Sommaren har varit härlig. När det varit bra väder då. Grekland va toppen, älskar det landet.

Slutat jobba nu oxå. Känns både skönt och jobbigt på samma gång. Jobbigt att inte ha nåt jobb, va ju liksom min socialaste bit på dagen. Men det känns väldigt skönt att få ha denna tid me William som jag inte haft på länge.

Ska till ullared imon me pappsen och mette. 

Gud va tråkigt ja skriver idag men inte hänt nåt ja irriterat mig på så mycket. Men det kommer nog snart=)

 

All min kärlek till min stora älskling som ligger hemma och är sjuk idag...

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Jag får inte in en enda till grej i mitt huvud idag! Är trött, har lärt mig alldeles för mycket idag. JObbigt jobbigt men haft ganska kul ändå. Dagen har bara sprungit iväg. Måste säga att det är väldigt skönt att vara tillbaka på jobbet igen. Trodde inte att det skulle vara det men det är det.

Lite jobbigt att få se dig hela dagen bara men inte få gå fram och hålla om dig. Saknar dig mer nu när ja får se dig. Kommer bli jobbigt att inte få träffa dig i helgen. Men ja och gumman ska ha skoj så vi hinner nog inte tänka på gubbarna här hemma=D

Fick hem tågbiljetterna idag oxå så nu är allt fixat och klart. Jobbigt bara att ta me hela helgens packning till jobbet och sen åka tåget till Karlstad i äckliga arbetskläder. Kanske kan smita in nånstans och byta om, för emelies skull=)

Nä, nu ska ja göra mig i ordning för att gå och lägga mig. Godnatt

 

All min kärlek till han som fångade mitt hjärta...

Likes

Comments

Du behöver inte berätta för mig, för jag vet. Jag vet att du tycker om mig, för det känner jag...

Har inte kunnat förklara för dig hur jag känner för dig för dom orden är för utslitna, meninglösa och tomma. Har andvänt dom på fel sätt innan så orden tappade sin innebörd. Men under tiden jag lärt känna dig så har jag lärt mig orden riktiga betydelse.

Men trots alla ord så kan jag inte finna orden för hur mycket jag tycker om dig...

 

All min riktiga kärlek till dig...

Likes

Comments

Nu har jag bestämt mig. Det blir nog en bok iallafall. Eller rättare sagt, förr eller senare så kommer det att bli det. Har bara tagit sån tid. Var ju redan i november som jag bestämde mig för att skriva och började rätt bra men tappade intresset direkt. Får liksom ingen motivation. Är så jobbigt oxå, och så mycket att tänka på. Men när allt e klart så är ju allt tråkiga och jobbiga över.

Sen har jag ett problem med boken. Eftersom det är en bok om allt som varit omkring mig dom senaste 5 åren så är det ju en del personen som varit omkring mig, rättare sagt, alla som jag pratat med dom senaste 5 åren.

Ni som vet har pratat, mest umgåtts me mig dom senaste 5 åren, får jag använda erat förnamn? KOmmer inte skriva nån skit eller smutskasta nån. Sen är det inte säkert att alla kommer med, ska ju bara skriva en bok=)

Dom namnen som jag inte får ha med kommer jag få hitta på namn åt. Men det kommer bli liknande namn ändå. KOmmer att höra av mig till dom flesta och fråga, men andra kommer jag hitta på.

Nä, nu ska ja ta vara lite på fredagen. Annika vill ha me mig ut men ja har varken kaft eller nåt annat just nu så ja får se. E ju tokförkyld me skavsår under näsan...

All min kärlek till min lilla prins som åkt bort under helgen...

 

Likes

Comments

Orkar inte detta längre snart. Vill bli frisk och få tillbaka mitt sociala liv. Vill åka in till stan utan att få panik. Vill vara ute och njuta av våren. Vill faktiskt tillbaka till jobbet...

Vill ha mina underbara här nu omkring mig. Men lille e på dagis och store på jobbet. Att det ska vara så jobbigt att sakna nån.

Nån som vet hur det är att bli lurad på kärlek i en hel livstid? I know. Aldrig känt mig så lurad innan. Att växa upp med en person som man tros bli älskad av men sen får reda på att man bara blivit lurad. Inte kul. Vill vara där, vill hålla hand och tycka synd. Men fortfarande inte varit där. En dag snart är det försent.

Underbara sommar är snart här. Ska njuta av varenda sekund. Och ska få åka iväg me älsklingarna oxå. Först den stora och sen den lilla=)

 

All min kärlek till dom...

 

 

 

Likes

Comments

Jag är ledsen att behöva tråka ut alla med detta men jag måste få ur mig det!

