ibland vill jag bara skriva av mig och få ut allting jag känner och vill få sagt. Oftast vågar jag inte pga min dyslexi och att folk ska skratta åt mina meningar. Sedan känner jag att man blir ännu mer dömd av sina nära och kära men det vet jag redan då hälften av mina kära lämnade mig då jag slutade prata med min mor, Eftersom det var mitt fel att vi inte pratade och att en 16 årig tjej får all sådan skit av sina nära och kära. Det var för mycket. jag har alltid velat vara alla till lags och att vara den glad tjejen som jag egentligen är brast rätt fort. Samtidigt varit iblandad i en skilsmässa som inte alls varit rolig. känns som ingen alls förstår hur man känner eller vad man gått igenom. Att jag knappt kan lita på någon i min omgivning för jag alltid tror att jag kommer bli sårad . Det är de jag är van vid. jag är van vid att bli sårad och lämnad av dem jag känner mig tryggast med.

Samtidigt ha svårt att hålla kvar vänner för jag var rädd att dem skulle döma mig jag bad om ursäkt mycket jag vågade inte vara mig själv för är jag den jag är så lämnar folk mig.

att sedan få vara med om samma sak med min Plastmamma. Att hon varit i mitt liv i 14 år och sedan slänga bort en som en användvante som blivit för sliten. Att bli ljugen till igen. Att bli lämnad igen och sårad. Men nu vid 24 års ålder. Vad är skillnaden jo att jag är äldre och vågade lita på någon som hjälpt mig igenom mycket,

Samtidigt få nya problem med min Endrometrios och började käka dubbla p-piller och jag kände att det var min plikt att förvana mina kollegor då jag inte visste hur dubbelt skulle bli, hur kroppen skulle reagera. så ville jag iaf meddela vad som kunde hända och att de skulle hjälpa till ifall jag råkade vara otrevlig eller något annat. men då passade någon på att säga till chefen att de var rädda för mig och att jag skrämde dem. Jag hade så otroligt temprament och det inte fungerade. Samtidigt som personen /personerna i fråga började sprida olika rykten om mig och andra på jobbet så att vi skulle hata varandra till slut. men det kommer jag till. Men att de chefen gör är att ge mig en varning. inte ta in personerna i samma rum och anklaga mig för att sminka mig på arbetstid och att mina kollegor var rädda för mig för de visste inte vilket humör jag var på. men jag fick inte en enda konkret händelse. bara massa påståenden. sedan säger hon du måste hålla ansiktet uppåt. men de e svårt när man får höra sådana saker. hon gav mig ett exempel på att sätta en penna i munnen då skulle musklerna vänja sig och det skulle vara lättare att le. samtidigt som jag innan sa att varför kunde ingen prata med mig. det känns hämskt att folk känner så här och de gärna får säga vilka tillfällen och kan vi inte reda ut det med dem som känner så här. och tillsvar fick jag men de vågar inte prata med dig för du skrämmer dem. de gjorde ont i mitt hjärta att komma tillbaka till jobbet. men att sedan prata ut och ingen kände så här förstod jag snabbt att det bara var två personer detta gällde. Det är inte okej med mobbning på arbetsplats. när då min chef frågade hur det gick på jobbet och jag svarade att jag mådde dåligt . hon frågade varför då sa jag hur tror du att man känner sig när folk är rädda för dig men du vet inte varför.

Sedan går man till jobbet fast man har influensan och får en kommentar som att du borde duscha du ser lite ofräsh ut. jo men jag går in då du använder mina känslor mot mig så jag går in och jobbar för jag vill företagets bästa. kan knappt prata eller stå upp för jag hostar sönder mina revben och sedan få en sådan kommentar. det är inte okej. sedan få kommentarer att kunder säger att jag är otrevlig och när jag sedan nämner vilka tillfällen och vad har jag gjort kan hon inte ens nämna något tillfälle. att jag aldrig var glad utan bara sur och man såg att jag mådde dåligt på arbetsplatsen

sedan när man får höra att ena kollegan går runt och säger att jag är skör och mår dåligt vi måste hjälpa henne då hon mår så dåligt. samtidigt som hon går till nästa och snackar skit och säger att jag inte gör mitt jobb.

sedan pratar illa om varenda en som hon inte kunde styra över. jag trodde mobbing försvann när man blev äldre men tydligen ska mobbing fortsätta.

när kunder sedan kommer in och personen i fråga är inne vänder i dörren pga att hon har varit så otrevlig. som ett exempel när en kund frågade efter en vas i en annan färg då sa hon att de har han nog drömt för det finns inte i de färgerna. då kände jag att jag inte kunde hålla tyst och sa det där stämmer inte och den färgen finns visst det är bara att vi aldrig har haft den hemma. för att nedvärdera någon så där är inte okej speciellt när varan finns men hon orkade inte söka på de för hon inte kunde något om produkten utom om färgerna som fanns hemma.

