Början av sommaren

Det blev ju en himla bra start vädermässigt i sommar och det är man ju väldigt tacksam över. Har hunnit fiska massor och fått allt från gäddor till regnbåge. Det tråkiga med mig är att jag alltid fiskar sjukt mycket på vårkanten/starten av sommaren att jag lessnar och sedan typ inte rör fiskespöt förrän det är försent.😂

Åkte med familjen på en liten vandring härom veckan, besökte några grottor och besteg ett berg i närheten av Nordmaling innan vi stannade för fika på ett café, kikade på tallbergsbroarna och åt thai vid älven. Så mysigt!!!

Sedan har jag såklart jobbat en del, solat med Ida, fikat med Alva och Veronica på stranden, käkat pizza med saknade Jenny, delat en kanna på sjöbris med Alva, Amanda och Victoria, ätit midsommartårta och druckit ett glas vin med Jenny och Arvid, spelat minigolf med familjen, sett på när Erik tagit sitt första dopp för i år (badkruka deluxe själv) och spelat kubb med Ida, Ludwig och Erik på killing. Har faktiskt haft en bra start på sommaren och för en vecka sen drygt kom jag hem från Tärnaby efter en hel helg där. Mer om det sedan, har tagit allt för många bilder som ska rensas.

Gillar