Plötsligt var vi inne i augusti. Tiden bara flyger, och jag har gjort halva tiden här i Paris nu. Sjukt med ångest på det, har inte alls någon lust att åka hem. Ledigheten var bra, den bjöd på Parishäng i form av second hand shopping, picknick och en tur till Louvren, samt grillparty i grannstan! Idag när jag kom till jobbet fick jag veta att jag blivit transfered för dagen, och det var Coiffre du Captain i Adventureland som gällde. Kul med omväxling, inte minst att byta kostym till pirattema istället!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Klockan är 3 på natten, och jag är pigg som aldrig förr! Dock dags att vända tillbaka dygnet nu, imorgon börjar jag 11.50. Bjuder på lite mer bilder från häromkvällen då jag, Serena och Sophie tog en tur i parken efter vi slutat. Attraktionen Space Mountain har varit stängd sen vi kom hit, men öppnades igen i söndags efter flera månaders renovering. Förbättringen nu rådde det inga tvivel om!

Likes

Comments

Jag vänder såklart på dygnet lite smått när jag jobbar till midnatt. Ligger här pigg som en mört nu! Igår och idag har det varit ganska kallt här, har använt långbyxor för första gången sedan jag kom hit för snart 4 veckor sedan (vad hände med tiden?). Som tur är ser det ut som om det ska bli varmare mot helgen igen. Ska dock inte klaga för mycket, tycker så synd om alla er i Sverige som knappt haft någon värme alls, hade förmodligen gråtit blod om jag befunnit mig där nu. Bjuder på några bilder:Likes

Comments

Klockan har visst tippat över till måndag. Jobbade stängning (till midnatt), så känns fortfarande som söndag. Livet är på topp, så glad att jag åkte tillbaka till Paris den här sommaren! Börjar bli dags att sova också, men först bjuds det lite bilder!Likes

Comments

Så himla skönt här att man inte behöver bekymra sig för väder. Har varit solsken varenda dag sedan jag kom hit, och temperaturen ligger mellan 25 och 30. Kan gå hem från jobbet vid midnatt i shorts och linne utan att frysa. Att bara kunna dra på sig shorts eller klänning när man vaknar utan att först kolla vädret (utan att behöva frysa ihjäl) och inte behöva jaga minsta solstråle. Idag jobbar jag stängning (16-24), skönt med sovmorgon! Bjuder på lite bilder från fredagens Paristur!

Notre Dame

Notre Dame

Notre Dame

Notre Dame

Musslor!

Promenad i Jardin des Tuileries!

Gänget!

La Seine

Likes

Comments

Jag var inställd på att bo på något av Disneys residens när jag kom hit, men dom var tydligen fulla så vi får bo på hotell hela sommaren istället! Gratis wifi, pool, centralt läge och andra diverse bekvämligheter är en enorm kontrast mot Les Pleiades där jag bodde sist. Vi håller fortfarande på med diverse utbildningar, imorgon är det kassautbildning som gäller. Bifogar en filmsnutt från underbara Disney Dreams igår!

Likes

Comments

Landad och installerad i Frankrike sedan fredag. Varmt och soligt, mycket franska, massa utbildning och träning, och massor av attraktioner och magi! Låter mobilbilderna tala.

Likes

Comments

Äntligen har värmen kommit. Har trivts med sol, bad, och Leksand sommarland dom senaste dagarna. Nu sitter jag på tåget till Uppsala, ska möta upp en gammal vän jag inte sett på 5 år, ska bli så kul! Ska försöka hinna med och sova lite innan flyget till Paris 07.15 imorgon också.

Likes

Comments

Njuter för fulla drag av vara ledig (med undantag av 4 nätters jobb) denna månad. Älskar dessa lusa nätter, och har nyss avslutat en riktigt bra midsommarhelg med väder långt över förväntan! Går på nästa jobbpass imorgon kväll och kör två nätter, sedan är jag ledig tills den 4:e juli då jobbet på Disneyland börjar. Ska bli riktigt roligt att komma tillbaka till Paris! Lite så här har min juni på hemmaplan sett ut hittills:

Fin kväll i Risåsen

Ljusa nätter :-)

Lingonblom

Risåsen

Ängsull

Solig midsommar!

​Mera Risåsen

Likes

Comments

Kvällens godsaker kom direkt från rabatten. Plasttaket till pallkragen har onekligen gjort ett bra jobb att driva fram grödor effektivt.

Rädisor!

Spenat och sallad

Mynta!

Myntabladen mortlas/krossas

​Häll kokande vatten över de mortlade bladen för myntate!

Likes

Comments