olika sådana tillfällen men endå så är det jag som får skit för saker som inte ens har hänt. är det konstigt att man började få panik attacker för man visste knappt vad som sas om en bakom ens rygg och samtidigt som detta händer så valde personen i fråga att snacka skit om de andra till mig och nämna saker de sa om mig bakom min rygg och hon tyckte de var skit och sen får man höra att hon gjort samma med alla tre så att vi skulle gå i hop och inte trivas i varandras sällskap. det första som hände när vi fick en ny kollega var att hon och en annan sa att jag och den 3 inte gjorde vårt jobb och att vi inte borde jobba där och att vi inte ska lyssna på vad vi säger. tydligen spydde de rätt mycket galla.

till oss sa dem att hon inte kunde arbetet , att hon jobbade som en snigel och hur ska detta gå för företaget. Sedan att vi var mycket bättre och de borde lyssna mer på oss.

sedan fick vi ännu mer skit för handels blev inblandade då vi hade fel anställningar och lön mm. De brukar gå ut och kolla sånt i butiker och de var då dem sa att det var fel och de ville hjälpa till. då bröt helvetet lös på jobbet och den ena kollegan som spydde galla började säga till oss hur dåligt vi betedde oss och hon kunde hjälpt oss och att vi förstörde för företaget mm fast hon inte kunde något om ens rättigheter . plus att vi kunde fått hela stället att gå i konkurs , jo men de var inte vi. sedan att man blir behandlad som en säck rutten kol ja det är något annat.

att man tar in kollega efter kollega som får fast och folk som påstår fast anställning innan oss andra för vi inte kunde ta ordentligt med ansvar
Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Ibland önskar jag att man kunde göra om göra rätt. slänga i väg sina tankar. Jag har under en tid inte orkat lägga manken till på mig själv. inte orkat träffa folk och helt enkelt grävt mig in i min egna lilla grav. Det är mycket och oftas är jag glad men ångesten & panikångesten gör inte det hela enklare. Jag får helt enkelt ångest över prestation, ångest över att må dåligt ångest över att behöva tacka nej. ångest över att folk inte förstår. ångest över att du är en skit hög och ångest över allt som man egentligen kan kicka i väg med en enkelt spark. men ibland rinner bägaren över. jag är stark utåt och folk undrar hur jag orkar. jo jag orkar lite tills väl ångesten kommer då bryter jag ihop i sängen och någon jag håller kärt kramar om mig och försöker få mig att lugna mig.


Jag har blivit den människan jag avskyr. Men med enkla steg så går jag framåt trotts detta. trotts skitsnack trots irritation trots skillsmässor och familj som skiter i en rätt ut av. Jag har inte mått så här sedan jag sa upp kontakten med vissa i min familj. då jag gick in i väggen. då jag valde att trycka in alla mina känslor. tills den dagen det brast och jag slog rakt in i en tegelvägg och sparkade in i skoldörren då jag inte orkade höra skitsnacket om mig. inte orkade höra hur jag var , hur tillräcklig jag inte var. hur jag aldrig skulle vara som de andra. Hur jag lätt fick killkompisar hur jag var elak för jag lekte med folks känslor men va i helvete gjorde inte ni under hela de åtet. ibland önskar jag att jag var en ikke känslomässig person men ibland är det bra med för jag skulle aldrig varit där jag är i dag om jag inte varit utsatt för det jag blivit.

Likes

Comments

Underbart, jag fyllde 25 blev vinprovning och små firad! Kändes underbart. Jag och min pojkvän hade även ett år då. Egentligen har vi datumet 26 me. Eftersom jag fyller år de 26 så har vi valt enbart i oktober att ha den 28! Så vi åkte till strandbaden i Falkenberg och bodde över där! Fick ivory behandling . Vi fick vårt rum lite tidigare . Så vi kunde lämna av alla grejer och byta om i lugn och ro. Vi fick ett glas bubbel när vi anlände till spaet och sedan började ivorybehandlingen. Måste säga att ni borde testa den om ni inte har gjort det. Hammam var en av grejerna och det var så himla kul att få göra och att man var där med någon man tycker om. Vi gottade oss ett tag i spaet efteråt det hade ett rum med öppen eld och värsta mys sängarna. Vi beställde mat dit in och sedan gick vi ut till Polen. På kvällen testade vi båda på ostron och det var lite spännande. Kanske inte de jag beställder igen men nu har man provat det ! Tyvärr valde vi fel efterätt och det fick vi sota för. Ost men stink ost . Inget för oss men det gjorde inget ! Helt klart en mysig dag med mitt 💗 #falkenberg #strandbad

Likes

Comments

Halloween är en av det bästa högtiderna. Älskar att få klä ut mig och sporra mig själv till bättre utklädnaddn varje år. I år jobbade jag även innan jag skulle i väg på fest men jag kände att man får göra det bästa av situationen hade knappt en timme på mig att bli färdig. Så tänkte vi kör en burk i ögat det är nog rätt enkelt. De tog ca 45 min och första gången så är jag rätt nöjd med resultatet. Tyvärr glömde jag köpa tjockt blod och då blev de lite fejkade. Men blev många blickar den kvällen och många komplimanger ! Så det kändes bra. Tyvärr satte jag inte hålet i burken så jag kunde se. Brukar täcka halva ansiktet men i år pga att jag har sämre syn fick jag ta bort sminkningen efter 4-5 timmar, men vad gör det. Här kommer även några av mina sminkningen jag har gjort. En av mina drömmar är ju att bli makeupartist ! Vi får väll se vad som händer där! Inom snar framtid tror jag att jag är köar med den utbildningen med 🙏

Vilken tycker ni var bäst ? Och vad hade ni velat se ? Till nästa halloween !

