Header

Fina fina Nattfari. Han kanske ska bli min snart.

n går igenom veterinär besiktingen så blir han vår. Jag är så OTROLIGT lycklig, det kan absolut inte beskrivas med ord. Nattfari är en sån fin häst som man inte kan inte, men det gjorde vi endå. Direkt när jag satte upp kände jag att något klickade, att jag visste att det skulle vara vi, direkt. Jag tror på en underbar resa tillsammans, jag & nattfari . Nattfari är MIN drömhäst, precis så som den finaste hästen kan vara. Bara när jag tänker på honom blir jag sådär bubblig i magen som man inte blir annars, det är en väldigt speciell känsla som jag aldrig har upplevt innan. Snart ska jag och mamma åka och vara med på besiktningen och testa och rida ut han lite längre också. Det här, ÄR MIN DRÖM. Låt han bara gå igenom besiktningen , det finns inget annat. /Linn.
Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Har haft det riktigt chill idag och bara pluggat lite eftersom vi inte alls har haft någon krävande lektion, vi har mest behövt lyssna och gå runt i centrum och fråga folk en '' frågeställning '' . Vi har inte så mycket i skolan nu vilket är extremt skönt, inte ofta man kommer hem från skolan och slipper plugget !

Har MASSOR att berätta för er, ska klämma in det när jag får tid, många ideer nu till bloggen!

/Linn.


Likes

Comments

- Vill bli bättre på att få mer tid till att ''ta hand om mig själv.'' 

Kan vara småsaker som att smörja in mig i favvo bodybuttern på kvällen , läsa en bok eller fixa med tillexempel naglarna ! 

- Måste även bli bättre på att lägga mig tidigare & få mer av lovely SÖMN . /karro

Likes

Comments

Hola ! Idag har jag stannat hemma från skola, mådde inte alls bra men känner mig mycket bättre nu så jag ska till skolan imorgon.

Dagen har vart hur seg som helst, usch, jag HATAR att vara hemma & sjuk , det är ju så seeegt. Sovit, och kollat upp i taket, ja det är ju alltid skit kul , eller hur? Nä, inte precis. Men har legat och tänkt hela dagen att så fort jag mådde bättre skulle jag upp och blogga, saknat att inte blogga aktivt nu. Men sen kom massor av saker ivägen, plugga, städa & yadayada.

Har legat i sängen med raggsockar och myst med milla, tur att jag har min lilla älskade katt som sällskap.
/Linn.

Likes

Comments

Goodmorning readers !
Idag är det onsdag, betyder ridning, yaaaaaas. Eller ja, en sak som inte är så kul är väll att vi ska dissikera idag, ahahha usch hatar det.
Hoppas ni får en grym dag, själv ska jag dra till skolan nu, byyye. /Linn.

Likes

Comments

Idag har jag och karro fotat lite som ni ser i headern ;) .
Jätte mysigt att vara med syster, fy vad jag älskar henne. /Linn.

Likes

Comments

Tror att det kommer funka såå bra med Tindra , hon är hur go som helst den lilla bebisen asså ...

GUD JAG HAR VELAT HAFT EN HUND I 973497402 ÅR NU OCH ÄNTLIGEN ASSÅ ! 

Likes

Comments