Tre bilder som beskriver sommarlovet ganska bra!

I morgonkväll har vi varit i Sverige i en hel vecka. Kan inte förstå hur snabbt tiden gått, den har liksom bara flugit iväg trots att vi båda har hunnit göra en hel del massa saker. Det har bjudits på både luncher, middagar och frukostar med fina vänner, även fester, jobb, fikor, sena kvällar och mysiga pratstunder med nära och kära. Ja, man kan sammanfatta denna veckan som en bra start på vårt riktiga sommarlov.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Att få komma hem och träffa alla saknade vänner, snick-snacka, äta god svensk mat och bara umgås är oslagbart. Svensksommar är faktiskt svårt att slå ändå;)

Likes

Comments

Nu är vi påväg hem till älskade Göteborg. Tidsuppfattningen i Malta har verkligen varierat från dag till dag. Ena dagen kändes det som om man hade varit här i flera veckor medan andra dagar kändes det som om tiden sprungit iväg. Men precis som alla andra dagar, passerar dagarna på Malta med och helt plötsligt är denna resan över. Vi kan inte med ord beskriva denna fantastiska men också speciella upplevelse men nu börjar den lida mot sitt slut. Vi har skapat minnen för livet och (som vi trodde var omöjligt) lärt känna varandra ännu bättre. Vi kommer göra en mer detaljerad beskrivning om hur vi upplevde resan, tips och annat för er som är nyfikna. Det kanske till och med är någon som får svar på lite frågor, vem vet? Sist men inte minst, trots resans slut kommer vi fortsätta uppdatera här med både sådant som vi inte hunnit visa med resan än men även annat som vi vill dela med oss av framöver. Så häng kvar! Off to Gothenburg.

Likes

Comments

Bästa stranddagen idag! Gigantiska vågor i vattnet, grymt kul att bada i samt lite blåsigt vilket gör att man kan ligga och sola utan att bli allt för het. Vi njuter nu in i det sista då det endast återstår tre soldagar med idag....Men nu efter nästan tre veckor i konstant sol och värme längtar man knasigt nog till lite "svensksommar" med allt vad det innebär.

Likes

Comments

Vi kan ju säga att lunchen här i Malta är definitionen av lyx. Så fruktansvärt gott.

Likes

Comments

Igår var det rekord varmt här men idag ska det tydligen bli ännu varmare, nämligen 42 grader i skuggan. Helt galet! Redan vid 07-tiden imorse var det 37 grader så idag lär det blir skuggan för oss båda. Speciellt efter gårdagen då vi såg ut som två röda kräftor efter stranden.

Dagens planer är i alla fall att åka till Peters Pool, vilket är en badplats med mycket höga klippor. Vi får se om vi vågar hoppa från högsta toppen, haha... Vi hörde något om att det ska vara 10 meter om inte högre, hjälp!

Här kommer också några bilder från gårdagens äventyr då vi tillsammans tog oss upp till högsta toppen för att kika in i en grotta. Vägen dit var härlig, vi sjöng sånger och skrattade.

Likes

Comments