Detta inlägg kommer handla om det vidrigaste jag vet. Behöver nog inte nämna ens hans namn för alla som känner mig vet vem det är ändå, men vi kan kalla honom F!

Har förlorat 4 år av mitt liv pga denna f. År som jag inte kan få tillbaka så man får väl försöka se det goda i det hela. Vad är nu det goda? Att jag har lärt mig hur vidriga äckliga folk kan vara.

Tillit va F´s bästa ord tror jag. "Man måste ha tillit", "man måste kunna lite på varandra". In my asssss säger jag bara. Kör upp det i nån annans röv istället. Oj, sorry, det gör du ju redan. Jag vet inte vad ordet tillit betyder längre för det var visst nån som rubbade mig hjärna med det. För inte hade jag en aning om att det betydde att man fick lov att vara otrogen. Jag menar, minst 40 st, det är rätt bra kämpat, för att vara allt på F, Fet, Ful och Förbaskat ohygienisk. F är allt på F. Finns många bokstäver som passar in på honom .

Och när det gällde pengar. Ja, vem kan inte mer om pengar än F? Konstigt att under 4 år var vi konstant panka. "Gumman vi fixar detta, allt kommer ordna sig". Lina fick fixa ett eget liv, men tack å lov för det. Ska inte ljuga om att det va F som skaffade mitt jobb. Så nåt va han bra på. Så här va det, det var min tur att utnyttja.

Och hur kul är det att ha ett förhållande där man är tvungen att kolla i mobilen vad som hände dagen innan? Undrar hur många gånger jag hittade saker i F´s mobil som han glömt att radera!? 4 år, så tänk er själva. Det var konstigt för F kunde inte lämna hemmet utan att det dök upp saker på telefonen. Hade jag inte varit så smart sa hade han kunnat dra den att det fanns ett virus i telefonen som precis me datan när jag hittade alla mina lösenord i hans mappar. Undrar fortfarande idag hur dom kommit dit...

Eftersom han alltid va otrogen när han va ute så trodde ju jag till slut efter 4 år att man fick lov att vara det. Så det var väl inte mer än att själv vara det så fort man gick ut. Kunde han ta mina kompisar kunde jag ta hans. Man delar väl med sig? Sambolagen liksom.

Men det bästa av allt var nog när jag va gravid i 7 månaden me william. Jag skäms för mig själv när jag tänker tillbaka. Att jag köpte allt!? Jaja, men William fick ju trorts allt en lillasyster när han va ett halvår. Ja inte av mig då förstås för det hade ju varit tekniskt omöjligt. (Eller egentligen inte men det hör inte hit). Utan han gjorde ju en annan gravid för att "jag va tvungen för att se att jag fortfarande va attraktiv". Det var ju sååå syyyynd om F, stackars pojke. Men han blev ju iallafall 3 barnspappa. Men hur bra är relationen där egentligen?

Förening! det gillar F. Ja, det börjat ju t o m på f. Men akta. Sist så gick dom ju över 200 000 back, p g a F. Det är nåt med att starta grejer för F. Men det funkar liksom inte för honom.

Men jag gillar det me den sista föreningen där han tog alla dom pengarna. Hittade ju ett intyg bland alla hans papper som tydligen va ett intyg som JAG skulle skriva på. Ett intyg om att F mådde så dåligt. Bl a för att han "kunde ju inte få barn me sin fästmö därför fick han barn me ****!". Jag får liksom inte ihop det. Missade han hela grejen att ja va redan gravid eller? Nae, det va nog att försöka komma undan så limrigt som möjligt tror jag.

Det är oxå en grej me F. Vad han än gör, så kommer han undan me det. Alla köper hans lögner. Är så glad att jag inte behöver stå där längre och skämmas när han ljuger för sin familj och sina vänner. Alla som jag har träffat sen han fick flytta hatar honom. Ingen vill ha me han att göra. Lite synd, för vem ska då hämas på honom. Han kan ju inte komma undan me allt i hela sitt liv? Det är då den underbara KARMAN dyker upp. En dag kommer livet att straffa honom.

Slutligen så vill jag att alla ska veta som inte redan visste hur jag tog mig ur detta. Det var ett tag som jag fick panik. Tror det var strax efter julen 06. Åkte till mamma med gråten i halsen och sa att hon måste hjälpa mig därifrån annars tar jag livet av mig. Då började planeringen. Och titta på mig idag. Jag älskar mitt liv! Jag älskar mina vänner! Och jag älskar min pojkvän! För nu vet jag vad ordet "älska" betyder.

Tack alla som hjälpt mig hit jag är idag! 

All min kärlek till mig och mitt nya underbara liv!

