Att förändras

Höst har alltid varit förknippat med förändring. I alla fall enligt mig. Igår satt jag och scrollade bland gamla bilder på min dator och förlorade mig i gamla minnen. Inte för att jag är 80 år och har levt en livstid även fast ibland känns det nästan som som det när jag ser gamla bilder.Det känns som jag ändrats så mycket och att livet i sig har ändrats. Fast ändå känns det ibland som att jag inte har gjort någonting? Låter det logiskt. Jag vet faktiskt inte men det är så det känns.

Jag har tagit studenten för över ett år sedan och dagarna har bara gått i ett sedan dess. Många härliga minnen som jag längtar tillbaka till och även många jobbiga dagar med mycket jobb men nu längtar jag bara framåt. Det är dags med nya utmaningar och se livet ut ett nytt perspektiv. Jag kan skrämmas av hur mycket jag har förändras men jag undrar aldrig om det om det var till det bättre för det vet jag att det är.

Kanske är vi Svenskar extra duktiga på detta eller så är det kanske upp till personen i sig. Att vänja sig, gå i samma upptrampade spår och sitta på samma sida i bussen varje dag och lyssna på samma låt. Kanske är det dags att bryta gamla vanor, göra något på ett nytt vis. Ta en annan väg till jobbet eller prata med någon du inte haft kontakt med på ett år. Vem vet vad som kan hända om vi vågar lite mer.


Gillar

Kommentarer

amandaturbo
amandaturbo,
Du har så rätt men det är med en sån inställning man kommer långt i livet! Alltid nyfiken på mer ju! nouw.com/amandaturbo
linnvikman
linnvikman,
Så sant, Inställningen är ju allt! 😃nouw.com/linnvikman
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

Prenumerera

Instagram linnvikmanInstagram linnvikmanInstagram linnvikmanInstagram linnvikmanInstagram linnvikmanInstagram linnvikman