Header

Här har det ekat tomt hela helgen och det finns en simpel anledning, jag har jobbat stängning hela helgen och gårdagens kväll gick åt till att njuta av livet.

Klockan är strax över 21 denna söndag och jag ska faktiskt sova snart då jag öppnar imorgon så klockan ringer tidigt!

Hoppas ni har haft en bra helg.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Idag har jag varit ledig och haft en kalasbra fredag.
Jag startade dagen med sovmorgon, frukost i sängen (självklart) framför första avsnittet av nya säsongen av Gåsmamman som för övrigt lär vara bästa svenska serien som skapats?? Fortsatte hur som med en lång varm dusch innan jag hämtade upp Bea för att gå en sväng på stan, vi avslutade sedan dagen med middagen ovan och hamnade i efter den i soffan! Säg mig är det inte en perfekt fredag eller vad?

Önskar resten av helgen kunde fortsätta i samma spår, men jag jobbar. Så nu har jag landat i sängen, gjort mina hudvårds rutiner och ska bara fläta mitt hår så är jag redo för john blund och hans vänner.

Hoppas ni haft en lika skön start på helgen som mig, oavsett om ni är lediga eller jobbar.

Likes

Comments

Hade inte tackat nej till att klä mig i detta idag och matcha den gråa himlen.

Likes

Comments

Ställe man vill vara på igen.
Kan inte förstå för mitt liv att det redan är en vecka sedan vi kom hem ifrån solen och värmen, och att man samma sekund som man klev ut från Arlanda var trött på den gråa himlen och dess regn.
Jag skulle helt klart må bättre på en plats där solen alltid lös.

Likes

Comments

När jag låg i solstolen på Amadores fick jag ett trevligt SMS att jag fått lägenheten jag varit och kikat på några veckor innan jag åkte och igår hade jag tid för att skriva på kontraktet.
Det var en väldig speciell känsla att kliva ut från kontoret med alla mina papper på att lägenheten faktiskt är min, även att det är min andra lägenhet.
Så 1a november får jag äntligen tillgång till min nya lägenhet och jag ser så mycket fram emot att få inreda och skapa mig ett eget hem här i Linköping!

Likes

Comments

I fredags hade jag bokat en tid hos frisören och efter en vecka på Gran Canaria så var det verkligen behövligt! Det var gult och slitet efter all sol och allt saltvatten det blivit utsatt för.
Men nu är det blont, kallt och alldeles underbart igen!

Väskan kommer ifrån Mango och ni hittar den
HÄR

Likes

Comments

Idag är det tisdag och det har nu varit tyst från min sida sen i söndags.
Men i söndags när jag landat hemma umgicks jag med mina föräldrar och sedan hamnade jag i en soffa med två vänner där jag kollade på film tills jag somnade.
Och igår åkte jag som sagt tillbaka till Linköping där verkligheten väntade och jag brände av ett pass på nio timmar samt min allra första stängning ensam. Så när jag landade hemma på rummet somnade jag som en stock.

Idag har jag varit ledig och nu är jag hemma hos Bea där jag ska sova inatt då jag ska ha hand om hennes två katter (som för övrigt verkar hata mig..), men det blir nog bra.
/L

Likes

Comments

Hej.
Helgen har jag spenderat tillsammans med min familj inne i de småländskaskogarna hos min faster och hennes man. Jag har gjort så lite som möjligt och det jobbigaste jag gjort är att gå i skogen och plocka svamp!
Vi hittade så himla mycket och jag ser nu fram emot nästa gång jag åker hem till mina föräldrar på besök och blir bjuden på kantarellsoppa!!

Nu halvligger jag i baksätet i bilen och lyssnar på min ljudbok påväg till mina föräldrar i Västervik, där ska jag packa om mina väskor, umgås med kära och imorgon bitti ska jag en snabb sväng till läkaren innan jag sätter mig i bilen mot Linköping igen!

/L

Likes

Comments

Hej.
Efter många om och men så har jag bestämt mig, jag ska ge bloggandet ett allra sista försök. Jag startade upp denna blogg på Nouw en kväll för säkert ett år sedan, men kom sedan inte så mycket längre. Men nu, nu har jag gett livet en ny startpunkt och tänkte att det kan vara mer än roligt att faktiskt dokumentera denna tiden i mitt liv!

Jag ska försöka använda min nya energi till att kunna förmedla mer än bara vardag här, att kunna använda den till det jag faktiskt brinner för, mode.
Jag kanske får äta upp dessa ord om endast någon månad, men jag hoppas inte det!

Tänker inte skriva något klyschigt inlägg om mig själv, ni får helt enkelt lära känna mig på vägen. Om någon ens kommer att hitta hit.

/L

Likes

Comments