Nu har första två veckorna här gått (tror det är två iaf) Och det har funkat bra hittills. Väntar dock fortfarande på att vi ska få hyllor i garderoben och en byrå till våra kläder. Så just nu måste vi ha alla våra kläder i väskorna. Vilket är sjukt störande för de ser riktigt jävla skitigt ut pga det.

Jag är för tillfället i förrätts stationen vilket jag trivs bra i, vet dock inte hur länge jag kommer bli kvar här. Antingen i några veckor till eller till nästa menybyte.

Har egentligen inte så mycket att skriva. Är just nu sjuk med både förkylning och feber, dessutom så ska jag jobba imorgon. Arbetsdagarna här är äckligt långa, vanligtvis så jobbar vi från 09 till 22:30 men vissa dagar har det blivit ännu längre. Så kortfattat så trivs jag med arbetet i sig men fan inte med tiderna, hade hellre jobbat 10 timmar per dag fem dagar i veckan än dom timmarna vi gör nu. Men men, de e ju synd o klaga har jag hört.

Kommer troligtvis inte kunna åka hem över julen eftersom tanken är att jag ska jobba varje dag från den 23 till den förste, vad som är sagt nu iaf.

kommer lägga upp lite bilder här nedanför på hur de e i köket o en del av rätterna.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Första dagen gjord. Lite segt att börja med ett 12 timmars pass men det flöt på under hela dagen. Tyvärr inte mycket gäster idag så blir förhoppningsvis mer att göra imorgon.
Hotellet är väldigt lyxigt och maten är verkligen "modern" mycket smått o mycket pill

  • 108 Readers

Likes

Comments

​Nu när jag har varit här i tre veckor så har man ju automatiskt lagt märke till en del skillnader här. Mestadels så verkar maten vara mer halvfabrikat än hemma, väldigt mycket färdigrätter och snabbmat, även i hemma. Ungdomar verkar inte äta jätte mycket ute men med tanke på vad man ser för folk på de olika matställena och hur folk ser ut så är det mestadels snabbmat såsom Mcdonalds, Subway, KFC o liknande. Mestadels så verkar människor dricka kaffe/thé och inte lika mycket energidrycker som hemma i Sverige. 


​Godis, socker och läsk dricks och äts i överflöd, överallt. Jag själv får mer godis, chips och kakor nerpackat som lunch än vad jag får mat. Vanligtvis så är det två stycken små ljusa frallor. 

I skolköket så lagar vi allting från scratch men vi får inte göra så mycket egentligen. För det mesta är redan färdig gjort dagen innan tyvärr. Vilket gör att vi har överdrivet mycket dötid på de praktiska lektionerna. 

Återkommer med hur det ser ut på praktiken i senare inlägg.


Praktiken som jag har hamnat på är ett fyra stjärnigt hotell 30 minuter utanför london. Maten är väldigt modern och så är även uppläggen.  Jag har ju ännu inte varit där så har inga bilder eller liknande därifrån. Kommer antagligen komma inlägg som visar mer hur det ser ut. Men för er som inte vill vänta så lägger jag en länk här till hotellet. http://www.greatfosters.co.uk/Likes

Comments

Ändringar på bloggen!

Som ni alla har märkt så är jag inte aktiv här, alls, överhuvudtaget. Är faktiskt inte intresserad av att skriva här egentligen delvis eftersom att det inte är min grej riktigt och delvis eftersom att jag är så himla kass på o "beskriva/berätta" om vad jag har gjort/lärt mig. Men efter som att jag är "tvungen" enligt skolan så...


Sååååååååååååååååååå hedanäfter kommer jag uppdatera mera Men Jag kommer vara otroligt otroligt kortfattad så det kommer nog inte vara någon jätte intressant läsning. Ni kommer få se vad jag gör på dagarna (mesta dels vad jag gör i skolan/praktiken) och förhoppningsvis så följer det med några bilder.


Jag har dock skoluppgifter som jag kommer publicera här så ni kommer nog att få lite mer text att läsa, någon gång..


Juste jag skaffade en till tatuering också

Likes

Comments