Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

att leva i monotoni, svartsjuka eller dualism

Vi är uppväxta i ett samhälle där monotoni är det enda rätta, med kärnfamiljen , mamma och pappa gifter sig, skaffar barn sedan lever man tillsammans oavsett vilket. Hur vi utvecklats är väldigt spännande, att tala om dualism är en big NONO då detta oftast ses som en form av otrohet och inget som är accepterat.

Är det äkta kärlek när man förälskar sig i mer än en person, är det att vara otrogen eller en känsla som gör att vi faktiskt är ärliga med varandra och öppnar upp så vi undviker otroheten? Hur är det om man lever i ett förhållande där båda är förälskade i en annan men samtidigt i varandra. Kanske är det bara okej om den ena lever i dualism och dennes partner i monotoni . när det gäller dualism är det då endast okej att vara förälskad i två personer eller älskar man den ena och sedan får utlopp för sina fantasier med den andra ?

svartsjuka-

en form av osäkerhet och en rädsla. ett evigt svek i form av dina egna tankar så länge dessa inte är bekräftade. Det kan också bli otroligt jobbigt att leva med detta om det endast är pga din egen osäkerhet som triggar detta. Dualism , triggar detta svartsjukan eller kan det vara en hjälp på vägen att släppa och lita på varandra ?

Helt beroende på hur man är som person, jag är väldigt egoistisk när det gäller förhållande, jag vill att min partner endast ska se mig annars känns det som att jag inte duger. samtidigt så är jag fullt förstående för att min partner skulle kunna vara förälskad i en annan, det skulle kännas så mycket lättare om man hade vetskapen om att han träffar en annan också , då skulle inte den osäkerheten finnas utan det skulle vara bekräftat.

Vad gör jag för att han vill vara med andra eller att han älskar en annan, vad fattas det i vårat förhållande då ? Hur kan man älska två personer, för min del så visst kan man tycka om fler personer samtidigt ,men på nått sätt så finns det alltid starkare känslor för en. Är det endast accepterat när det är en man som älskar fler på samma gång än om en kvinna skulle göra det?

Förtroende för varandra ska finnas och en trygghet i ett förhållande, sen hur man ser på om det finns en trygghet i att personen är öppen i frågan om att älska mer än en person är väldigt individuellt. Tänk att känna lycka utan att behöva ha svartsjukan eller ovissheten.

många tankar samtidigt som jag överraskar mig själv i att faktiskt tycka att det låter helt naturligt och okej.

Likes

Comments

Påsk

Så härligt med lite ljusare väder och lite sol här o där. Lyckan är total , allt är just nu underbart och hela jag fylls med glädje. Hoppet om att "pic the dress" Finns ännu och längtan är enorm.  ❤❤

Likes

Comments

Effektiv dag med jobb, sedan en lång runda i pildammarna för att rensa tankarna.
Så underbart härlig känsla att bara springa och glömma allt, rensa kroppen och bara släppa allt för en liten stund.
Bättre väder kunde man ju önska nu men en löprunda är helt okej så länge de inte regnar o blåser. Våren är väl snart här ?

Likes

Comments

Det är verkligen sant, äkta kärlek tar aldrig slut. Att leva i ett evig rus av kärlek men samtidigt så undrar jag hur länge varar det innan det brister.? Ska jag ta nästa steg att gå så långt som att gifta mig när jag vet att verkligheten kanske inte är så otroligt underbar som jag verkar tro. En dröm jag alltid haft är att gifta mig skapa en familj och leva med kärlek, närhet och värme resten av livet. Gifta på avstånd, allt på låssas men ändå så underbart. Så rätt men ändå så fel. Drömmen om ett bröllop där man visar att äntligen är det vi på riktigt blir med fokus på bruden pch grummen , inte alls som man tänkt sig, utan ett löfte mellan två personer och endast oss två.. räcker det eller ska man sträva efter drömmen som man haft sedan barndom?

