På vei - 37 + 2
Termin - 31. januar
Trimester - Tredje trimester
Igjen til termin - 22 dager
Neste kontroll - Legebesøk på mandagKjønn - En liten prinsesse 💕

Navn - Navnet får forbli hemmelig litt til, men forbokstaven begynner på K. Kanskje noen vil gjette?

Utålmodig - Ja, jeg begynner å kjenne godt på kroppen at disse 9 månedene ikke kan passere fort nok, men samtidig er ikke fødsel noe jeg ser frem til - selv om jeg gleder meg masse til å møte henne og se hvordan hun ser ut
💕 Prøver å nyte dagene så godt det lar seg gjøre, men å sluke alt av serier, slappe av og sove.

Innkjøp - En gravid joggedress i velour

Søvn - Den kunne vært bedre. Vondt å snu seg i sengen, pluss utallige dobesøk i løpet av natta. Men til gjengjeld sover jeg da gjerne til 1-2 på dagen.

Strekkmerker - Ja, har fått noen på hver side av magen, samt på den ene puppen. Bryr meg ikke om dette egentlig
💕

Hevelser og vann i kroppen - JAAA!! Masse i bena og fingrene. For tiden har jeg bare et par sko jeg får på meg. Dette er en av de tingene jeg virkelig ser frem imot å få bort. Heldigvis gjør det ikke vondt, men skoene jeg får på meg er verken gode, eller pene, så det skal bli godt å kunne bruke sine vanlige sko igjen + ringer.

Har magen begynt å vise - Magen har poppet ut veldig de siste tre ukene, og endelig har jeg fått en liten gravidmage. Ettersom den plutselig har strukket seg, har det også ankommet noen strekkmerker.

Vektøkning - +- 12 kg

Aktivitet - Aktivitet hver dag. Heldigvis har jeg en relativt snill bebis der inne som veldig sjelden sparker så hardt at jeg får vondt!

Giftering/forlovelsesring av eller på - Verken gift, eller forlovet, men alle ringer dessverre av. Fikk tidlig mye vann i kroppen.

Babyrom - Hun har fått sitt eget rom, ferdig innredet, men skal nok mest sannsynlig sove i babynest eller moseskurv inne hos oss den første tiden!

Sulten - Matlysten går veldig opp og ned, og har gjort hele veien. Ikke spesielt sulten denne uken heller.

Mat craving - Tror ikke jeg har hatt noe spesiell craving, men har for det meste foretrukket brødmat eller «tørre» retter, fremfor middag gjennom hele graviditeten.

Noe som gjør deg kvalm eller dårlig - Kvalmen har fulgt med meg siden uke 8, og Zofran har vært redningen hele veien. Prøvd og slutte et par ganger, uten hell. Denne gjør at jeg ikke kaster opp, men kvalmen har jeg konstant. Vidundermedisin
🤰🏼

Hodet ned - Ja
👶

Ser frem til - Endelig få holde henne i armene mine, og begynne den nye hverdagen! Ikke minst få tilbake en del av kroppen min, uten fullt av vann og kvalme
👶🏼

Tungt - Nja. De ekstra kiloene merker man, men plages ikke så mye at det er helt pyton.

Plager - Kvalme, forstoppelse, vann i kroppen, trøtt og sliten.

Savner du noe - Savner å få puste normalt, da nesen har vært utrolig tett. 9 måneder er lenge, og det blir godt, men samtidig rart og få tilbake kroppen sin.

Sykehusbagen - Fortsatt ikke pakket. Må se og få gjort dette en av de nærmeste dagene. Man vet jo aldri når den lille prinsessen ønsker å se dagens lys.
💕

