Hej igen!

I fredags efter skolan så åkte jag och Felicia till gymmet för att träna lite. Efter gymmet så mötte vi upp Linnea, Hanna och Miriam för att gå och äta våfflor/crepes på ett jättemysigt ställe. Jag tog en crepe fylld med nutella eftersom jag inte gillar våfflor och det var väldigt gott! Efter fikan så åkte alla hem till sig för att senare åka hem till Niklas och spela monopol. Han bor med en italienare som är i vår ålder som också var med. Vi kan väll säga att det inte gick så bra för mig som det gjorde för de andra.. När vi hade spelat klart så satt vi bara och pratade en stund och hade det trevligt.

I lördags så hade jag, Miriam, Linnea, Hanna, Felicia och Niklas bestämt att äta brunch på det stället vi fikade på igår. Det va inte jättegott men helt okej och billigt haha, Efter det hade vi egentligen tänkt att åka till svenska affären för att köpa lite godis men vi åkte istället till Southbank vilket är så mysigt! Där gick vi och kollade en stund och sen bestämde vi oss för att gå in på Tate modern där det är väldigt mycket modern konst. Tycker det är väldigt häftigt med modern konst eftersom att det är så annorlunda. Det var bland annat ett inramat Sainsbury's kvitto som då ansågs vara konst. Efter museet så blev de flesta trötta och åkte hem, men jag åkte och mötte upp Linnea och Amanda vid Piccadilly Circus där vi stod och kollade på en gatuartist som bland annat jonglerade. Mitt i folkmassan så bad han mig kasta knivar till honom när han cyklade på en 2 meter hög enhjuling. Jag lyckades dock kasta de utan att han tappade någon vilket var rätt skönt haha. Efter det så blev vi också rätt trötta och åkte hem till Richmond och åt lite innan vi åkte hem. Senare på kvällen så åkte jag, Amanda, Tindra och Linnea in till Kingston och gick en runda innan vi åkte hem och gick och la oss.

Igår (söndag) så sov jag till halv 12 vilket va så skönt! Skypade lite med pappa och peter innan jag åkte till Kingston för att mathandla med Linnea och Felicia. Vi hade sedan bestämt oss för att gå hem från Kingston igenom Bushy park för det var så fint väder. Promenaden tog lite mer än en timme men det var det värt för det är så mysigt i parken! Det är fullt av hjortar överallt också vilket blir en rätt stor kontrast mot stadslivet. När jag kom hem så hade jag tänkt städa mitt rum men det slutade med att jag bara låg och kollade film hela kvällen.

Idag så ska vi på studiebesök med alla från Halmstad till National Gallery. Har ingen aning om det kommer bli intressant eller inte men det är ju roligare än att ha lektion i alla fall! Efter det ska jag åka direkt hem för att vara med på ett cirkelträningspass med min värdmamma.. Hon har lovat att betala för mig första gången och sen om jag hatar det så behöver jag inte gå mer. Men tror inte jag kommer fortsätta ändå eftersom att jag redan betalar för ett gymkort och kanske ska betala för handbollen.

Vet inte ifall jag har nämnt det här men har börjat spela handboll med ett lag här varje onsdag. Det är absolut inte samma standard här som i Sverige eftersom handboll inte är så stort här... Vi tränar tillsammans med killar i alla åldrar vilket är rätt kul för annars hade vi inte ens blivit ett lag eftersom det är så få tjejer. Så kan nog inte räkna med att spela några matcher här.


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments