Kört runt i Rhodos med fyrhjuling

Då jag och Erik liks hade bränt oss igår så ville vi inte ligga ute i solen och steka så vi hyrde istället en fyrhjuling och tog oss runt med den hela dagen. Så fantastiskt roligt att få se olika vyer och upptäcka små smultronställen då varken jag eller han klarar av att ligga stilla längre stunder. Varm rekommendation att hyra fyrhjuling om ni vill se mer i något land, vi har gjort det här, i Cypern och på Gotland och aldrig blivit besvikna.

Vårt första stopp blev uppe bland bergen, där Jesus korset stod uppställt. Korset i sig lockade inte mig super mycket men skogen runt om, utsikten, alla påfåglar som nästan gick på ens fötter och färden dit var klart sevärt.

Sedan fortsatte vi förbi Rhodos stad, passerade ställen jag besökte för två år sedan och letade sedan upp närmsta strand för att svalka av oss. 32 grader och vindstilla säger väl sitt. Vi hittade en super mysig strand i alla fall, bland klippor och turkost vatten. Inte alls ett turistställe heller vilket var rätt skönt faktiskt. Vi blev rekommenderade Faliraki beach, som sägs vara Rhodos hetaste strand men den var inte alls lika trevlig faktiskt. Vi for dit och vände typ.

Sedan gjorde vi lite mindre stopp så som att fota vid den grekiska flaggan, lunch på ännu en annan strand där vi åt grekiskt och sedan havet längs vägen tillbaka mot hotellet. Fan vilken perfekt dag, den lever jag länge på.

Gillar