För någon vecka sen tog jag fram alla kläder till bebisen, jag tvättade och fixade fint i hennes lådor! Jag kan fixa och trixa i timmar med hennes saker utan att tröttna haha :) Allt är så litet och sött och det är svårt att tänka sig att allt är till vår dotter, häftig känsla. Vi längtar så himla mycket!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Denna möbel är en stark favorit för mig! Från början var den brun med blommor på men vi testade att måla om den och den blev såå himla fin. Vi har den som ett vardagsrums bort just nu och den är super bra att förvara saker i dessutom! När vi kommer flytta till större i framtiden så kommer jag nog vilja ha den som förvarningslåda för bebisens leksaker i hennes rum :) Den här "kistan" kommer nog aldrig försvinna från vårt hem haha :)

Likes

Comments

Idag vaknade vi vid 9 och började dagen med frukost, sen direkt till gymmet! Tränade ben idag och tycker det har blivit så tråkigt att träna... kan inte göra många övningar pga foglossningen och så här har jag haft den sen v.20 skulle jag tro. Men nu är det inte långt kvar tills bebis är här och jag kan träna på som vanligt igen. det är något jag längtar efter, att få tillbaka min ork och styrka! Resten av dagen har jag ätit och kollat på serier haha.. funderar på att ta mig ut på en promenad, är så skönt nät man väl är ute men riktigt svårt att ta första steget till att gå ut när man är sååå trött.

Juste... Igår var vi på mvc för en förlossningskurs och den var super bra! Vi gick igenom avslappnings övningar, vad partnern kan göra och hur hela förlossningen går till helt enkelt. Nästa torsdag har vi en amningskurs som jag ser fram emot jätte mycket, ska bli spännande!


Frukosten som bestod av blåbär, musli och mjölk med ett glas juice!

Magen innan träningen!

Likes

Comments

Från början hade vi inte alls tänkt kolla vad det skulle bli för kön, men ju mer tiden gick funderade jag allt mer på vem det var som låg i min mage, självklart skulle det inte spela någon roll om det blev en pojke eller flicka men jag var så himla nyfiken... Jag skulle aldrig kunna hålla mig till Juli! Berka ville absolut inte kolla och han ville att det skulle bli en överraskning men som jag tjatade och till slut så fick jag som jag ville. Och såhär i efterhand så är han jätte glad över valet, allting blir mer verkligt nu när vi kan kalla bebisen för prinsessan eller till namnet hon ska få. Så himla mysig känsla!

Likes

Comments

Det här kommer bli mitt första inlägg och tänkte därför bara berätta lite kort om mig.. :) Jag heter Linn och är 20 år, jag bor tillsammans med min man Berka i en mysig etta i Stockholm. Vi väntar nu vårt första barn som är beräknat till den 23 Juli i sommar och vi kunde inte vara lyckligare!

Jag brinner för styrketräning och många timmar spenderas på gymmet varje vecka. Det roligaste av allt är att jag får dela denna kärlek till träning tillsammans med Berka!

Ni kommer få läsa mycket av min vardag och träning i bloggen men fram för allt om våra förberedelse och tankar till vår nya familjemedlem. Jag hoppas ni vill följa denna resa med mig!

Kram!

Likes

Comments