The new rasist president of USA

Det som ingen har missat och som otaligt många har skrivit om redan nämligen att rasisten, sexisten och narcissisten Donald Trump är nu USA:s nya president. Som ni förmodligen förstått är jag inte särskilt förtjust i detta, han är otroligt respektlös och har ingen som helst medkänsla. Han är en president som inte tänker på allas bästa och människors jämlikhet är inget han verkar värderar särskilt högt. Jag har ingen respekt för denna människa men jag känner att jag idag kan se detta ur en annat perspektiv och skriva om det med ett annat lugn. Igår var jag så fruktansvärt arg och upprörd att jag förmodligen inte hade kunnat skriva om det utan att ösa på med skällsord. Som en person som verkligen tror på att alla människor oavsett bakrund är lika värda och förtjänar ett bra liv så gör detta mig oerhört besviken då jag verkligen inte trodde att denna idiot skulle vinna valet. Sättet han talar på visar på hans okunskap och han är inte en man som värnar om folket, han värnar om sig själv och att bevisa att han vinner för att han kan. Enkla lösningar för missnöjda människor. Det han sagt om olika minoriteter och kvinnor är helt oacceptabelt och äcklar mig samtidigt som det gör mig mycket orolig.

Detta är ett steg bakåt för USA och jag vill inte tänka på vad det kommer leda till att en av de mäktigaste länderna har en president med dessa värderingar.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

Prenumerera

Instagram linnvikmanInstagram linnvikmanInstagram linnvikmanInstagram linnvikmanInstagram linnvikmanInstagram linnvikman