Min stressiga vecka

Kan absolut säga att det är underbart med fredag och det blev en bättre fredag än förväntat. Inledde nämligen veckan med stress vilket resulterade i ett sammanbrott i onsdags då jag bara behövde gråta av mig lite för att sedan gå vidare. Fick en bättre känsla nu i slutet av veckan och avslutar denna pluggfredag med en bra känsla.
Under veckan har jag som ni säkert förstod pluggat en hel del, tagit några promenader och gymmat. Hade en välbehövd vilodag igår och tog en mysig morgonpromenad med Johnathan och sedan en promenad på eftermiddagen. Blir så trist att sitta hemma hela dagarna nu när plugget sker på distans, får stress av att bara sitta still...

Så mysigt att det blivit lite höstkänsla!! (Förutom regnet)

Vi har testat lite olika Nordic Wellness gym i närheten där vi bor, men vi har verkligen inte känt att något av gymen varit särskilt lockande. De har varit väldigt små, trånga och lite utrustning. MEN, vi upptäckte att våra kort gäller även på Exlusive gym vilket innebär att vi kan gymma på ett större gym som heter Grand Fitness bara några kvarter bort. Wow säger jag bara! Ett av de coolaste gymmen jag varit på, blev extremt exalterad över att få träna där varje dag. För mig är miljön ganska avgöranden för hur känslan är och för mig är känsla viktigt i ett pass, det får en att ge det lilla extra.

För min del blev det uppvärmning 15 min på bandet för att sedan köra igenom rygg & axlar, därefter 15 min på bandet som avslut. Ett väldigt bra pass, jag är nöjd & glad!

Jag var precis iväg till Hemköp och köpte mig lite tunnbröd vilket är bland det bästa jag vet. Det med massa skinka eller kaviar, well!! ;) Köpte dessutom med mig lite godis att smaska på tillsammans med en skvätt Pepsi Max framför Idol.
Ni får ha en mysig fredagkväll & helg!

Gillar

Kommentarer