17 augusti

Det känns så konstigt att skriva 17 augusti, halva augusti har liksom passerat som om ingenting... Två arbetsveckor är avklarade efter semestern och jag har gjort min sista vecka på plats på jobbet, dock kommer jag att befinna mig på plats några ytterligare tillfällen för att assistera innan flytten till Göteborg.


En update kring flytten till Göteborg är att vi äntligen har hittat en lägenhet som vi kommer att få tillgång till den första oktober vilket är en stor lättnad, men detta innebär också att vi kommer att bo hemma hos Johnathans föräldrar under september. I och med att allt plugg drar igång på distans känns läget ändå lugnt och stabilt.

Vi lämnar vår nuvarande lägenhet den 27 augusti vilket givetvis känns lite tråkigt, men ändå kul på samma gång. Det kommer bli spännande att lära sig en ny stad, men samtidigt vet jag hur mycket jag kommer att sakna min familj och mina vänner här hemma. Jag är otroligt hemmakär och umgås otroligt mycket med mina föräldrar. Om jag känner mig själv rätt kommer jag att ta alla tillfällen jag har för att åka hem och hälsa på ;)


Denna helg började fantastiskt; jag och J tog en mysig morgonpromenad på lördagen vid kl 8 innan vi gick hem och käkade lite frukost framför tv:en. Jag gjorde supergod gröt gjord på Pama minutris med massa sötströ och kanel, så himla gott!

Därefter, ungefär vid halv 10, gick jag till gymmet medan J pluggade och det blev ett effektivt ryggpass med marklyft, olika varianter av roddar, triceps och intervaller som avslut. Jag är verkligen glad över att jag har kommit igång med intervallerna lite smått igen, det är en så go känsla i kroppen efteråt.

Efter träningen blev det bara en snabbdusch innan vi åkte till Ica för att köpa varsin Poke bowl för att äta i solen. Jag har verkligen blivit besatt av Poke bowls, särskilt Ica´s bowl med pulled beans. WOW! Älskar kombinationen av avokado, picklad rödlök, rödkål etc. Fräscht!

Lördagkvällen spenderades hos ingen mindre än Tufva som anordnat en så fin 20-årsfest i hennes trädgård med massa go dricka, mat och trevligt sällskap. Det var fantastiskt! Dessutom 10 poäng till vädret som levererade på topp.

Vaknade upp på söndagen med värmeslag då vårat sovrum var så varmt att det rann från min panna. Det blev raka vägen in i duschen för att skölja av sig med kallvatten innan dagen kunde starta, haha! I och med att Sverige levererat sol och 28 grader hela helgen blev det att jag, J, Sava och Filip åkte iväg till Leken tillsammans för att spendera några timmar i solen. En väldigt lugn söndag, precis som det ska vara.


Gillar

Kommentarer