​Hej!

Nu var det över en månad sedan jag skrev något på bloggen och ridlägret var.

Nu har jag även bestämt mig för att jag ska bara blogga om vad jag gör i vardagarna & om hästar, så nu så ska jag berätta om ridlägret och hur det var.

​Första dagen så kom jag & min kompis dit klockan 16.00 då ridlägret skulle börja. Jag var inte nervös för ridlägret, men jag var nervös för vem jag skulle få rida. Som tur var så fick alla samsas om en häst, t.ex om jag ville ha Flicka & någon annan ville ha henne så fick vi båda variera mellan lektionerna & dagarna. Som tur var så hände inte det, utan det var bara jag som ville ha henne på ridlägret. På själva lägret fick vi göra en massor av roliga saker, barbacka ridning i dressyren, studs i hoppningen, en mysig uteritt och en massor av kvällsaktiviteter, mys & en massor av spökhistorier. Jag kan säga från mitt hjärta att lägret var riktigt lärorikt & spännande och jag lärde mig en massor av nya saker som man kan behöva till höstterminen i ridningen.

​Visst, det var ingen lång story om ridlägret, men jag hoppas att ni förstår lite vad som hände.

Vill ni ha några av spökisarna??? Kommentera!

Idag så har jag inte gjort så mycket, utan längtar bara tills nästa torsdag, för då så ska jag ÄNTLIGEN få rida igen. Aja, puss, älskar er!


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hej! Här kommer det en LITEEEN höökshaul på vad jag köpte i torsdags. Löv ya!

Grimma Mulle:

Grimma Mulle


Den är lite ljusare i verkligheten än på bilden och är i färgen ljusblå. Det kostar 79:- på hööks.


Grimskaft:

Grimskaft


Grimskaftet är väldigt likt den på bilden i färgerna. Den kostar 29:- på hööks och är i färgen petrol. 

Detta var INTE sponsrat, men ville bra visa vad jag köpt. BILDERNA ÄR FRÅN HÖÖKS HEMSIDA.

Likes

Comments

​Godmorgon! Vaknade för ca 2h sedan, och är faktiskt hur pigg som helst. Idag så ska jag ha kalas vilket ska bli kul. Det enda jag typ önskat mig är pengar till ridlägret eftersom att jag inte riktigt har råd än. Sedan så har jag såklart önskat mig lite andra hästsaker. 

Det jag fått då jag fyllt år kanske kommer upp på bloggen i morgon, vi får väl se..

Idag kommer jag inte kunna blogga så mycket eftersom att det är kalas och jag kommer inte hinna att blogga så mycket då, men ska försöka så mycket jag kan.

Senare idag så kommer det att komma ett blogginlägg då jag visar vad jag köpte på hööks i torsdags till en ponny (Flicka) men vet inte om jag kommer få henne på lägret, men hoppas...! 

Aja, nu ska jag hjälpa till och städa och inte prata (skriva) bort hela er dag. Ha en bra morgon/förmiddag så hörs vi vid 14.00 senare!

Puss o kram, älskar er! <3

Likes

Comments

Hej! I morgon så kommer jag att ha kalas eftersom att jag fyllt 12 år. ( Det gjorde jag den 24/6) Men aja, så det ska vi fira. Förresten, detta är mitt första inlägg på bloggen, har bloggat förut, men har då tappat intresset. Men känner att det börjat bli roligt igen och det är så härligt att kunna skriva ut sig på bloggen, så att alla får veta hur jag känner och tycker. Aja, vart var jag?

Juste ja, i morgon är det kalas (som jag redan sagt) och det börjar 15.00. Kommer få världens panik på söndag då jag måste packa nästan allt till ett ridläger på söndag som varar till torsdag. Asså åhh, blir liksom crazy, men aja, ridlägret börjar 16.00, men vi ska hämta min kompis så att vi kan samåka till ridlägret redan 15.25 (tar ca 15-20 min att åka dit vi ska).

Hur som helst, tror redan att ni kanske lärt känna mig lite i detta inlägget, vilket var lite av meningen, fast man normalt sätt inte brukar lägga märke till det. Såg du inte något som var ett "lära känna" hos mig? Kolla nedan på några av punkterna så kanske du kollar tillbaka o lägger märke till de:

  • Jag skriver ordet "Aja" Väldigt mycket i mina texter.
  • Mina texter kan ibland bli ganska så långa.
  • Jag tappar bort vart jag är i mina texter (går in på andra spår)
  • Gillar att använda parenteser (Detta tecknet: ((((((((((((((

Hur som helst (som jag oxå brukar skriva) tack för att du läste. Ett nytt inlägg kommer i morgon igen. Puss o kram, älskar er!

Likes

Comments