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - Klikk her

  • 5 Lesere

Likes

Comments

da jeg var konstant trøtt, hodepine og ømme bryster.... Trodde mensen var på vei, en mens som aldri kom. J gikk rundt og sa - du er sikkert gravid. Men jeg bare fnøs av tanken, for det var jo ikke mulig - på 5 året med samme p piller.
Tiden gikk og symptomene forsvant aldri. Til slutt tok jeg en test, og den viste 2 streker. Følelsen man får i kroppen kan ikke beskrives. Lykke, redsel og forventninger.
Jeg satt bare der og så på den. Begynte å gråte. Visste ikke helt hvor jeg skulle gjøre av meg. Teit som jeg var, sendte jeg bilde av testen til J, og han ringte fort opp igjen, og kjefta på meg - jeg kunne jo ikke gi en sånn beskjed over en melding. Jeg var helt stum, satt bare der og gråt. Fikk ikke frem et ord.
Han fikk roet meg ned, ba meg kjøpe en ny test, og at vi skulle ta det derfra. Jeg skulle jo på jobb, så jeg dro innom apoteket og snek meg inn på do. Testen viste «GRAVID 2-3 uker». Da var det virkelig. Denne dagen var spesiell, og veldig rar. Å bære på en så stor hemmelighet, som bare du vet om. Det er veldig spesielt. Ville egentlig bare skrike det ut.

Nå har det gått 8 måneder, og tiden er snart inne. Det har vært noen forferdelig tøffe måneder med ekstrem svangerskapskvalme, så timene på sofaen har vært mange. Tiden har gått utrolig sakte, samtidig som det nå føles ut som det har gått utrolig fort. Hvor har disse 8 månedene blitt av?! Fødsel er ikke noe jeg gleder meg til. Ser på den med en forferdelig skrekk, samtidig som det skal bli godt å bli seg selv igjen. Glede seg til å spise en god middag, kunne bidra litt mer på hjemmefronten, og ha den lille prinsessen her hos oss.
Termin er 31 januar, så teknisk sett kan det skje når som helst. Hun kan gjerne komme før, men håper hun holder seg inne til over nyttår iallfall! 💕

Heldigvis er alt kjøpt inn, og vi har alt vi trenger til henne kommer. En god følelse og slippe å stresse med dette den siste tiden!

  • 6 Lesere

Likes

Comments

Hei alle sammen! ❤️

Tidlig i mai begynte jeg å føle meg dårlig. Kroppen hang ikke med, jeg var ekstremt trøtt, hodepine og ikke minst ømme bryster. Jeg trodde mensen var på vei, da den pleier å komme en gang i året. Mensen kom aldri, og J begynte å si : du er sikkert gravid, men dette tenkte jeg ikke over engang, da det ikke går an.... Jeg har gått på Cerazette i 4 år, og ingenting har skjedd på 4 år, så hvorfor nå? Hvem blir i det hele tatt gravid på p-piller?! Dagene gikk, og de ømme puppene forsvant aldri, og heller ikke trøttheten. Jeg begynte å bli mistenksom, og bestemte meg for å ta en test. Testen lyste positivt, og jeg bare satt og så på den.... Jeg tok en til, den viste det samme. Jeg begynte å gråte. Visste ikke helt hva jeg skulle si, eller gjøre. Jeg var helt i sjokk.


J roet meg ned, og jeg dro på jobb. Det var den merkeligste dagen noen sinne. Ha sin egen hemmelighet, som ingen andre visste om. Vi bestemte oss fort for å fortelle foreldre og nærmeste familie dette, da det var vanskelig å holde en slik hemmelighet for seg selv. Alle ble kjempe glade og gråt av glede. Dagene var lange, jeg sov, sov og sov. Orket ingenting. Så kom kvalmen, en intens kvalme. Ekstrem svangerskapskvalme. Ingen mat eller drikke holdt seg nede, og jeg fikk medisiner på medisiner, men ingenting hjalp. Legebesøk etter legebesøk, og fortvilende dager, og uker gikk.... Til slutt fikk jeg Zofran, noe som skulle vise seg å være til stor hjelp. I allefall de første ukene, men nå er jeg like kvalm igjen. Nå er vi i uke 16, og dette har vært de tungeste 16 ukene i livet mitt. Jeg håper virkelig formen kan snu snart, så man kan glede seg litt og forberede seg innfor hva som kommer. Når man har ligget 16 uker på sofaen, så begynner man å bli litt lei. Lei av å ikke orke noen ting.


Om noen uker skal vi på ultralyd, og vi får mest sannsynlig vite kjønnet. J ønsker seg en liten gutt, mens for meg spiller det ingen rolle, da jeg bare ønsker et friskt og raskt barn.


