Vänner

Med 250gram oxfilé i magen, vilket jag inte fatta riktigt va mycket mat det var förs efteråt så sitter jag här, på via appia, mitt i Karlstad. Inte själv så klart, tjejerna och Johan från jobbet är utbjudna av huvudkontoret för en mys och avskeds middag för Anna. En gigantisk dammsugare som present till Anna på ett kilo, för att dammsugare är hennes kall i livet. Lite överdrivet kanske, men naj de blev kul o hon skrattade bara.

Nu så förväntas det av mig att jag ska få i mig en brownie på det och Madde blir besviken om jag sviker henne. 🍮🎂

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Vänner

Något jag älskar att göra är att lägga tid på de personer som betyder mest för mig. Min familj, mina vänner, min pojkvän och faktist mig själv.

Den 2/10-2016 så förlovade sig, en av mina allra bästa vänner sig @EmmaCamillaÅkerblom med en av de romantiskaste killarna jag känner @FritidsledarenJJ . Inte nog med att han planerat och fixat att allt skulle vara en fin överraskning utan att han fixat blombud inte bara en gång utan två på en dag och att han är så generös och vill dela en av sina finaste dagar med att just bjuda in mig att fixa den med han. Jag kan inte vara mer tacksam ❤️

Så efter att ha jobbat 2 nätter på raken och inte sovit mer än 2,5 timmar på söndagen så hämtade jag Emma vid 13:00 och vi åkte och shoppade, åkte sedan hem till mig för att fixa henne för middagen och även mig själv för en middag på pinchos som inte jag skulle delta i. Skjutsade sedan Emma till pinchos och ledde henne till hennes prins vid ett litet avskilt bord där hon fick en puss på pannan och sen var jag ute. Åkte sedan hem till Emma med Joels nyckel och fixade för deras hemkomst vilket är de på bilderna. Tack för att jag fick vara en liten del av eran dag! ❤️


Likes

Comments

Människorlivet

Ögonen är fruktansvärt tunga när man sitter på ett nattpass på jobbet där man har vaken natt. 1/2 nätter är snart klara då jag är inne på 7,5 jobbad timme av 11. Precis innan jag började jobba var det helt stjärnklart innan jag satte min fot innanför tröskeln. Jag har något speciellt för när det gäller stjärnhimlen och tillhörande måne eller Luna som den egentligen heter. Hoppas verkligen att jag kan få se lite till av den fina stjärnhimlen innan jag sätter mig i bilen och kör hem till sängen för att äntligen stänga ögonen ett tag innan nästa natt pass. Har lite slut på idéer på vad jag ska göra i morgon på natten. Läsa gick inte så bra då det är så mörkt i rummet, kollat tv mestadels av kvällen men vill göra något mer kreativt som inte låter mer än att hänga tvätt. 🙋🏼

Likes

Comments

Människorlivet

Tatueringar, ett permanent smycke om du frågar mig, om du frågar min mamma så är det slöseri på pengar och fult. Varje gång jag pratar om det så får jag alltid kommentaren, "du är fin som du är, var unik o va utan tatueringar" ja tack mamma va snäll du är men jag har tuvärr fallit in på tatuerings spåret jag med. I december förra året skaffade jag en tatuering längst nere på mitt smalben (utan att mamma visste de) och jag har inte ångrat den en sekund. Mitt nästa mission är revbenen. En av de ondaste ställena du kan tatuera dig på om man kollar skalor som finns överallt på Google. Men jag menar om killen och massa andra klarat av de så klarar jag av de såklart 😳😛 tvek på den..
Sen till det här att hitta en bra tatueringsstudio som är bra på detaljer då jag är duktig på att vara just i detalj så.. Måste de va perfekt 👌🏼så inom kort så kommer de finnas mer svart färg på min kropp.

Likes

Comments

Fotografier, Natur

Hösten börjar verkligen komma i gång nu, kunde inte hålla mig inne lägre efter att ha luggit i sängen lite för länge i dag med, men vad gör de när man är ledig? Tog med mig Emma på en promenad på Rud. Känns verkligen som att komma hem till Hagforsskogarna när man sätter foten på parkeringen intill Ruds skogsled. Finns massa olika stigar med olika distanser vi tog den på 4km och pratade om livet medans vi gick lyckliga förbi 10km spåret och in på resterande 2,5km av våran tur. Där har ni ett till tips på fina ställen i Karlstad. ❤️

Likes

Comments

Fotografier, Familj

Ingen är gladare eller stoltare idag än jag (kanske mamma) att Kevin fyller 18 år! Min lilla lillebror som jag har en så stor våldsam oförståelse för hur det kunde gå så snabbt att han växte upp. Jag har varit så oerhört tacksam för att få ha en lillebror, jag har aldrig behövt varit ensam, åka balder på Liseberg ensam eller fått haft min sparkcykel i fred men även hur mycket vi bråkat om sparkcyklar och andra materiella föremål så kan jag inte beskriva syskon kärleken som finns däremellan.

