Hej på er!!!
Jag hoppas verkligen att allt är bra med er, det är det med mig i alla fall! Jag kom hem från en helt underbar skolresa i Stockholm i onsdags kväll och jag är så glad. Det var en helt underbar upplevelse att få vara tillbaka hemma i Stockholm igen! Även om det bara var i tre dagar. Jag ÄLSKAR verkligen Stockholm och mitt mål är att flytta dit då jag bara är där under somrarna.
Här har ni lite bilder från resan! Stor kram! Xx

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

I det här inlägget kommer jag att bli lite djup och jag vill bara tacka mina helt underbara vänner för att ni alltid finns där för mig.
Emelia och Celina, var ska jag ens börja med att beskriva vår vänskap? Jag kan verkligen inte förstå att vi har blivit så nära och jag kan verkligen berätta allt för er utan att ni för det vidare eller dömer mig. När jag och mitt ex gjorde slut var ni där för mig och stöttade mig i vått och torrt. Ni vet inte hur mycket det faktiskt betydde för mig att ni var där. Jag säger det inte ofta till er men att ni var där för mig och att ni stöttade mig betyder allt och jag kommer alltid att komma ihåg er. Ni vet verkligen inte hur mycket ni betyder, detta gäller även Thea, vi har inte varit vänner länge men jag kan redan känna att ett speciellt band skapas mellan oss. Jag har många kompisar men inte många riktiga vänner och ni har verkligen halva mitt hjärta, halva min kropp. Jag gråter nästan när jag skriver detta och jag skulle verkligen inte kunna vara med glad över att ha er som mina. Vem behöver en kille när man har er? Haha. Jag ÄLSKAR er hur jävla mycket som helst och jag vill bara att ni vet det.
Världens stora bamse kramar och pussar! Xx

Likes

Comments

Hej på er! Hoppas allt är bra med er! Med mig är det bara bra, lite stressad av skolan men annars är allt på topp. Allt i mitt liv har äntligen blivit bra igen, inget ex pojkvän drama, inget tjat från föräldrarna och inget drama med vännerna. Allt är på topp! Jag kan inte heller sluta lyssna på Magics låt Rude! Den är så himla bra! Blev helt såld på den nu igen!
Det är bara en vecka kvar sen åker jag till Stockholm! Det är dock en skolresa men jag taggar det som fan! Kan ju knappt vänta!😁
Jag vet inte riktigt vad jag ska blogga om så skriv gärna vad ni villa att jag ska skriva om!
Stor kram på er! Xx

Likes

Comments

Hej på er!
Idag är det helt underbart väder och en härlig fredag. Jag skulle absolut inte vilja spendera denna underbara dag med några andra än mina bästa vänner. Jag kommer även att vlogga denna kväll och jag hoppas att er fredag började något bättre än min, haha. Tappade nämligen min mobil i soppan innan idag men den funkar någorlunda, högtalarn sprakar lite men det står man väl ut med. #totalfailwithLinn
Har ni någonting haft sådan otur? Dela gärna med er i sådana fall! Haha. Det är även runt den här tiden för FEM år sedan jag och Celina (min andra halva) träffades och blev bästa vänner (snarare systrar!), kan någon fatta att vi varit "ihop" i fem år. Nej jag är inte lesbisk, kom inte på något bättre ord än ihop XD.
Stor kram på er! Xx

Likes

Comments

Hej på er!
I det här inlägget kommer jag att visa er några bilder so, jag och min absolut bästa kompis Celina. hon har också en blogg här btw! Grymt söt är hon, vad hon än gör är hon söt. Jag stör mig på henne ibland asså XD

Här kommer några bilder! Enjoy! ;)

Alla bilder är tagna av Celina, hon har även dem på sin blogg!
Stor kram på er! Xx

Likes

Comments

Hej på er! Hoppas allt är bra med er!
Nu är jag hemma från en helt underbar resa i Taurito, Gran Canaria. Kan verkligen inte beskriva hur mycket jag älskar det stället, vill bara åka tillbaka! Jag åkte med mina föräldrar och min älskade mormor. Veckan kunde verkligen inte bli bättre! Jag ville även bara uppdatera er lite med bilder från resan! Stor kram på er!😘

Likes

Comments

Skolan…va fan ska man ha så jäkla mycket läxor för? Har man inte nog med att komma ihåg vad som sägs på lektionen eller att plugga till proven man har varannan vecka? Lärare fattar inte att vi har så mycket i andra ämnen! Känner alla gymnasieelever såhär eller bara vi i min klass? Samhäll är en av de jobbigaste men roligaste linjerna jag kunde ha valt! Är det någon annan som känner att det får stress och ångest pga skolan? Kan ju inte bara vara jag eller?

Asså den veckan har vi haft 3 inlämningar och ett prov! Ett prov som jag känner kommer väldigt i fel tidpunkt pga alla inlämningar men det är väl bara att köra på och skippa sina fritidsintressen denna veckan då ja.

Hoppas ni har en bättre vecka än mig! Stor kram Xx

Likes

Comments

Halloj!
Det är jag som är Linn Sandström och jag kommer att skriva om mitt liv här. Jag hoppas att ni kommer att tycka om det och bara en side note nu, jag är helt ny på det här med att blogga så vi får se hur det här går, haha.
Iallafall så kommer det att bli mycket inlägg om min välförtjänta semester till Kanarieöarna om en vecka så det ser jag själv farm emot. Stavas det ens så? Jaja vem bryr sig haha.
Jag kommer nog att lägga upp en liten story då och då, pga av att jag älskar att skriva berättelser och annat skit men ni märker när det kommer upp. Stor kram på er Xx

Likes

Comments