Midt oppe i dette, skal leiligheten vi bor i selges, og vi må derfor finne noe nytt. Dagene går til å kikke rundt på finn etter et nytt sted. Kjenner dette stresser meg utrolig, men med god hjelp fra familien skal vi vel klare å flytte også, selv om formen ikke tillater så mye for tiden.


Vi er iallefall glade over nyheten at vi venter en liten en, selv om det hele fortsatt er veldig uvirkelig. Tanken på et lite barn hos oss er vanskelig å se for seg. Vi er i full gang med å kjøpe inn klær og andre nødvendigheter. Fy søren så mye man trenger til et lite menneske, men det er jammen meg gøy å shoppe inn også.

  • 30 Lesere

Likes

Comments

I det siste har jeg handlet mye på eBay. Det er helt fantastisk. Man kan få et par solbriller til 20 kr, dåpsdekorasjoner, sminke, vesker og sko. Hva er det man egentlig ikke kan bestille på eBay? Jeg er hvertfall helt frelst. Det eneste som er kjedelig er ventetiden. Det kan gå alt fra en uke til en måned ventetid. Akkurat nå går jeg å venter på er par sko, som jeg har venter på i 3 uker allerede. Jeg er så spent.
Her er noen av mine siste kjøp.

  • 159 Lesere

Likes

Comments

Hei! Håper alle har det bra, at det har vært en fin dag så langt i dag.
Jeg har en visdomstann som krangler med meg. Den er veldig øm, og halve ansiktet kjennes bedøvd ut. Sliten med å spise, prate og generelt alt. Hodepine og vond kropp kommer også med.

Tross den dumme tanna har jeg fått ryddet opp i leiligheten. Alltids nye å styre med. Noen nye puter i sofaen trengs, en ny TV benk og ei ny lampe over spisebordet står høyt på ønskelisten. Siden forje innlegg lovet jeg en leilighets tour video. Det ble bilder isteden, da jeg har slitt med å prate i det siste.

  • 164 Lesere

Likes

Comments

Hei og god morgen! Ble en lat sovemorgen i dag. Deilig å ta igjen for mye tapt søvn resten av uken. Siden jeg var flink i går, og ryddet, støvsugde og vasket klær og sengetøy er alt av gjøremål gjort og dagen kan brukes til avslapping.
Bestilt meg løsnegler fra eBay som jeg fikk i går, som jeg har veldig lyst til å prøve. Noen som kan anbefale et bra negle lim?

Senere i dag tenkte jeg å filme en "housetour". Ettersom jeg endelig har fått lastet ned iMovie igjen tenkte jeg å prøve meg litt på redigering. Stay tuned! Ha en fortsatt fin dag! Klem

  • 177 Lesere

Likes

Comments

Ble en tur på IKEA i går for å kjøpe skrivebordet jeg har hatt på ønskelista en stund nå. Ble veldig koselig i gangen nå. Min lille kosekrok. Ble like bra som jeg hadde sett for meg i hodet, og bra er det!

Nå mangler jeg bare Tobias stol, og kanskje noen flere sminke oppbevaringen + speil, så blir det komplett, men enn så lenge får dette holde. Må vende meg til tanken, se om det blir like mye brukt som jeg tenker.

I tillegg til skrivebord fikk jeg nytt skap av mamma og pappa, og det var kjempe deilig med litt mer oppbevaring av fine glass og fat. TV benken skal også byttes ut til en litt finere en, så blir stuen også komplett! Det har vært så sterilt og tomt her syns jeg, men når vi fikk vitrineskapet inn føles det mer hjemmekoselig.

  • 310 Lesere

Likes

Comments

Jeg er veldig glad i å ha noe å henge fingrene i. Spesielt når det kommer til ting i hjemmet. Interiør er en av mine store lidenskaper, og jeg er stadig på jakt etter nye utfordringer. Kunne ønske lommeboken tillatte nye planer, slik som hode gjerne vil. Jeg er altfor glad i forandring og jakter stadig etter skatter på finn og nye ideer til å få leiligheten perfekt. Dette kan skape problemer mange ganger, da det ikke bare er en ting som må byttes ut - men fler...

