ÅRSRESUMÉ

🌟JANUARI🌟

Startade det nya året bakis som de senaste åren, haha. Kämpade på med skolan med mitt väldigt lugna schema, fikade och åt mat på Waynes med kompisar och hade en otroligt rolig kväll med Jenny bland annat. Bloggade inte så mycket i början av året så det finns inte så mycket mer än detta att kolla tillbaka på under denna månad. Ett nyårslöfte jag har i år är att blogga ofta och mycket, hur roligt är det inte att kunna blicka tillbaka liksom?

🌟FEBRUARI🌟

Februari månad startade med att jag flyttade hemifrån, till en lägenhet i Robertsfors tillsammans med Erik. Invigde den bland annat med en vinkväll tillsammans med Fanny, Hanna och Linnea. Hade också en mysig kväll med familjen då vi bowlade och så åkte jag en del skoter, festade och åkte skridskor för första gången sen jag var liten (det gick inte bra) haha.

🌟MARS🌟

Även i Mars festade jag en del, firade Ida 18 år samt Fanny och Hannas 18 års dag vilket var två väldigt roliga kvällar. Hade en mello-kväll med Ida, Fanny och Ottilia, åkte bräda och gjorde en lunch utöver de vanliga.

🌟APRIL🌟

April månad startade med en drink kväll hos Amanda och följde därefter med skoteråkning med Fanny, myskvällar i lägenheten med massa kompisar och avslutningsvis en himla bra valborg med sköningar. Mina vänner är så, så bra.

🌟MAJ🌟

Maj var en riktigt bra månad, bara vårkänslorna är liksom helt underbara.. Fixade hur som haver mina naglar, var på brännbollsyraan där jag bland annat såg Veronica Maggio, Afrojack och Norlie & KKV, hade det mysigt i stenis och festade med mina favvisar. Fyllde dessutom 18 bast, så drack mina första lagliga drinkar och hade en toppen kväll med nära och kära.

🌟JUNI🌟

Började denna månad med att åka till Turkiet med familjen, Erik och Jenny. Hade det så jäkla bra med värmen, drinkarna, badet och allt som hör till med att vara utomlands. Att dessutom få spendera resan med underbara människor gjorde det ju inte sämre.❤ Körde vattenskoter för första gången i mitt liv, gjorde midsommarkransar med Ottilia, åt på vezzo med Ida och Fanny och firade stadsfesten med Fanny, Hanna och Frida. Utöver det sommarjobbade jag också.

🌟JULI🌟

I Juli hade jag en myskväll i Hannas stuga med bra människor, festade i Bjännsjön, åkte på en tripp till Göteborg med Erik och Joel då vi bockade av Skarasommarland, Liseberg och Ullared. Såg Samir och Victor i Åsele, hade två bra dagar på Granskär med familjen, hade en mysig sommarkväll hemma hos pappa och festade en hel del. Inser nu hur mycket jag verkligen saknar sommaren..

🌟AUGUSTI🌟

Har så otroligt många härliga bilder från Augusti.. Blir helt varm i kroppen, verkligen en månad i världsklass med alla roliga fester, Umeå flyter, utebio, bad i Brännland, den goda maten.. Låter bilderna tala för sig själv för jag skulle verkligen kunna skriva hur mycket som helst här, haha.

🌟SEPTEMBER🌟

I September firade jag och Erik hela två år tillsammans, festade en del, fick kaninungar, hade en myskväll med Ida och Julia då vi åt på Waynes och såg bio osv. Den sista September satte jag mig på ett flyg till London med Ida, Julia och Melissa.

🌟OKTOBER🌟

Startade Oktober månad i fina, fina London vilket verkligen var en upplevelse, vi hade verkligen super roligt. När vi kom hem hade jag och Ida en fotodag med kläderna vi shoppat. Jag och Erik hämtade hem kaninen Karl, jag var och firade Amanda 19 år, var ute på krogen i Sverige för första gången och hade två toppen halloween fester.

🌟NOVEMBER🌟

Såg skräckfilm med Erik, Ida och Joel på bio, åt kinamat med bästis, var på ett stort kalas med Eriks släkt och firade första advent med bingolotto och massor med julgodis.

🌟DECEMBER🌟

Sista månaden har varit väldigt mysig bortsett från att det inte kommit någon snö. Efter allt kämpande med skolan och jobbet fick jag äntligen gå på jullov som jag firade in med alkohol och bra vänner. Har också ätit på Waynes med mamma och Alva, varit på julbord med jobbet, ätit gott, firat julafton, sovit på hotell, bokat tatueringstid i Januari osv. Ser så mycket framemot nyårsafton trots att det blev ändrade planer på var kvällen kommer att spenderas.

För att sammanfatta detta år måste jag säga att det har varit otroligt bra! Har gjort så mycket roliga saker och jag ångrar inte en sekund av det. Nu välkomnar jag snart in 2016 som jag hoppas kommer bli minst lika bra. Kram!​

Gillar