Systra mi

Hur gott är inte sushi? Det är verkligen något som man antingen hatar eller älskar tror jag eftersom att smaken är så pass unik. Igår så kom min syster hem till mig i Västerås efter skolan och vi letade runt på stan efter nya skor till henne men tyvärr hittade hon inga som hon verkligen fastnade för så det blev inga som följde med hem. Senare på kvällen bestämde vi oss för att slå oss ner på en resturang för att äta sushi. Testade även kimchi för första gången och det smakade inte heller som jag trodde fast än det var väldigt gott! Det var en sån här mat som efter ett tag var så starkt så man ville gråta men det var också gott så man fortsätter äta ändå.. bara jag som gör det?

Vi drog sedan hem till mig och kollade på lite videos på youtube och åt godis. Mainly bestod dom av koreanska variety shows som jag tvingade henne att se på. De är jäklig underhållande fast skämmiga men jag kom nyss på henne med att lyssna på kpop, mission accomplished. Jag och min syster tog bussen hem imorse, sedan drog jag direkt till jobbet.

Kom hem ungefär vid halv elva och jag känner mig alldeles slut, dessutom frös jag halvt ihjäl då jag cyklar till och från jobbet. Det har redan blivit så kallt och mörkt, saknar sommaren så sjukt mycket redan.ursäkta bristen på vardagsbilder, jag har verkligen varit dålig på det på senaste tiden.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

Prenumerera

Instagram linnvikmanInstagram linnvikmanInstagram linnvikmanInstagram linnvikmanInstagram linnvikmanInstagram linnvikman