#halloween #myday#makeup#höst #thisday #freeky

Likes

Comments

Ja nu kan ni hitta min konst på min hemsida, linqart.se . Den är även mobilvänlig och man hittar kommande event och planer för framtiden :) jag måste tacka min underbara pojkvän som har hjälpt mig och sedan lite cred till mig själv . Plus att den känns bra . Den kommer redigeras lite efterhand men gå gärna in och kolla! Eller om Ni går in på instagram eller Facebook på linqart!

Vi får väll se vart hösten tar mig men det jag vet är utställning på First hotel C4 Kristianstad till dec och heagård i dec. Min tavla har kommit upp på sjukhuset i Halmstads matsal. Konstföreningen där köpte den på min vernissage på Clarion hotel Norrepark. Så någon lycklig på sjukhuset har chans till att vinna den :D 👍👊 känns magiskt. Sedan förhoppningsvis rullar planerna på .tavlorna cirkulerar runt i Sverige till sommaren 2017. Har ni chansen gå dit . Ni får gärna tagga mig om ni går och kollar på konsten. Aldrig fel med feedback!

Likes

Comments

Vilken skillnad:) eftersom jag inte kunnat göra något med håret pga att jag fick tuggummi hår. Måste jag säga att mitt hår växer som fanken. Det har även lyckats bli rätt bra. Tack vare inpackningar och mycket olivolja, vi har även klippt av iaf 8cm sedan håret blev så dåligt och ändå , märks det knappt att jag klippt mig. Men nu känner jag mig snyggare och håret ser fräschare ut:) håret är fortfarande lite tort men med mer fett så som olivolja tror jag att det kommer bli bra denna underbara höst. Eller ska man säga vinter.

Idag har jag även haft möte med min mentor. Känns jätte bra och nya mål är satta och nya utmaningar. Jag vet vart jag vill nu är det bara att trampa sig dit! Uraban min mentor sporrar mig och jag vågar att chansa lite mer på mina drömmar. Så nu har jag lite att göra tills nästa möte men hälften är gjort och planer på nya tavlor till heagård med. Ställer ut där igen i dec ! Ses vi där ? Kram


Kram

Likes

Comments

Denna jävla förkyldning, så att säga . Nu har det snart gått två veckor! Hostan och snuvig men jag tänkte man får testa lite olika huskurer och andra metoder så kanske man snart blir frisk, fick till mig av en kollega att koka ingefära, gurkmeja citron som jag bytte till lime. Hade ingen honung hemma men jag kan säga att det blev gott och det var lätt drucket. Nu får vi se hur det går:) har även testat en ny sprej som man sprejar ner i halsen som är bakterie dödande och den har verkligen hjälpt till! Den heter Coldzyme 👍 nu blir det bädda ner sig ! Ha en fin dag.
Speciellt alla pappor där ute 💗💗

Likes

Comments

Nu kan ni hitta min konst på Firsthotel C4 Kristianstad, den kommer hänga där tills december då den förflyttas genom landet och till nästa stället! Den kommer åka runt Tills ca mitten av nästa år 👏👏, underbara Rebecca som gjort detta möjlig . Fantastisk människa och så himla fin! (Artqueen) 💗

Nu i morgon kommer jag träffa min mentor! Jag ska nämligen vara med i ett mentorsprogram. Det är så spännande och känns underbart på samma gång. Jag börjar känna mer och mer vad jag vill med mitt liv och jag tänker ta fe chanser jag få för att lyckas med det :).


jag har en tendens att inte känna mig fin i det jag klär mig i pga att jag inte trivs sedan jag slutade träna men som tur är har jag hittar något som gör att jag känner mig fin och det är att slänga på sig en klänning och något annat så blir det plötsligt lite mer mig och jag
glömmer bort allt annat 💗😘

Måste bara rekommendera min far med som är ett jätte duktigt medium och healer så känner ni att ni vill pröva på eller behöver guidning så hör av er !

#linqart #artqueen#myart#halmstad #healing#medium#guidning

Likes

Comments

Vilken kväll igår :D nykter pga smärtorna men det blev en hyfsad fin kväll . Men jag är glad att jag har körkort iaf så man kan ta sig runt trots man mår dåligt !  Sjungt Singstar så min röst är sjukt hes dag.  Men idag blir det shoppa loss på panduro för det har 50%  på allt där de ska flytta ut till eurostop så färg  / kanvasen  här kommer jag ;) sen ska jag och pappa umgås. Lite innan det blir oktober fest på Wildweststakehouse 👊😍 ses  vi i dimman?  

Likes

Comments