Sommaren kommer ikapp oss med små steg och även så har jag tänkt att försöka blogga igen🙂😂
Brännbollsyran har passerat och om två dagar tar våra kära treor studenten. Därefter blir det Håkan i helgen - allt känns så bra!💞
I sommar har jag planerat att ta det lungt och resa lite med min kille men framförallt att jobba den största delen av min lediga tid för att spara ihop pengar till en eventuell lägenhet med Christopher efter sommaren♡.
Vad ska ni göra?😄

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hejsan svejsan! Har precis ätit middag och kände att jag ville uppdatera om en liten förändring. Fixade nya fransar tidigare idag och var sedan och shoppade in lite nytt till garderoben!
Igår var jag förbi hos frisören under några timmar för att fixa utväxten samt fräscha upp längderna. När jag lämnade salongen var åtminstone 2 decimeter borta! Känns så skönt!
Två före- & efterbilder nedanför :p
(effekt på första bilden så ser lite gulare ut än vad det var)

Jag är så så nöjd!♡
Ha en bra kväll!

Likes

Comments

Halloj! Haft fyra otroliga dagar i fjällen med full fart från morgon till kväll. Skoter, slalom & afterski har stått på schemat haha. På väg därifrån stannade vi en natt i stugan tillsammans med mormor och morfar samt resten av familjen! Så mysigt. Vi kom inte hem tomhänta utan lyckades även köpa med oss en ny skoter lite oplanerat, den är helt otrolig!
Hoppas ni haft en bra början på lovet, vi hörs :P

Likes

Comments

God morgon! Kanske inte är morgon längre för dem flesta för tillfället, men själv har jag sovit ut och vaknade för cirkus en timme sedan. Tog ledigt från skolan idag och ska bara packa, plugga och mysa innan jag och C åker till fjällen i några dagar, ska bli så otroligt skönt med lov♡

Båda bilderna är från gårdagen i Stockholm med klassen. I två dagar har vi haft det super med shopping, god mat, mycket skratt & fina människor! Vi hann även titta in i riksdagen under några timmar, på kvällen gå rundvandring av Palme-mordet och besöka Naturhistoriska.

Hoppas ni alla får en fin påsk, puss på er!

Likes

Comments

Blev hämtad igår efter jobbet av C som egentligen slutade samtidigt som mig. Han hade beställt thai-mat som vi hämtade upp på vägen hem och åt det lite snabbt innan vi for på bion. Super mysigt!

Sitter för tillfället och sminkar mig inför dagens "planer" som involverar ett kort jobbpass på eftermiddagen följt av en skön prommis efteråt.

(Side note: Han duschade precis innan pg.a ammoniak över hela kroppen efter en "olycka" på jobbet haha, därför han satt i handduk..)

Ha det bäst ♡

Likes

Comments

ett första inlägg i bloggen för att se how it turns out, hoppas bara på att kunna radera detta sedan

ha en bra kväll, jennifer i know you reading this giiiiirl

Likes

Comments