Hej bloggen!

Här har det igen hunnit hända massa grejer. Bland annat var det halarkalas för två veckor sen. Hade en skitkul kväll med Cessi K & Frida som slutade allt för sent. Halv 6 på morgonen dök jag ner i sängen och hann sedan sova 3 timmar före jag skulle upp igen till skolan för att skriva fysik tent. Vete fan om den gick bra haha. Samma fredag kväll ordnades det goodbye party för finaste Frida som flyttade utomlands i förrgår. Många fina halvkrapulantiska vänner samlades hos Bemmis på förfest och sedan fortsatte kvällen på Ollis på Rockföreningens Disneykväll. Mysig fredag! Summasumarum hade jag två fantastiskt roliga festkvällar med bruden som jag klickat så jävla bra med på senaste tiden. Varför är det alltid så att när man hittar nån man klickar med så ska man skiljas åt? Så typiskt...

Frida du ska ha det bäst på ditt äventyr! Jag saknar dej ren så kom hem snart <3

Mera fest har jag även hunnit med. I måndags fyllde jag 24 och på tisdag var det fastlaskiainen. Jag kombinerade åter igen två flugor i en smäll och ställde till med mellanfest på tisdagen för närmare 30 kompisar i min lilla tvåa. Trångt som fan men så jäkla kul! Kvällen avslutades sen med utgång och jag sprang mellan Ollis & Fontana hela kvällen. Jag hade en megakul födelsedag! Tack alla som kom och tack för alla fina presenter jag fick!

Eftersom jag varken firade min riktiga födelsedag i måndags eller vändagen i torsdags bestämde vi oss ör att fara ut och äta med M igår. Samtidigt firade vi att jag avslutade min praktik i fredags. Äntligen är den över och det är så förbannat skönt! Den har nog tagit all min energi och tid.

Idag är det söndag och dagens planer är att skriva på ett skolarbete, fara och simma, sedan veckohandla och till sist njuta av teemys och skvaller hemma hos bästa Fredrika.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

​Varning för bildbomb.

Femte gången Brobyggarski ordnades i Åre, tredje gången jag var med med Brobyggarna, andra gången jag var med och ordnade själva resan och sista gången jag ordnade ett evenemang med Brobyggarna. JÄVLAR VAD KUL VI HADE! Fem dagar i fjällens berusalem var precis vad jag behövde för att kickstarta år 2018 men samtidigt avsluta ett stort kapitel i mitt liv.

Åre Skiweek ordnas under veckorna 3,4 och 5 och då fylls backarna och byn med festglada studeranden från hela Norden. Speciellt v.4 då Finland (vi) är på plats! En skiweek vecka är från söndag-torsdag. Sändagen går åt att resa för vår del då de ändå nästan tar en hel dag för oss att komma till Åre från Vasa.

På dagarna hänger man i backen eller i eventbyn och när klockan slår 14 brukar 100 finnar stå och förfesta i kön till Verandan. I år igen var det Ständut Blakk som stod för underhållningen på afterskin. Aldrig nånsin under mina tre år på Brobyggarski har Verandans golv gungat så hårt som detta år. Fiilisen var verkligen på topp! Efter afterskin gällde det att ta sig hem för att laga lite mat tillsammans med sin stuga. Och efter det var det antingen stugfest eller Bygget som gällde. På måndagskvällen i Åre for vi hela gänget till Bygget för att lyssna på De Vet Du. Fiilisen var bra men jävlar vad svenskarna tränger sig! Flera av mina vänner tänkte hamna i slagsmål så det slutade med att jag och Frida tog varann i handen och gick till Byggets övrevåning för att dansa bort vår ilska. Slutade med att vi missade nästan hela De Vet Dus spelning och istället dansade vi bort hela kvällen till svenska hitlåtar. Tack Frida! Jag hade så jäkla kul än en gång med dej!

På tisdags- och onsdagskvällen var det stugfest som gällde. Och på torsdag var det redan hemfärd som väntade.