Nå i det siste har jeg vurdert å bytte ut skoskapet i gangen, med et skrivebord/sminkebord. Tror det ville blitt døds fint og ikke minst deilig å ha en krok for seg selv hvis samboer spiller ps4. Sminke er en spennende ting, og jeg har allerede begynt å samle så smått. Deilig å starte det nye året med å føle seg fresh og fin etter et tøft 2015 endelig er over.

Laget en bildekolasj for å illustrere planene mine. Som sagt - tror det blir kjempe koselig! Skulle gjerne hatt et skrivebord med alex kommoder, men da gangen er veldig smal gikk ikke dette, så da får det heller bli et smalere skrivebord. Sett på et fra IKEA. Kan ikke vente med å få i orden denne lille kosekroken!

I tillegg har jeg et stort ønske om et sånt sminkespeil med lyspærer. De er dødsfine, men det er noe jeg kan ta etter hvert.

Hva syns du om mine ideer? Tror du det blir suksess?

  • 182 Lesere

Likes

Comments

Opp og hopp!

Klokken er nå 06.56 og jeg sitter her å skriver. Blærekataren har ankommet igjen, og jeg får ikke sove. Da sto jeg like så godt opp. Jeg har allerde vært oppe noen timer, og det virker som tiden står helt stille. Morgentimer er gull verdt, og det er egentlig denne tiden av døgnet jeg burde stått opp hver dag, men det blir vel med tanken - som vanlig. Kanskje det er et fint nyttårsforsett? Man kan jo alltids prøve iallefall.

Desember måned har vært en fin måned. Det startet med en førjulstur til Gøteborg og Ullared for julegaveshopping med hele familien, noe som var utrolig koselig. Kjente julestemningen snek seg innpå meg. Jeg er av den typen som har veldig mye julestemning i starten av desember, men så dabber det av ut over måneden. Forstår ikke helt hvorfor, og jeg kunne så mye heller ønske jeg hadde julestemning NÅ. Det er jo nå det er jul. Juletreet er pyntet, julekakene er bakt, pakkene ligger under treet, og det som gjenstår er egentlig å vaske over gulvet. Ikke verst det vel? Og det er ennå 2 dager igjen til jul. Juletiden er en fantastisk tid, men den bringer også med seg vonde minner. I år er det 10 år siden min bestefar døde. Han døde så brått julaften 2005. Han hadde slitt lenge med nyrene, var veldig slapp, svak og dårlig, men allikevel var det så brått og uventet. Det er tungt. Veldig tungt. Han var en så stor person i livet mitt. En jeg så opp til, som var veldig lik meg selv. Matlaging og duppedingser var dine store lidenskaper, og jeg bærer med meg gode minner videre. Håper du har det fint der du er, far. Jeg tenker på deg hver dag, og håper vi sees igjen en dag. I dag er dagen her hvor vi skal lage krans til graven din, slik vi gjør hvert år. En koselig tradisjon å gjøre for de etterlatte.


Nå skal jeg snurre en julefilm, proppe i meg sitronvann til den store gullmedaljen, så håper jeg uvien forsvinner.

Ha en fortsatt fin dag, alle.

  • 193 Lesere

Likes

Comments

Jeg henger litt etter. Folien har ligget i boden i all evighet, og jeg har vært veldig i tvil om jeg skal teste ut den populære marmor folien fra panduro. Bestemte meg spontant i sted om å prøve, og syns resultatet ble riktig fint.

Jeg var veldig skeptisk til om dette ble fint, om skjøten kom til å synes, og ikke minst om man fikk det til pent. Det var lettere enn jeg trodde. Absolutt en ting å anbefale til de som vil ha et nytt bord på 1-2-3. Man må ha en god dose tålmodighet og nøyaktighet, men dette er noe alle greier. Legger ved noen bilder og fremgangsmåte.

Jeg måtte ha 2 ruller, så det første jeg gjorde var å finne riktig motiv over skjøten. Deretter klipte jeg i endene. Jeg begynte med den ene siden og begynte forsiktig å rive av plasten bak, mens jeg strøk med hånden på oversiden, for å forhindre luftbobler. Deretter gjorde jeg det samme på den andre delen, og skjærte med en tapetkniv rundt. Volla, så har du nytt bord. Veldig enkelt!

  • 256 Lesere

Likes

Comments