Likes

Comments

Va inget fel på magnet röntgen iallafall, tur det. Så nu väntas det jobbigaste, ryggmärgs provet. Ska tydligen göra ganska ont så ja e ganska nervös. Sen ska jag till en ögon dr oxå. Att han inte kom på det från första början, har ju sett dubbelt hur länge som helst nu. Så trött på denna jävöa skit så jag går snart under...

Tog av Williams stödhjul i måndags. Och i tisdags åkte dom på igen. Gick inte springa efter honomnu. Får vänta tills ja e helt frisk istället. Det är så skönt att se honom cykla omkring på sin cykel. Han bara lyser av glädje. Och fort går det oxå.

Helg snart, igen. Känner knappt av nån glädje av dom längre. Uppskattar dom inte på samma sätt som när jag jobbar. Ändå har jag redan hela min helg planerad.

Känner en saknad, men vet inte efter vad. Nåt jag får fundera på...

 

All min kärlek till min lilla cyklist...

Likes

Comments

Kan det inte bli varmt snart? Vill ju ha sommar och semester. Har nästan planerat hela min semester nu. Ska iallafall åka till Danmark med William en vecka. Ska bli mysigt. Då kommer vi att bo 100 m ifrån en jättlång fin strand. Ska bli så härligt att få vara där och speciellt ha kul me lille Willson.

Sen ska jag ju resa med älsklingen oxå. Fast har ännu inte bestämt vart vi ska åka men jag vet att det kommer bli underbart härligt ändå. Fick träffa honom idag en stund. Visste inte hur mycket jag hade saknat honom förrän han kom hit. Och nu saknar ja honom igen. Jobbigt men sköönt att inte träffas så ofta. Man vill ju inte trötta.

Och ännu en dag som Läkaren inte har ringt. Blir så förbannat jävla trött på detta nu. Ringde dom och bad dom säga till min Dr att ringa upp mig men tydligen väldigt svårt att göra detta...

William fick köpa glass i glassbilen idag för första gången. Har aldrig sett en mer gladare unge=)

Grattis lilla pappa på födelsedagen! Och naturligtvis grattis till morbror oxå.

All min kärlek till mitt lilla glass monster...

Likes

Comments

Börjar få panik nu av att vara hemma. JObbigt för man blir så lat. Gör ju inget annat än att bara vilar. Är ju i för sig det som läkaren säger att ja ska göra men det kommer att bli svårt att börja jobba sen igen. Igår mådde jag bra, bäst hittills. Men bara för det så mådde jag dubbelt så dåligt idag.

Konstigt, men ja längtar ändå på ett sätt att komma tillbaka till jobbet. Tommy ringde idag oxå. Bad om ursäkt att han hade ringt på fyllan i helgen. Men det är ju kul att nån tänker på en på fyllan iallafall, haaha. Tydligen lediga v 18, det är ju alltid skönt. Hoppas bara att jag kommit tillbaka till jobbet då.

Känns inte osm om jag har så mycket atts e fram emot. Känns alldeles tomt. Fast ja har ju ett par saker iallafall. Magnus Betnér i Karlstad men Mli i maj och sen i sommar ska ja ju åka utomlands me Mats och det ska bli mysigt. Vill ju göra nåt med William oxå men vet inte vad. Vill ta med han nånstans, men vad!?

Nä, nu ska jag gå och äta choklad, i smyg för jag har nämligen slutat äta godis...

 

All min kärlek till Mli idag...

 

Likes

Comments

...eller kanske fler

Har funderat lite på hemligheter. Det finns olika slags hemligheter, många olika. Vissa som vi väljer att hålla för oss själva och inte säga till en endaste själ, medans vissa vi bara måste dela med oss av för att det är för jobbigt att hålla det för sig själv.  Det finns glada hemligheter och det finns hemligheter som kan göra ont.

Jag har ett helt lager med hemligheter. En del är mina egna och en del från andra som behövt att lätta sitt hjärta, som naturligtvis stannar kvar hos mig. Mina egna hemligheter är både glada och sånna som kan såra folk. En del har jag delat med mig av och en del stannar kvar där dom är nu. Det minsta jag vill är att såra folk men jag vet att en dag så kommer jag inte kunna hålla det inom mig längre och då kommer några bli väldigt ledsna. Men den dagen den sorgen. Det man inte vet, har man inget ont av.

Den senaste hemligheten som jag fick reda på är en blandning kan man säga. Glad för några medans den kommer att såra andra. Det de handlar om tycker jag är fel men i vissa fall så kan det få folk och må bra och då tänker jag stötta denna hemlighet.

Vad är din hemlighet?

 

All min kärlek till Mats, som inte är någon hemlighet längre... :-)

Likes

Comments