Header

Att bli nekad vart man sig än vänder.

Att inte känna sig älskad, att inte vara älskad.

Att älska dem som aldrig älskar tillbaka.


Varför måste det vara på det sättet? Då alldeles för många har kärlek och efterfrågan i överdos, och varken uppskattar eller respekterar det. 

Då andra inget har.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Godkväll!


Här har det nästan dammat igen, som vanligt! Men orken att skriva något har inte rikigt funnits då man gått och dragit på sig en rejäl förkylning och ändå kört på i vanlig takt i vardagen. Det blev ju en powernap eller två då man var hemma för att samla krafterna :p

Känner mig faktiskt inte frisk ännu heller, febern har varit lite från och till, vilket jag stör mig något fruktansvärt på! Har man feber, så har man feber, och då man en gång blivit feberfri ska den inte komma smygande tillbaka och förstöra mina planer >:(


ANYWAYS, bort från febern och till det aktuella! Ledig dag = kvalitetstid med lilla mamma!

Vi har vandrat omkring i stan, gått på caféer och jag har till och med lyckats köpa något att ha, på den tidigare tomma, fönsterbrädan i köket!

"drickburken" kommer förstås byta plats då den tas i bruk, men den får stå där och se trevlig ut tills vidare!

Bredvid dessa två burk-saker finns även två vita krukor med helt vanliga, lättskötta gröna blommor. Valde dock att inte ha med dem på bild eftersom krukorna är olika stora, och det såg så oproportionerligt ut att jag nästan fick utslag :oIgårkvällens aktiviteter är väl kanske också värda att skriva om.. De som kollat min instagram och kanske är vän med mig på FB, har troligen sett detta redan, men.

Jag har hittat en ny vän, vid namn Pärlan.

HAHA, ofta man tar selfies med en höna som sitter på ens axel?! :'D


Nu ska jag överdosera lite finrexin och hoppa isäng! Har två 500 kg hästklimpar att sköta om imorgon så får hoppas den mindre trevliga, febriga känslan är som bortblåst!


Tack och förlåt!​

Likes

Comments

Godkväll!(Eller godnatt, kanske passar bättre?)


En del av dagen har spenderats med min kusin, Emilia ( HENNES BLOGG) !

Vi har vandrat omkring i våran enorma (läs: dörista och minimala) stad och mestadels suttit på caféer och funderat på livet, och allt där emellan. Mycket trevligt och absolut något som kommer upprepas flere gånger i framtiden!


Nu lider dagen mot sitt slut, och ensamheten smyger in som skuggan och gör en medveten om allt man inte har, då är det bra med en katt som lägger sig tätt intill. Något som också får en att blanda bort allt det negativa som pågår mellan öronen, är förstås Fast and Furious filmerna, vilka var mina räddare ikväll.​har jag fem bullar i kinderna, eller? :'D


Blev också utmanad av en vän att göra nån typ av "svartvit-bild-i-fem-dagar" grej, och den första blev väl en värrigare selfie :o


Siktar även på att hållas vaken så länge som möjligt, eftersom jag jobbar nattskift imorgon (natten till lördag), och det vore inte speciellt bra för mitt ansikte om jag somnade head-first på stekbordet... Så det är verkligen en sovmorgon som heter duga som gäller!


Peace out, hoppas alla har en übertrevlig helg! 😊

Likes

Comments

Nu kan man verkligen säga att man mår som man förtjänar! Ligger hemma i feber, men trots detta sprätte jag upp ur soffan och åkte iväg till en väns stall och fotade hennes hästar. Ute. I snön. Fick våta skor och våta byxor. Känns nästan som om jag skulle kunna high-fivea mig själv i pannan. MEN mitt Zalandopaket som jag beställt för dryga veckan sedan, anlände idag, så min förkylning kändes precis lite bättre ;)Skjorta - Vero Moda, Kofta - Sisley, Skor - Anna FieldExempel från hästandet som ägde rum tidigare idag!

Likes

Comments

OJOJ vad bloggen har varit bortglömd den senaste tiden! Har faktiskt tänkt uppdatera hur många gånger som helst, men det har helt enkelt inte blivit av. Mycket med flytt och så vidare, men nu har jag börjat få det mesta angående flytt på raden, bara resten av livet och vardagen som återstår att finna reda på då!


Mycket har hänt, jag har till exempel gått och fått en till katt kring fötterna, Fröken Strössel (eller Mössel som hon numera blir kallad)


Hon är mycket söt.. DAGSTID, på natten då hon klöser på inredningen, springer till höger, vänster, upp och ner på parketten är hon inte så söt mera.. Men hon är mycket fotogenisk av sig ;)

Likes

Comments

Nu jävlar händer det saker!

Ännu i början av veckan var jag blint förtvivlad över vart jag och min katt skulle ta vägen då vi blir "utkastade" ur huset vi för tillfället bor i.

Jag skulle inte kunna flytta till pappas eftersom Qui (katten) inte skulle kunna följa med. Det skulle möjligtvis gått att övertala papsen, men det går inte att säga åt tre stycken fullväxta hankatter "Nu ska ni se till att komma överens". Mamma och Mikael kunde absolut inte ta med honom eftersom Mikael mer eller mindre avskyr Qui + att de flyttar till lägenhet. MEN SÅ HÄNDE DET. Den dagen då allt bara sket sig, så ringer bästaste Ronja och säger att hennes och sambons lägenhet blir ledig eftersom de ska flytta till en större.

