Header

Jag tänkte nu i detta inlägg skriva lite tips om vad man kan göra ifall det är en regnig dag eller om du bara inte har något att göra.

 

- Ha en ta-hand-om-dig-själv-dag. Du kanske tar ett bad med olivolja i vattnet och lite tända ljus, målar naglar, smörjer in dig med en body butter och ansiktsmask osv...

- Börja på en serie och kolla på en massa avsnitt och ta något gott att äta.

- Städa ditt rum eller rensa din garderob.

- Sminka dig på massa olika sätt och se om du hittar en ny vardagssminkning!

- Baka.

- Om du har gymkort kan du gå och träna och om inte, gör massa övningar hemma tills du är helt blöt av svett!

- Plugga, och även om du inte har någon läxa eller något prov så känns det alltid bra att ha pluggat in lite extra.

 

Hoppas detta var till nytta! kram

Ni får en bild som är tagen i maj när jag var på Koster!

Brist på bilder...

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Igår kväll körde jag världens plågarpass på gymmet. Jag styrketränade innelåren, mage, biceps, rygg och rumpa om och om igen i 80 minuter ungefär. Och shit vilken träningsvärk jag har! Så jäkla skönt, det var längesen jag hade så här mycket träningsvärk, haha.

Just nu har jag håltimma så jag ska sitta och göra lite tidinställda nu som kommer läggas upp i helgen. Jag ska till Koster med Alex och jag gissar att det inte är så bra internet där.

Jag bjuder på en fin och lite slarvig bild som jag fixade i photoshop! Blev rätt nöjd med mitt första försök med att klippa in en annan bakgrund!

Likes

Comments

Jag vill dela med mig av mitt egna recept som är nyttigt och jättegott! Jag gjorde den precis och jag känner verkligen smaken av nyttighet och aaahh vad god den är! Den är jätteenkel att göra också som frukost ect.

 

Du behöver:

1 banan

3 dl vaniljyougurt

2 msk fruktköttfri juice (valfri)

1/2 dl grovt havregryn

1 msk kokosflingor

Sedan är det bara till att mixa ihop allt i en mix och att hälla upp i ett glas. Och om du vill så kan du ju toppa smoothien med något bär så den ser fräschare och roligare ut. Enjoy!

Visst ser den god ut?

Likes

Comments

Idag har jag haft en vanlig skoldag, slutade kvart i tre. Alex kom och mötte mig när jag hade slutat och så åkte vi mot biblioteket för att plugga, haha!

Sen på bussen ger han mig helt plötsligt en röd och fin ros!! Jag blev så himla glad och jag är så glad! Jag har den bästa pojkvännen som man någonsin kan ha! Han har nu köpt VS nässesär, två stycken body mists från VS, Abercrombie tshirt och massa mer.. Aaah vad jag är kär, jag älskar dig Alex! no

Min fina ros no

Likes

Comments

Jag tänker starta en ny frågestund här och nu! Så det är bara till att ställa vilka och hur många frågor som helst.

Och jag är så ledsen över min förra frågestund att jag aldrig svarade på den, men jag hade tänkt att svara på min förra frågestund och denna frågestunden samtidigt i en video. Så skynda att fråga! Puss

Likes

Comments

Förlåt för kvalitén på videon, kameran var urladdad så tog mobilen istället och ljuset är ju inte heller så bra... Hoppas det går bra iaf! Puss och kram♥


Likes

Comments

Alex är här hos mig och gör mig sällskap när jag är sjuk... Vi spelar ett spel som heter Mastermind och det är jättekul, haha! Skulle bara uppdatera lite, kram på er.

Söt han är haha no

Likes

Comments

- När jag pratar med en person så kan jag verkligen inte ha blicken i personens ögon eller kring det området. Jag kollar alltid runt omkring när jag pratar och lägger en blick på personen då och då, skitjobbigt...

- Jag hatar att prata i telefon, jag föredrar att smsa!

- Jag har världens sämsta minne...

- Jag är proffs på att glömma/tappa bort min mobil! De två senaste gångerna (i samma vecka) så glömde jag mobilen på min hållplats och jag hann åka därifrån, haha! Och sist så glömde jag den inne i ZARA's omklädningsrum!

- Jag är verkligen jättekräsen när det gäller med maten. När vi äter kött t.ex, då skär jag bort mer än hälften av köttet än att äta det. Och då skär jag bort "fettet".

Likes

Comments