Stockholm!

Tågresan ner till Stockholm började tidigt på morgonen i onsdags och trots att jag lyckades sova ett par timmar, hade med mig en god lunch och pratade med Amanda och Alexandra hela vägen så gick timmarna oerhört långsamt. Har faktiskt tågat ned till Stockholm förut, men då i en sovvagn nattetid så jag trodde inte alls att det skulle vara så farligt, men fyfan vad tåg inte är min grej. Direkt vi kom fram checkade vi i alla fall in på Zinkensdamms vandrarhem vilket var ett helt okej ställe faktiskt!

Första kvällen spenderade vi på Pizza hut och efter det drog vi tillbaka till vandrarhemmet igen. Jag somnade på två sekunder (var så oerhört trött under hela vistelsen så det känns som att det ända jag gjort är att sova...).

Efter att ha tagit en liten sovmorgon på torsdagen drog vi in till stan för shopping. Spenderade mest tid på Victoria´s Secret där vi alla tre kom ut med parfymer och dylikt, jätte nöjda. Pausade för fika gjorde vi också....

En lunch på Burger King innan hela klassen samlades för att spendera ett par timmar på riksdagen. Tro det eller ej, men det var faktiskt riktigt intressant med en guidad tur, att se politiker rösta i kammaren och sedan lyssna på Edward Riedl. Denna kväll köpte jag, Amanda och Alexandra med oss middag till rummet där vi käkade, pratade om allt möjligt och jag somnade återigen alldeles för tidigt, haha.

Vår sista dag började med ett studiebesök på Kvinnornas hus och det var också otroligt intressant! Är glad över att alla ''måsten'' som vi hade i Stockholm faktiskt var roliga och inte alls särskilt energikrävande då det endast var två timmar om dagen. Etter det blev vi återigen bjudna på lunch på Burger King och sedan kom väntan på tåget. Jag och Amanda var otroligt less, tågresan kändes som en stor klump i magen och jag hade planer för kvällen som skulle bli försenade då jag inte skulle vart hemma förrän 22. Så det slutade med att jag och Amanda bokade första flyg hem och herregud vad skönt det var. Stolta över att vi tog oss hela vägen från plattan till Arlanda, checkade in elektroniskt och faktiskt hann med flyget kändes så otroligt bra. Jag älskar att flyga, det är så himla rogivande.❤

Det var min resa till huvudstaden i korta drag, är så glad att jag har mina vänner Amme och Alle från klassen! Bästa.

Gillar