Tränat mer än någonsin

Under denna vår och sommar har jag verkligen spenderat så otroligt många dagar på gymmet. Motivationen har varit stor, men en stor del av disciplinen har räddat upp flertal gånger.

Om det är något som jag verkligen har utvecklat under de senaste månaderna är det min disciplin. Min disciplin har absolut varit stor innan, men under de senaste halvåret har den blivit ännu bättre och mycket till stor del för att jag verkligen hittat en livsstil med rutiner som fungerar för mig "on a daily basis".

Det är vad det handlar om för att skapa en förändring. För att utvecklas och ta sig framåt. Det krävs att du hittar något du trivs med som blir en vardag, en rutin och en livsstil.

Jag måste ändå säga att jag utvecklat mitt pannben och mina pass ytterligare. Mina träningspass har blivit något längre än innan och jag brukar räkna med att ett pass tar runt 100-120 min då jag lagt in 15 min uppvärmning på bandet under alla mina pass samt någon slags cardio efteråt.

En stor anledning till varför jag tränat mer än någonsin är troligen på grund av att jag verkligen har anpassat min träning efter mig själv, vad jag vill utveckla och det jag känner får mig att må bra. Känslan att gå från gymmet och känna sig missnöjd är aldrig kul, givetvis kan man inte alltid styra över det, men ifall man kan det så gör det.

Jag har insett att jag mår bra av en kombination mellan styrka och kondition, där jag får upp pulsen och har tempo. Jag vill verkligen känna att jag inte hade kunnat göra någonting bättre när jag är klar med passet. Detta tycker jag personligen att jag lyckats med under i stort sett hela våren och sommaren.

Jag vill vara ärlig och säga att jag är stolt över mig själv och min utveckling. Mycket tid har lagts ned, men jag har verkligen gjort det för min egen skull.

Mina planer för en eventuell tävlingssatsning har jag lagt åt sidan då jag känner att jag vill bygga för min egen skull. Dessutom känner jag mig inte redo att offra vissa saker jag troligtvis hade behövt offra, just nu vill jag bara investera i mig själv och min egen fysik på egen hand. Jag vill bygga en kropp som JAG trivs med och detta på mina egna villkor. Jag är min största konkurrent och i grund och botten är det bara mot mig själv och mitt mind-set jag kan vinna, utvecklas och känna att jag gjort allt. Det kan ingen annan göra åt dig!


Gillar

Kommentarer

linnriscolls
linnriscolls,
hilmak
hilmak,
Grym du är! 😍 håller helt med, även om motivationen finns är det disciplinen som bibehåller kontinuiteten! 👏🏼👏🏼 Så härligt att känna utveckling! ❤️
nouw.com/hilmak