Header

Hej Lovies!
Idag och resten av resan, om vi inte gör något speciellt, kommer jag bara lägga upp bilder som collage. Måste ju njuta lite av semestern också, men vill fortfarande att ni ska få inlägg så hoppas det duger.

Puss och kram

Likes

Comments

Hej Lovies!
Först och främst vill jag bara säga att jag är ledsen om de kostare inläggen inte uppskattas men det finns inte så mycket att skriva när man är på semester, dessutom är det även lättast för mig som inte har så mycket tid att lägga på inläggen jag hoppas att ni kan uppskatta mina bilder istället och låta dem berätta lite mer än vad jag gör.

Till något annat, idag så åkte vi på en liten utflykt, vilket var super mysigt. Vi åkte och kollade på något som liknar Coluseum i Italien och vi besökte även en annan strand.

Puss och kram, XOXO

Likes

Comments

Hej Lovies!
Idag så har vi bara chillat sönder på stranden. På kvällen gick vi dock en promenad och stannade vid hamnen och tog lite bilder på den fina solnedgången. Efter att ha tagit våra fina bilder så satte vi oss spå en restaurang vid hamnen och tog en drink. Hoppas att ni alla har det fantastisk där hemma.

Puss och kram, XOXO

Likes

Comments

Hej Lovies!
Nu har vi förflyttat oss till Kroatien. Och jag måste bara säga att finare vatten har jag aldrig sett, någonsin. I Kroatien så finns det bara massa stenstränder och "klippstränder". Så Idag har vi bara varit vid en klippa och badat och solat och det var riktigt nice, vissa hoppade och stylade väldigt imponerande ifrån klipporna. På kvällen så åt jag en risotto för första gången och den var verkligen god, det var inte sista gången jag åt risotto. Ville bara uppdatera lite så blir inte ett så speciellt långt inlägg idag, men vi ses.

Puss och kram, XOXO

Likes

Comments

Hej Lovies!
En ny update ifrån Italien, jag har det fantastiskt och jag vill inte lämna detta stället men vi ska ju dock inte hem utan vi ska imorgon åka vidare till Kroatien så detta är då sista dagen som vi är här. Idag så chilla vi bara och hade en nice bra sista dag i Italien. Jag vet inte vad mer jag kan skriva så jag ska nog lägga mig nu snart, hoppas ni har det bra hemma.

Puss och kram alla, XOXO

Likes

Comments

Hej Lovies!
Idag så har vi varit på stranden större del av dagen men fram mot eftermiddagen så gick vi på en promenad vid stranden. Det var riktigt varmt ute så det gällde att hitta skuggan och stanna där. På vår promenad så passade vi på att köpa glass och det var såå gott, allt alla säger om italiensk glass, gelato, är sant de överskattar inte, det var såå gott särskilt när det var så varmt ute.

Puss och kram vi hörs imorgon; XOXO

Likes

Comments

Hej Lovies!
Nu är jag framme i Caorle som ligger i Italien. Det är otroligt varmt här men det är en skön omväxling mot hemma. Det är verkligen skönt att vara framme efter två resdagar. Idag så körde vi från Tyskland till Italien med ett stop i Österrike där vi åt lunch. Det var en fantastisk miljö i Österrike och att stanna där och ta ett par bilder skulle varit livet men det hann jag inte med. Har inte jättemycket att skriva just nu iochmed att jag är ganska trött och vi ska iväg och ta ett kvällsdopp i havet nu innan vi går ut och äter så detta var bara ett snabb inlägg. Hoppas ni har det bra hemma i Sverige eller var nu nu befinner er så hörs vi imorgon.

Puss och kram på er, XOXO

Likes

Comments