Några bilder från senaste tiden.


Ikväll har jag umgåtts med vänner hos Tilde i Sörmjöle, väldigt mysigt. Passade även på att ta ett premiärdopp i havet, det var otroligt kallt men nu är det gjort!!

Imorgon ser jag framemot min och Amals 18-års fest!! Hoppas att det blir en rolig kväll,

Puss!!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

CommentsGårdagen startade tidigt, redan vid fem på morgonen för att åka till Piteå tillsammans med Helene och Alex. Vi åkte ned för att kolla på Helenes lillebror som spelade kvartsfinal, men som tyvärr åkte ut på straffar. Resterande delen av dagen så hängde vi bara i Piteå och kollade på några fotbollsmatcher.

Idag är mina planer att umgås med några väldigt saknade vänner och bara mysa!

Likes

Comments
Igår spenderades kvällen tillsammans med några fina vänner och vi firade in min födelsedag genom att gå ut på kvällen. Vi hade väldigt rolig och är så tacksam att ha så fina vänner.

Idag åkte min familj till Skeppsvik och käkade tillsammans, det var riktigt mysigt. Senare ikväll kommer några kompisar, vi ska bara ta det lugnt och hänga lite så det blir mysigt.

Likes

Comments

Lite bilder från de allra senaste dagarna.


Har under denna vecka jobbat på fotbollsskolan och gjorde min sista dag igår. Trots att det tar mycket på krafterna så har det varit en bra vecka, där jag tillsammans med Wilma fick en jättehärlig grupp, så det var kul! Igår kom några tjejkompisar förbi och vi åt middag tillsammans och bara myste. Eftersom att denna dag bjöd på otroligt fint väder bestämde sig jag och Linnea för att åka till Bettnes, det var förvånansvärt varmt där vilket man inte klagar på. Imorgon fyller jag 18(!!) och ska spendera dagen tillsammans med min familj, ser framemot det.

Kram!!

Likes

Comments

​Lite bilder från senaste tiden. Yran, Kollat på hjärtat som gick balen, Håkan, grillkvällar osv. Har försökt att ta vara på sommarlovet så mycket som möjligt trots att vädret inte riktigt varit med oss. Mycket händer just nu, vilket får mig att känna en enorm tacksamhet för alla fina människor som jag har omkring mig. Detta kommer att bli en bra sommar, det känner jag på mig. Men först ska jag avsluta min jobbvecka, sedan har jag sommarlov på riktigt.

Kram!!

Likes

Comments

Genom åren har jag samlat på mig ett antal bloggar och här uppkommer ännu en i min samling. Målet med bloggen är att kunna dela med mig av delar och tankar från mitt liv, så nära och kära kan följa, men givetvis andra människor också. Jag tycker väldigt mycket om att skriva, så en blogg är ett perfekt redskap för detta. För de som inte känner mig sedan innan, så är jag sjutton fyllda år, där min artonårsdag just nu är extremt nära(!!). När jag inte tränar fotboll eller går i skolan så umgås jag gärna med mina fantastiska vänner.


Det var lite kort om mig & jag hoppas att det kan bli kul att följa mig på detta sätt!


Likes

Comments