Hej igen!

Tjena, hallå, hej!
Inleder detta inlägg med två bilder från dagens armpass som gick galant. Testade ett upplägg som J visade mig & det kändes bra, fick väldigt bra pump. Kan också bero på den stora skålen kvarg jag åt innan med mango & bär. Har beslutat mig för att följa mitt gamla kostupplägg jag hade i vintras/våras, med några få justeringar, fram till 7 september när jag åker till Bali. Har verkligen hamnat i en fas där jag ätit godis & snacks varje dag, vill hitta tillbaka till mina goda rutiner.
Därmed har jag förberett lite matlådor på 5%-ig nötfärs med ris, zucchini & ärtor. Varje morgon äter jag gröt på jobbet & innan varje pass ska en skål med 250 g kvarg ätas och detsamma innan läggdags. Äter stora volymer men med clean mat.

Sedan senast vi sågs har jag varit i Kungsbacka, hemma hos J. Kom dit på lördagkvällen för att fira Cindia som fyllt 50 år med supergod mat, tårta & massa godis. Så himla mysigt! Åkte hem igår (tisdag) då jag jobbar nu fram till fredag... Njuter lika mycket varje gång jag är där och vi blir alltid så bortskämda när vi är där. Kan lova er att jag sovit som en prinsessa varje natt, vaknat mellan 10-11 varje morgon. Min själ skriker av glädje!
Johnathan ska tillbaka dit på fredag för att säga hejdå till alla innan han drar till Sydkorea för att plugga i 4 månader. Sjukt hur snabbt tiden har gått, nu är det bara några ynka veckor, om ens det, kvar... Blir en omställning att vara utan varandra så pass länge nu när vi bott ihop i flera månader. Men för att tänka positivt så har jag inte särskilt långt kvar till min resa; dags att börja förbereda packning och andra nödvändigheter inom kort. Spännande!

Vad har ni haft för er i helgen? :)

  • Nära Faktorigatan , Örebro

Gillar

Kommentarer

hannaemmy
hannaemmy,
Härligt inlägg! Ha en underbar forsatt vecka. Kramnouw.com/hannaemmy
linnronnwall
linnronnwall,
Tack, detsamma! 😃nouw.com/linnronnwall
linajohansson
linajohansson,
Så stark du ser ut!!nouw.com/linajohansson
linnronnwall
linnronnwall,
Tack, vad glad jag blir!nouw.com/linnronnwall
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229