Hemavan

När vi kom fram till Filips stuga i fredags slängde vi ihop några drinkar och tog sedan en tidig kväll då alla var trötta efter den långa bilresan. Dessutom ville vi kunna gå upp tidigt på lördag så att vi kunde göra det bästa av dagen.

En fantastisk dag blev det ju minst sagt... Filips stuga ligger mitt emellan Hemavan och Tärnaby ungefär så vi tog på oss varmare kläder och tog sedan bilen till Hemavans backe och hyrde slalomskidor. Jag åker väldigt sällan just skidor och backarna var väl inte i sitt bästa skick så det blev en hel del plogning, haha... Men kul var det verkligen och att ta Kungsliften upp till deras högsta topp var ett måste trots den dåliga snön. Ett x antal bilder och några timmar senare då vi valde offpist ned var vi nere på normal höjd igen, tack och lov.😂 Dagen blev super rolig hur som helst och vi alla fick åka Gondollift för första gången dessutom.

När vi kom tillbaka till stugan grillade vi och sedan festade vi med dryckesspel, beer pong och massa prat och skratt.

Igår tog jag och Erik skotern upp till Hemavan för att göra säsongens sista skotertur. Kan utan att tveka säga att vi gjorde den på bästa möjliga ställe i alla fall. Fjälltoppar är så himla himla fina. Man åker runt med ett stort leende på läpparna hela tiden och kan inte sluta kolla på bergen. Synd att dem ser så små ut på bild... På de två sista bilderna får man åtminstone en uppfattning om hur gigantiska dem är. Även denna dag blev hur bra som helst, och solen sken vilket inte gjorde saken värre. Efter vi kört några timmar mötte vi upp Ida och Filip igen som låg och solade och så gjorde vi middag, packade ihop våra saker, städade och begav oss hemåt.

Stort tack för en grym helg, jag längtar redan tills jag åker till fjällen nästa gång.

Gillar

Kommentarer