Jag överlevde Åre än ett år och jag tappade rösten även detta år av allt sjungande och härjande, haha.

Jag måste bara säga att jag är så tacksam för att jag har fått vara med två år i rad och ordna en resa för 100pers som verkligen blivit lyckade båda gångerna! Brobyggarski i Åre är ett av de roligaste evenemangen att ordna men också att vara med på! Så om du någon gång ens funderat på att komma med på Brobyggarnas skidresa så ska du absolut hänga med nästa år! Det är så fantastiskt roligt att det går inte ens att beskriva!

Likes

Comments

Januari månad avslutades med Brobyggarnas årsmöte i Havtornen. Jag höll för sista gången i trådarna och när jag avslutade mötet hade vi en ny styrelse. Fällde några tårar efter det och så hade vi kramkalas. Jag stannade inte så länge efter det på grund av att gänget skulle supa och jag kände mig flunssig och hade praktik nästa dag. Torsdag första februari spenderades i övis och på kvällen tog febern mig. 39 graders feber och en utslagen tjej på soffan. Här i soffan har jag legat sen dess och druckit flera liter jaffa och kollat sista säsongen av gossip girl. Det harmar mig som fan att febern skulle komma just nu eftersom hela helgens planer for åt skogen... Nåväl, kanske helt okej att bara ta det lugnt för en gångs skull och försöka bli frisk. Har ju i alla fall tid att skriva flera blogginlägg nu haha.

Likes

Comments

Oj gud vad jag har haft mycket program hela januari! Har helt enkelt int haft tid för att blogga så jag valde att pausa lite, men i februari ska jag försöka uppdatera bättre! Tänkte lista kort vad jag har pysslat med denna månad:

  • Ämnespraktiken i Övis har kört igång och jag har redan hållit två lektioner själv. Redan efter första dagen kände jag mig omotiverad och kan nästan påstå att jag hatar det. Har fått ett riktigt skit tema dessutom. Har bildkonst och mitt tema är nutida nordiska konstnärer. Say what? Kan inte något om det temat och det finns inte heller just något material/info att utgå från. Varför skulle just jag få ett så bajs tema? Motiverar int en precis... Som tur har jag ju insett att jag inte vill bli klasslärare så jag väntar bara att praktiken ska ta slut.


  • Mycket jobb. Har jobbat en hel del på sistone och har mera turer på kommande. Eftersom jag använt slut mina studiestödsmånader på kandidatnivå är mitt jobb en räddare i nöden så jag klarar mig ekonomiskt. Tummen upp för det!


  • Jag har hållit det sista brobyggarmötet nånsin med världens bästa styrelse och vi har även valt ett nytt gäng. Under den här veckan får folk veta vem de nya invalda är. Brobyggarna har gett mig så jävla mycket och mina känslor är just nu en enda berg och dalbana. Har gråtit och skrattat över att det är slut men det känns ändå så konstigt just nu. Men skriver mera om det i ett skillt inlägg.


  • Ordnat en resa till Åre med 100 pers. Även det kommer i ett skillt inlägg!


  • Hunnit umgås med finfina vänner, bl.a. firade vi med juvelgänget Cessis och Nadjas födis över en kopp te och lite kaka. Guldvärda tjejer hela högen och det var verkligen skönt att ta en paus från all skolstress och bara få skvallra bort en kväll med dem!


  • Sträckkollat Gossip Girl.


  • Druckit massvis med gott kaffe då jag fick en Nespressomaskin till julkapp.


  • Varit på BackToSchool party och fylleyrat en hel natt med bästaste Nadine som var på besök i Vasa. Nu har hon åkt tillbaks till London och det blir antagligen några månaders paus före vi ses igen nästa gång. Längtar så!


Januari har överlag varit en jätte jobbig och stressig månad och jag är tacksam över att denna månad just är slut! I väntan på en bättre månad helt enkelt!

Likes

Comments

Instagram@linnwesterh