L’avenue

Vi är här!! Paris!! Det är min födelsedag idag!! Vi checkade in på hotellet sent igårkväll och sedan kollade vi runt i området lite. Pigalle heter det och är verkligen Paris snuskiga svarta får (som jag så trevligt fick fram då jag googlade🤪). Det är nattklubbar och sexbutiker precis överallt så är man här för fest så är det hit ni ska.


Idag åt vi i alla fall födelsedagslunch på L’avenue. Bestämde att jag skulle göra det direkt resan hit bokades då det är världens kändishak. Töntigt kanske, men lite coolt hade det ju ändå varit om man fick se Kim K, Justin Bieber eller Key West. Har googlat fram att dem hängt där, haha.
Någon kändis blev det inte men maten och drinkarna var super goda. Väldigt dyrt dock, pasta och en mojito för 700 kr drygt.
Annars har vi vandrat runt kring Eiffeltornet, åkt båt längs de populäraste turistattraktionerna och bara myst i denna fina stad. Mer om det sedan dock för nu ska vi dricka vin, fixa om oss, gå ut och käka middag och sedan har vi Champagne and show at Moulin Rouge klockan 23. Hört att man ska se den när man väl är här.

Gillar

Kommentarer