Livet leker 5

Jag har varit här i fyra dagar och jag har det hur bra som helst. Vi hade tresteg Hunt i förrgår vilket visade sig vara att vi gick omkring i grupper och skulle ta kort på olika objekt för att få poäng. En sak som vi skulle göra var bland annat att bygga en mänsklig pyramid. Vi var tre svenskar och två spanjorer. Jag tycker verkligen att det är super kul att snacka med folk som är från andra länder och få reda på lite det landet och olikheterna. Till exempel så bad jag dem att lära mig nått andvändbart på spanska. De lärde mig Puta vilket är en svordom så jag lärde dem fan haha.
Igår hängde vi på stranden på morgonen. Det var hur varm som helst men det var typ inga som badade ändå. Sedan på kvällen var det party vilket var hur kul som helst. De är obligatoriskt, vi fick inte gå förens klockan tio. Det var massa folk där och det var typ hundra grader varmt. Det är lite synd att det är svårt att snacka med folk där inne vilket det är meningen att vi ska göra. Som tur var så hade de även en lite uthängnad man kunde gå till. 
Var har haft lektioner alla dagar vi varit här utom då vi anlände. Det är faktiskt ingen som verkar tycka det är tråkigt eftersom att vi alla är här frivilligt. Skolan är verkligen super kul och lärarna är roliga vi har tre olika lärare. Vi har tre lektioner, Lekar, Uttal, och den andra kan jag inte riktigt placera vi har snackar om allt möjligt.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

Prenumerera

Instagram linnvikmanInstagram linnvikmanInstagram linnvikmanInstagram linnvikmanInstagram linnvikmanInstagram linnvikman