Det enda mitt liv består av just nu är plugg. Därför var det skönt att ta en paus med mina fina vänner igår. Mkt skratt, god mat och några drinkar för mycket ;)

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Idag hoppas jag på att bli klar med min uppsats så att jag kan börja med mina andra inlämningar. Tog en rask promenad innan frukosten för att få igång hjärnan lite iaf ;)
Ha en fin dag <3

Äter mycket till frukost eftersom det är bästa målet på dagen :)

Likes

Comments

Jag tror det är så att jag äter för lite fisk så ikväll slog vi till på lax här hemma :) gjorde en smarrig sås till --> kvarg, avokado, chiliflingor och salt!

Likes

Comments

En weekend till Köpenhamn är nu bokad :) så nu längtar jag ännu mer efter 5 Juni för en härlig födelsedagshelg tillsammans med Jonatan <3

Likes

Comments

Aldrig känt mig så effektiv som de senaste dagarna. Hur mkt kan man hinna med egentligen. Självklart är det viktigaste att hinna klart med alla inlämningar. Åh 5 Juni kom till mig nu :) kom även på att det är god tid att börja med min PowerPoint, eftersom projektet skall redovisas på ett hälsoevent i Båstad gäller det att få till en bra sådan.

Mkt till frukost så man orkar med ;)

Likes

Comments

Lite snacks för att ladda om batterierna på nytt är viktigt när en uppsats skall skrivas. Tror dock att min skoltrötta kropp behöver någon annan form av boost ;)

Det blev ett mellanmål i form utav två grova mackor med mosad avokado i som jag smaksatte med citron, lite salt och peppar samt så strödde jag på chiliflingor på toppen :)

Likes

Comments

Mandelpannkaka för 1 person (eller 2 beror på hur mkt eller lite man äter)

1 banan
2 ägg
1/2 dl mandelmjöl
1 tsk fiberhusk
Ev lite vaniljpulver för lite sötare smak
Toppa med bär, frukt, lönnsirap eller kokosflingor

Enjoy!

Likes

Comments

Det blev ett tidigt pass på gymmet för att få igång energin i kroppen.
Till frukost idag slängde jag ihop Mandelpannkaka, som en bananpannkaka men med lite mer ingredienser i :)

Likes

Comments

Vi åkte ut till smultronstället Grötvik och köpte med oss sushi. Som Jonatan säger så är det inte mycket som slår den sträckan :)

Likes

Comments

Mycket bra läsning för att motivera sig! Jag älskar att läsa inspirerande böcker, bloggar, tidningar etc när jag känner att jag är stressad och har lite för mycket på agendan! Den här boken är super och speciellt för er som precis fått barn eller har familj men även för oss andra som behöver en kick ibland :)

Blev en god smoothie till gjord på:

1 banan
2 dl frysta blåbär
3 dl kallt vatten
1 apelsin
1 avokado
2 tsk spirulinapulver

(Mixa allt och njut)

Likes

Comments