Har haft möte med hyresvärden och allt. Hyresavtal osv. har jag inte skrivit på ännu, men det kommer vi ta då vi vet exakta datumet som Ronja och Markus flyttar ut, och jag in 😊 Men senaste den 29 december så ska de ut.

Åååå vad det är spännande! Min alldeles "egna" första lägenhet!

Är ju också något av ett inredningsfreak, så många pengar kommer troligen bli slösade på bland annat IKEA 😍

Likes

Comments

Det är väl redan några månader sedan jag första gången hörde talas om läppstift som man gjorde själv av att smälta crayon-kritor blandat med kokosolja, men jag tänkte inte desto mer på det då.

Nu har jag dock funderat på att prova göra det själv, men då är frågan, har någon här gjort det förut?

Vill till exempel veta hur "skonsamt" det är mot läpparna, om det är fuktgivande osv. Har atopisk hy och kan därför få smärre problem (väldigt torra läppar), om jag använder "fel" produkter. Men eftersom det ändå är kritor som småbarn tuggar i sig utan att få nåt värre fel, så borde det väl vara okej? :0


Jag tror knappast dessa 'läppstift' skulle vara något jag skulle använda dagligen. Speciellt inte de extrema färgerna. Men eftersom jag gillar färger samt gillar att experimentera med smink överlag så skulle det bara vara kul att ha t.ex. inför en photoshoot av något slag.


NÅJA, om någon läsare har tidigare erfarenheter/vet någon som har, släng in en kommentar och upplys mig är ni söta 😘


Likes

Comments

I brist på annat tänkte jag skriva några saker ni troligen inte visste om mig, vare sig det intresserar er eller inte 😂

- Kattfreak

-Har hoppat av två skolor

-Kan inte alls se skräckisar (dör)

- ÄLSKAR mat och godis

- BilfanatikerHaha, tror knappast det blev nån succé, men whatever.

Nu presenterar jag för er, min trinda katt Krister, även kallad Qui

Likes

CommentsHAHAHA! Onsdagens födelsedagsbarn, Rafaela, gjorde memes av våra bilder från då vi firade henne, ganska festligt, om jag får säga det själv! 😃


Allt är skrivet på ren "Nykabidialekt" Så ni som inte fattar kan ju alltid läsa den "svenska" översättningen nedan

"Tå do vill ha na åv bae" - "Då du vill ha något av bae"

"Tå exi dett böri tofel bakett de" - "Då ditt ex börjar 'tråna' efter dig"

"Tå do hör att han e singel" - "Då du hör att han är singel"

"Tå han bjuder de på filmkväll men så föväntar ha se na anat" - "Då han bjuder dig på filmkväll men förväntar sig något annat"

  Hehe, vet inte om det bara är jag och mina jobbarkompisar som tycker att det är KALASKUL.

  Det är så dålig humor att det blir kul 😂


  Nåja, för att slita mig från festligheterna återvänder jag till även mer festligheter! Fan, livet är en fest!

  Haha, började som sagt dagen med jobb, för att forsätta hem och ta en efterlängtad "G-B" (gubbvila), så man skulle orka resten av kvällen också. Efter min G-B bar det av till min fasters var min kusins 14-års dag firades. Och nu sitter man här hemma, myser med katten i min störtsköna one piece och väntar på morgondagens festligheter!

  Ingen kan ju ha missat att det är lillajul imorgon!

  Det kommer då, som vanligt, bli middag hos farmor och farfars, men sen driftar man iväg med gamla kompisgänget och ställer till med hyss och blandar drinkar, ser fram emot det 😜

  Likes

  Comments

  Idag är dagen (rättare sagt natten), jag tog mig 20 hela minuter att göra en ny header!

  Det är verkligen inte första eller sista gången jag ändrar på den, efersom jag gillar förändringar.

  "Ut med det gamla och in med det nya" Som det brukar sägas! Vet ju inte direkt vad folk tycker om den, men själv gillar jag den. Förstås lite random att ett ulligt får dyker upp sådär mitt i plötsligt bland två bilar, men det skulle bli aningen enfomigt med bara bilar. Har ju många passande bil-bilder som ligger och gosar i min dator och på min externa hårddisk, och bara väntar på att få släppas ut i det fria (bloggen, facebook, instagram etc.)


  Klockan är ju mycket också, och tanken "MÅSTE få sömn, har morgonskift imoron!" gör inte processen direkt lättare.Hur kommer det sig att man aldrig får sömn då man faktiskt behöver sömn? Min sömn-o-meter har varit helt ur gängorna de senste dagarna, om inte hela veckan. Denna tid på dygnet är dock som gjord för att skriva i bloggen, har inte riktigt haft tid, ork eller lust att göra det dagtid med jobb och allt i dess like.

  Har även firat en kär vän som fyllde år idag, grattis Ela 

  Nåja, här har ni även en bild på headern, in all it's glory!


  Nu borde jag faktiskt lägga undan datorn och slita mig från nettiauto som jag febrilt ögnat alldeles för länge! Drömbilarna kommer ändå aldrig bli mina 😭😄

  Likes

  Comments