13 dagar kvar

Nu är det alltså måndag den 6 februari. Vilket betyder att det är mindre än två veckor kvar tills jag är tillbaka på hemmaplan. Detta är alltså mitt tionde inlägg här på bloggen. Undrar vad skolan har att säga om antalet inlägg jag har gjort under resan. Tyvärr så har det ju inte funnits så mycket att skriva. Jobbet tar upp väldigt mycket tid och när man är ledig så gör man så lite som möjligt. Därav så har det inte blivit så mycket att skriva om.

Jobbet är underbart, just nu. Jag bytte från förrätter till efterrätter för ungefär en månad sedan. Vilket har varit en otrolig upplevelse, mycket pågrund av att jag aldrig har jobbat med efterrätter på det sättet. Visst att jag har gjort efterrätter tidigare, men aldrig i den här bemärkelsen och aldrig heller gjort enbart efterrätter under en service. Det är en helt annan grej, en helt annan noggrannhet och inte allt samma stress som på resterande sektioner.

Jag har som de flesta vet tvivlat över om jag kommer att fortsätta som kock efter studenten. Mycket på grund utav hur jag har haft det här under resan. Så just nu är det rätt oklart om vad jag ska göra efter studenten. Jag har fått förslag och förfrågningar från diverse platser och företag, både inom och utanför branschen. Men det blir till att fokusera på det när jag kommer hem, efter att man har kommit iordning med allt skolarbete som är kvar.

Jag kommer lägga upp alla bilder osv som jag har tagit under resan i ett album på facebook. Har tyvärr inte kunnat ha telefonen tillgänglig under arbetstid så det kommer saknas väldigt mycket bilder från arbetsplatsen. Ska se om jag kan få tillåtelse att ta bilder osv nu under sista veckan och försöka få med lite från det vi gör just nu.

Men det är ett annant moment, Ses i Sverige

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments