndoms vän där.

Mycket ​fester och mycket umgänge fick jag gästas av, riktigt kul.

Sen i måndags så blev det skola och gym sen hem till datorn. mycket mer har jag inte hunnit med!

Men ni får ha det bra allihopa så hörs vi! 

PEACE

Likes

Comments

Idag har det inte blivit så mycket göra av. Har varit hemma o tagit det lugnt nästan hela dagen då jag inte somnade förns vid 10 på förmiddagen, så är ganska trött nu. Imorgon är det skolan (pust). Har också varit o träffat några polare, så vi käkade lite och tog en liten moppe tripp också. Nu ska jag sova mina vänner. Ha de bäst.

PEACE

  • 33 Readers

Likes

Comments

Kollade på denna fantastiska filmen här om dagen och har nog redan sett den 5 gånger om redan så har jag riktigt fastnat för det här med hur svårt de va för en del på den tiden vid 70-80 och 90 talet. 

Det som kändes så annorlunda med den här filmen jämfört med alla andra filmer så visade den här nått viktigt för oss. 

Hip Hop anser jag är en riktigt sjukt bra musik stil! 

Hip Hop får än att gå upp i varv känna glädje och även texter om hur det var förr. Det förekommer också historier i texterna och även hat till politikerna och hur dom förstörde och förnedrade folket förr i tiden.

Trots motvilja och folk som inte trodde på dom blev dom en av världens största hip hop artister genom tiderna. Big up till Eazy-E som fixade framtiden för artister som inte stack ut så mycket som då efter denna sak fick visa upp sig. 

Han arbetade mycket med 2pac, Snoop Dogg , etc. 

'Som sakt kolla på filmen så kommer ni förstå vad jag menar. 

PEACE 


Likes

Comments