Likes

Comments

Var ska jag börja. .
Att prata barn, äktenskap och andras framgång i kärlek. Jag unnar verkligen alla denna lycka men när jag pratar med en viss person om detta så vänds allt inom mig. Allt jag kan känna är bara hur ledsen och sårad jag blir, gråten i halsen och inte ett ord kommer ut ur mig helt plötsligt. Han frågar vad jag tänker på och ser hur hela jag förändras.Hur ska jag någonsin kunna berätta eller förklara hur jag känner när vi båda vet att alla känslorna måste dämpas för det kommer ALDRIG att bli vi två. Aldrig bli vi två på riktigt och den sorgen, det krossade hjärtat kommer alltid vara krossat. Vad jag än säger, hur jag än förklarar, finns det ingen chans för att mina drömmar blir sanna. Han tror jag kommer säga att jag inte orkar detta mer. Leva i en lögn och att leva i en fantasi värld. Bristningsgränsen är nådd men jag kan bara inte släppa taget om något som ändå gör mig till världens lyckligaste på många sätt, men hur dämpar man känslorna om ett riktigt liv tillsammans när chansen är lika med noll ? 

Likes

Comments

Känner att det blivit en del deppiga inlägg på sistone. kärlek är som en våg den går upp och ner tills den landar säkert.
att älska är inte lätt men det är den mest underbara känslan, att kunna säga he's mine !
Dagen idag har varit underbar, fylld med kärlek på en otroligt hög nivå, jag bara önskar att jag kunde säga: he's mine now and forever.

Likes

Comments

Saknad !

Att sakna någon hela tiden, när längtan börjat bli till känslor som är sämre hellre än lyckliga.
Att sakna är helt otroligt härligt i dom flesta fall, det betyder ju att personen du saknar är efterlängtad och älskad.
Men när längtan och saknad tar över, känslan att man aldrig faktiskt får sluta sakna, då är det ledsna känslor som kommer fram . Känna sig ledsen för att du vet att längtan och saknaden alltid kommer finnas där. Aldrig kunna bara träffas när man är som mest nere eller att man aldrig kan få den ömheten och den närheten man kanske behöver just då. Gråtandes till sömns för att han måste hem .. när blir mitt hem vårt hem ? Jag vet svaret men vägrar inse det.

Likes

Comments

När jag säger låt mig va, är det så svårt att förstå att jag inte vill ha nått med dig att göra då ?
Man kommer till en punkt i livet när man inte vill bli sårad mer och man har fått nog. Det borde räcka att säga detta ex antal gånger när dusjälv vet vad du orsakat.

Likes

Comments

Love can be heaven but also hurt like hell

En sån magisk känsla av uppskattning och kärlek, samtidigt är kärleken till en person som aldrig blir din helt och hållet. Hur kommer man ur detta , eller ska man bara nöja sig med att veta att det alltid kommer att vara såhär , alltid vara nummer två? Känslan och kärleken är ju något jag aldrig fått uppleva förut. Vetenskapen om att du aldrig blir min, det är kärlek som gör ont på riktigt. Kärleken är så otroligt stor men gör så fruktansvärt ont varje dag, varje sekund. Varje tanke på detta gör att hjärtat brister om och om igen.
Ett andrahandsval eller ett supstitut just när du vill dra nytta av mig ?
Att känna sig som ett andrahandsval och behöva sättas till sidan pga så många olika faktorer känns inte som mig alls men så ser verkligheten ut och hur kan jag tillåta detta ? Aldrig kunna känna känslan på riktigt, aldrig kunna ringa bara för att säga jag älskar dig , aldrig kunna överraska dig för att visa hur mycket jag känner för dig, aldrig kunna vara på riktigt.
Känslan om att vara gömd, vara en hemlighet och aldrig kunna uttrycka sig för någon varför man är så otroligt lycklig eller varför man är så otroligt sårad.
Tanken om att kunna njuta av en sommardag på stranden där du visar för allt och alla att du är min och jag är din, det förblir en tanke som aldrig blir verklighet.
Önskan om ett liv, en familj och att du bara ska vara min, förblir en önskan.
Hoppet finns inom mig och kommer alltid finnas, även om de orden från dig biter sig fast och äter upp små bitar av mitt hjärta för varje dag.
Hur ska jag kunna leva med detta?  Tanken att lämna dig finns varje dag, tanken på ett liv utan dig gör lika ont som vetskapen om att du aldrig blir min på riktigt. 
Ska jag leva med att vara gömd och instängd ? Kärleken övervinner allt sägs det men i detta läget sviker de orden mig.

Likes

Comments