Jag kan säga att från att du föddes till att du fyllde 12 så var du den personen som jag lekte med men väldigt ofta skulle behöva slänga ut då du alltid ville va med mig och mina kompisar och du fick mina brittra utskällningar när jag slängde ut dig från mitt rum för 75e gången. Sen perioden 12- 15 så var du bara en störig tonåring med inga krav på livet mer än att få dejta din dator helst mitt i natten på en vardag och åka rally med din datastol fram och tillbaka medans mamma (försökte) sova våningen under. Men gud vad du mognade sedan 15-18 har varit den finaste perioden efter alla våra äventyr som liten då vi tagit tiden att lärt att känna varandra från ett annat perspektiv. Det vill säga att tamagotchi, barnkanalen och studsmattan hemma hos föräldrarna blev minnen medan vi pratar mer om när de nya Disney filmerna släpps, The walking dead, konstiga saker som händer i vardagen, kärlek och de som rör våra privatliv.

Idag bor vi inte i samma gemensamma rum länge, inte heller i separata rum utan på två olika orter i två olika städer 10 mil från varandra men det kunde inte va bättre!

Jag älskar dig till tusen! Grattis finaste Kevin Jansson ❤

Likes

Comments

Fotografier, Natur

​Man behöver inte åka speciellt lång från Karlstad för att hitta skogarnas guldklimpar. 48 minuter plus lite förvirring på några skogsvägar så hittar du fram till en gammalt kapell och en kyrkogård fint belägen i en fin trädgård med gamla grindar och fina blomsterarrangemang. Om du följer stigarna kommer di till det du åkte till för. Filipstads gruvor, järnmalm eller det svarta guldet som de kallade det började grävas efter  år 1413 och upphörde 1972. En riktig promenadrunda med flera gruvor stora, små och gigantiska. En av gruvorna som ligger längst vattnet finns en grotta som är ingången till den enda gruva som du kan gå ner i och stå på botten (det vänstra bilden är från den gruvan). Vattentäta skor är ett tips för o va o traska i dessa gångar och gruvor då jag bara hade gympaskor på mig och blev rätt så tidigt kall och blöt. Blir lätt att man spenderar en hel dag där och jag tycker det är en värd plats att besöka om man gillar skog och natur. 

Efteråt kan man ta bilen till kalksjön vilket inte är öppet för allmänheten men jag kunde i alla fall inte låta bli att inte åka dit för att se det turkosa vattnet. Väldigt mycket kalk hade redan slukat sjön när jag var där men det var ändå coolt att se. 

 


Likes

Comments

Träning

Fotograf: Jag Modell: Dennis Kronkvist

Träning och hälsa har länge varit ett stort intresse, mest för att kroppen producerar ut sitt egna adrenalin vilket gör kroppen piggare och gladare då jag i flera etapper i mitt liv inte mått helt 100% bra. Framförallt så blir jag som person mycket trevligare och gladare då jag rensar hjärnan och får ett helt annat tankesätt och inte fastnar i mig själv på samma sätt. Blir helt enkelt mer med på vad andra säger och du blir mer intressant i mina ögon (läs inlägget nedan om du inte förstår vad jag menar).

Sen så blir jag lätt avundsjuk på de som har tid och motivation att flera gånger i veckan orka ta sig till gymmet eller springspåret. Det här med att de äter så förbannat nyttigt jämt, hur gör ni? Tips och idéer är tillåtna!
Det jobbigaste/roligaste är ju att man har så fruktansvärt snygga kompisar runt sig hela tiden vilken är en motivation! (Ger en hint till han på bilden)😁

Sen jag slutade på rytmisk gymnastik efter 10år vilket var för 6 år sen så har ett av mina största intressen varit att springa, mest för adrenalinet men också för känslan efteråt. Annars står pass som tvåa, sen jag började på Kmti så började jag och min bästa kompis gå på olika pass och bland det roligaste och jobbigaste är boxningen men annars dansen som de anordnar väldigt kul då de har väldigt bra och roliga instruktörer så jag rekommenderar verkligen Kmti om ni bor i Karlstad och funderar på börja på gym för dom har ett stort utbud av all slags träning, rehabilitering och i mitt fall stimulering. (ej sponsrad)

💪🏼😀

Likes

Comments