Snart har jag gjort 2 månader av 3 på mitt farmande. Tiden har gått rätt så fort samtidigt som det känns omöjligt att det är mindre än hälften kvar. För mig kommer ju dock en tvist om en vecka då jag flyger upp till Cairns för att ta emot världens bästa människor för 2 veckor i Port Douglas hos pappas polares hus. Ska glömma allt om hårt arbete och överlevnad och bara vara som det ska va med familjen. Har ju dock ett uppdrag och det är att visa dom mitt fina andra hem. Australien. Vi ska ha det bäst och allas förväntan är på topp, dom är bäst som gör en sån lång resa för att komma och hälsa på. Modigt.

Dryga veckan efter jag varit iväg kommer ta kål på mig, då har vi kids camp här och om jag känner mig själv rätt så är det lika med en trött och barnhatande Linn. MEN sen är det typ bara några veckor och så är jag klar här, finito.
Då väntar underbara Sydney på mig och Britta och ett helt annorlunda liv.
Slutspurten. Ska se till så det blir den bästa tiden.
Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Detta är från början skrivet på papper, för hand..! Old style.
För jo..i måndags kväll fick jag säga RIP till min Iphone amigo..NÄSTAN!
Fick igång den efter flera traumatiska och långa timmar, nu blinkar skärmen konstant och jag kommer få ticks genom att kolla på den varje dag, men den funkar iaf..SO FAR!
Så..i min ensamhet låg jag och skrev det här för hand med brist på annat att göra..landet you know.

Sjukt hur beroende man blir av sin mobil här ute vishan, långt hemifrån och ALLT man har i princip finns innanför skalet. Ville slänga skiten i väggen och skrika "tack för att du sviker mig nu, när jag verkligen behöver dig" Men har redan fått utbrott på den en gång förra veckan då den också la av.
Då satte jag mig ner och grät en stund, helt seriöst, och seriöst akward att erkänna..så den här gången fick jag ta mig i kragen..
MEN..närmaste mobilaffär ligger en timme bort, all kontakt jag har med alla hemifrån, alla aussies och min musik..snyggt om allt skulle försvinna!

Nog om detta, idag har jag varit ledig men ridit och haft lektion för söta Momoko, en av de nya tjejerna.
Den här bruden är lite utöver det vanliga. Igår slog hon utan fear död på en phytonorm på 3 meter..som vi hittade utanför stugan bredvid min!! Sånna där som vi svennar bara ser på zoo! Sjukt stor, äcklig och något man inte vill ha som granne direkt. Jag brukar inte få gåshud över sånna här saker, men det här var nog det värsta hittills i OZ so far..fyyyy faaan!
Fick ingen bild på den men spindlar finns det ju mkt utav här också och igår när jag skulle duscha var jag inte ensam..känner mig omringad..usch..!!
So long niggas! <3
Likes

Comments