Godmorgon!

Och ja det är väldigt tidigt, men jag ska ju jobba. Det är faktiskt riktigt skönt att gå upp så tidigt, det känns som man är piggare. Iallafall för mig. Men jag jobbar till 17.15 så det blir tills dess inget så intressant att blogga om. Men efter jobbet kanske jag gör något, vi får se.

Ha iallafall en underbar dag!

​solglasgögon: Cubus 

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

​Hej! Idag har jag hunnit packa ihop alla mina saker och gjort mig iordning sen fortsatte vi dagen med en fika i själsö på ett jättemysigt café och nu är jag hemma och ska ut och springa tänkte jag. Så jag har fått lite gjort iallafall. Det är bra. Hoppas ni också fått någonting gjort idag. Ha en fin kväll!

Likes

Comments

Godmorgon!

Idag blir det en stor god frukost med havremjölk i chokladsmak till. Idag ska jag packa, för att vi ska flytta ut till våran sommarstuga på söndag och hyra ut huset. Idag är min sista dag ledig innan jag börjar min jobbmånad. Men det blir bra.

Ha det bra!

Likes

Comments

Hej!
Idag har jag bara tagit det lugnt och tränat kan man säga, eller var ute och gick med min hund Ludde och så men annars bara tagit det lugnt och tränat. Nu ser jag på EM med min bror och pappa och det är Portugal mot Polen, heja Ronaldo!
Jättegod mat har vi till också, lite småplock kan man säga.
Hoppas ni har det bra och hoppas Portugal vinner haha. Kram!

Likes

Comments