Småprylar

I förrgår kom jag hem från kinaträffen. Vi åkte till Lisseberg, det var hur länge sedan som helst sedan jag var där senast så det var kul. Som ni vet så är jag inte ett stort fan av bergochdalbana men jag åkte faktiskt...en. Men jag vann i alla fall två igelkottar haha. 
På bilden ovan ser ni alla småsaker jag köpte när jag var i England. Det blev faktiskt inte så jätte mycket småsaker för 3 veckor och så köpte jag även några små presenter som jag inte tagit med på bilden. Orkar tyvärr inte visa kläderna eftersom att de är utspridda lite överallt nu, i tvätten osv.

Gillar

Kommentarer

Resan


Förlåt för bristen på uppdateringar. Jag har haft det helt underbart i brighton och kände att jag inte orkade tänka på bloggen. Jag åkte med STS och jag tyckte de var super bra det här är helt klart bästa sommarlovet någonsin. Jag har fått så många fina minnen och mött många nya vänner.

Det var hur sorgligt som helst när vi sa hejdå i fredags. Den sista kvällen regnade det hur mucket som helst så vi fick lov att gå och ställa oss under piren, som tur var klarnade det upp så vi kunde sätta på en grill och grilla marsmallows tillsammans. Vi har även skrivit små meddelanden på väskorna vi fick. Det är jätte kul att kunna kolla tillbaka på dem. Det var tyvärr några som åkte redan i onsdags eftersom att de skulle åka till London och sova över. Det var värsta gråt festen i slutet när vi skulle gå men jag grät inte förän idag haha. Det känns jätte sorgligt att de människor som jag sett varje dag i tre veckor inte är här med mig längre och jag saknar om enormt men förhoppningsvis så ses vi igen.Jag är supernöjd med att jag valde just Brighton bättre kunde det inte blivit. <3

Gillar

Kommentarer

Livet leker 5

Jag har varit här i fyra dagar och jag har det hur bra som helst. Vi hade tresteg Hunt i förrgår vilket visade sig vara att vi gick omkring i grupper och skulle ta kort på olika objekt för att få poäng. En sak som vi skulle göra var bland annat att bygga en mänsklig pyramid. Vi var tre svenskar och två spanjorer. Jag tycker verkligen att det är super kul att snacka med folk som är från andra länder och få reda på lite det landet och olikheterna. Till exempel så bad jag dem att lära mig nått andvändbart på spanska. De lärde mig Puta vilket är en svordom så jag lärde dem fan haha.
Igår hängde vi på stranden på morgonen. Det var hur varm som helst men det var typ inga som badade ändå. Sedan på kvällen var det party vilket var hur kul som helst. De är obligatoriskt, vi fick inte gå förens klockan tio. Det var massa folk där och det var typ hundra grader varmt. Det är lite synd att det är svårt att snacka med folk där inne vilket det är meningen att vi ska göra. Som tur var så hade de även en lite uthängnad man kunde gå till. 
Var har haft lektioner alla dagar vi varit här utom då vi anlände. Det är faktiskt ingen som verkar tycka det är tråkigt eftersom att vi alla är här frivilligt. Skolan är verkligen super kul och lärarna är roliga vi har tre olika lärare. Vi har tre lektioner, Lekar, Uttal, och den andra kan jag inte riktigt placera vi har snackar om allt möjligt.

Gillar

Kommentarer