Header

Potatisbullar, med keso och morötter, skolmaten ftw
Med lite mat i magen känner jag att jag kommer göra bra ifrån mig på gymmet sen iallafall! Idag är det rygg som står på schemat, så ni får en uppdatering om passet sen! :)

Vi hörs // Linnea

Likes

Comments

Tja, Slängde ihop en liten Smoothie till frukost idag, alltid gött att kunna dricka sin frukost går så mycket snabbare och man kan ta med sig den om man är stressad. Nu var ju jag inte stressad nu gjorde jag mest detta för att jag tyckte det var gott. Men har slängt in receptet och några bilder nedanför. Om man inte vill dricka så mycket kan man ju ta hälften av halt så blir det inte så mycket. Brukar slänga i lite kvarg med men hade tyvärr inte det hemma. Om man inte gillar banan kan man ju byta ut den mot någon annan frukt med 👍 T.e.x Hallon, jordgubb ah ni fattar.

Ingredienser:

  • 1 banan
  • 2 dl choklad protein
  • 1 dl havregryn
  • 5dl mjölk(Man kan ha mindre om man vill)
  • 2 ägg

Gör så här:

  1. Släng i allt  i mixen och mixa! 😄

näringsvärde i shaken: Kcal:963  Protein: 84,8g kolhydrater: 76,2 g fett: 34 g
Ha det gött // Pontus

Likes

Comments

Dagens frukost bestod av lättyoghurt med lite müsli, nötter och mandlar. Jag kände mig inte alls sugen på havregrynsgröt imorse, så jag ville ha lite omväxling :p 

Jag känner att jag inte blev riktigt mätt av frukosten så jag är riktigt taggad på lunch klockan 12.15, dock så är det blodpuddig som jag inte tycker om... 

Igår fick jag även ett jättefint skal till mobilen av Pontus som han hade beställt till mig 😊 Taaaack så mycket 😍💓 
Tycker att det var finare i verkligheten än vad det var på internet, så jag är jätte nöjd och glad 😊

Nu måste jag fokusera på lektionen som börjar nu. Gör ett arbete om falukorv 😉 trevligt trevligt.. 
Så vi hörs sen! // Linnea 

Likes

Comments

 Halloj! 
Efter skoldagens slut bar det av direkt till gymmet för ett axelpass. Jag var väldigt hungrig och kände mig lite konstig i huvudet innan passet men det var inget jag kände av när jag väl kom igång :) 

Övningarna jag körde idag var bland annat:  
Axelpress med hantlar - där körde jag ett dropset och sedan 12 x 3 
stående militärpress - 12 x 3 
drag till hakan (i cablecross) 12 x 4 
omvända flyes i cablecrossen 10 x 4 
hantellyft åt sidan - gjorde även där ett dropset

Passet i sig var väldigt lyckat och jag känner redan nu att jag kommer ha träningsvärk imorgon 😄
På tal om träningsvärk så har jag galet ont i benen från gårdagens benpass, mest i rumpan och framsida lår, men även baksida lår och vaderna. Den känslan är så fruktansvärt skön när man inte ens kan sitta på en stol utan att märka av träningsvärken. ^^ 

Jag hittade även en bild på mina ben/rumpa från oktober och jag var bara tvungen att ta en ny bild om jämföra dem och se om jag utvecklats något. Och vad jag kan se så har mina ben & rumpa utvecklats lite granna iallafall under de månaderna som gått! 😁

Kan inte sluta le när jag är på gymmet, det är så härligt! 

Och bättre kommer det bli nästa vecka då jag börjar träna på endorfin! :D 
Det kommer bli så bra att börja träna tillsammans med Pontus och då kommer det även upp mer tränings bilder och filmsnuttar upp på bloggen så det blir hur grymt som helst! 

Nu ska jag fortsätta att titta på hockeyn på tv'n så vi hörs! 
Ha det fint! // Linnea

Likes

Comments

tja, det är inte bra att gymma när man inte  är 100% frisk nu blev ja bara sjukare för det  😞 så idag sitter jag hemma och dricker te istället  😊


Nu ska jag dricka upp mitt te så hörs vi senare!

Ha det gött// Pontus


Likes

Comments

Burgundisk färsgryta med lite grönsaker till. Det var faktiskt ganska gott, även fast det inte smakade så jätte mycket. 
Det gav mig iallafall lite ny energi,  och det lär behövas eftersom jag ska hålla tal om en halvtimma och det ska även ge mig energi för att gymma sen. 

Skoldagen slutar klockan 14.05 och då bär det av direkt till gymmet för ett axelpass! Sen tror jag att jag ska åka hem till Pontus och äta middag där, men vi får se hur det blir :) 

Vi höres! 
// Linnea

Likes

Comments

Hejsan svejsan idag har jag äntligen gymmat igen efter 1 veckas uppehåll pga sjukdom, det kändes riktigt gött att få komma tillbaka till gymmet 😄 Idag körde jag Axlar/biceps och mage med min låtsas farsa de var väldigt trevligt :)

Jag lägger in två bilder från passet när jag gjorde overhead cable bicep curl
Passet kändes oväntat bra, faktiskt bättre än vad jag trodde eftersom jag precis har varit sjuk och inte har återhämtat mig helt efter den än, så jag är nöjd! 

Jag vet inte hur det blir med jobb och så denna veckan men jag hoppas att det finns tid att slänga in ett pass om dagen! :) 

// Pontus

Likes

Comments

.. bestod av havregrynsgröt med mjölk som vanligt, men idag lyxade vi till det genom att ta lite jordgubbssylt. Det blir så himla mycket trevligare att äta gröten med lite sylt i, haha..  
Vi gillar variation, så olika former att tillaga havregryn till frukost lär ni få se om ni kikar in här lite då och då ;) 


Nu blev det en tråkig mobilbild, men vi ska försöka ta fina bilder på det vi äter/gör så blir bloggen automatiskt mycket snyggare! 

Vi hörs! // Linnea & Pontus

Likes

Comments

Godmorgon!
Jag ska egentligen vara glad, med det är jag inte. Idag är jag ledig från skolan, och det är ju väldigt positivt men det känns som att jag har hur mycket som helst att göra som jag inte riktigt känner att jag har orkat ta tag i så snaaaark.

Eftersom jag varit sjuk sen förra fredagen så har jag inte kunnat träna heller och det är nog det värsta, haha. Det känns som jag bara sitter hemma och ruttnar bort 😁 Men idag tänkte jag faktiskt gå till gymmet och bara köra ett väldigt lugnt benpass för mitt knäs skull och för att det bara kommer kännas så himla bra att bara göra något annat än att vara hemma eller i skolan. 

Men först på tur ska jag finslipa lite på ett tal som jag förmodligen skall hålla imorgon och jag vet inte ens om jag har fattat uppgiften, så det blir spännande 👍 Sedan står ett försvarstal och en debatt-tal på tur 😄 men det är inte allt, haha! 

Nu måste jag plugga så ha de göött! 
/Linnea 

Lägger in lite randombilder ba 

inspo4.jpg (213×320)

6_large.jpg (500×438)

600763_325447814233469_42505720_n.jpg (717×960)

Likes

Comments