Bliss

Dags för att skriva om lycka för det gör jag så sällan i den här kategorin! Faktiskt gör jag det inte så ofta över huvudtaget. Men nu på sommaren blir man ju lite mer lycklig. Jag vet inte var jag vill komma men kännslan av att sitta vid vattnet med en vän och prata är lycka. Känna den ljumma vinden mot min kind när jag cykla r hem på kvällen är lycka. Jag tror att man ofta ser över dom små sakerna som faktiskt gör så man blir lycklig, glömmer bort att känna efter och ta in.

Tror att det måste vara så stort för att man ska bli lyckligt, pengar, fest, resa eller andra större projekt. Men även små saker gör en så lycklig om man bara stannar upp ett tag. Jag känner mig ofta ganska låg men vad bra jag kände mig, vad lycklig jag kände mig när jag tog en promenad en kväll med min syster. Lyssnade på musik och njöt av att solen fortfarande var uppe.

Vad tillfreds jag känner mig av att sitta på bryggan med fötterna i vattnet och bara få vara. Ingen stress. Bara sommar och kärlek.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

Prenumerera

Instagram linnvikmanInstagram linnvikmanInstagram linnvikmanInstagram linnvikmanInstagram linnvikmanInstagram linnvikman