Boohoo? recension & bild vs verklighet

Hej Hallå!

Jag är en av de som är osäker på att beställa från hemsidor som inte har sina lager i Sverige. Boohoo är en av de sidor som inte har sitt lager i Sverige däremot hade jag sett kläderna på hemsidan och det fanns mycket varierat för bra pris därför sökte jag vidare om sidan.

Det slutade med att jag beställde och jag blev glatt överraskad. Man vet ju inte riktigt vad man har att förvänta sig men bilderna ovan är de kläder jag beställde och kvalitén är som från vilken kedja som finns i Sverige som helst, exempel H&M eller Gina Tricot.

Kläderna var även bra i storleken, T-shirten är i storlek S och den är nästan till och med lite stor för att vara en S vilket dock inte stör mig. Klänningen är också sjukt skön, så mycket stretch. (även skärpet jag har till klänningen beställde jag, finns inte så mycket att säga om det eftersom det inte kan hålla kvalité på något sett, haha)

En sak man kan poängtera är att jackan luktade starkt av jeans vilket förmodligen försvinner om man tvättar den, annars även den superbra! Så alla kläder höll bra kvalité och hade sanningsenliga storlekar. Jag tittade vad modellen hade för storlek och utgick från det.

Jag beställde för någon dag sedan ett till lass med kläder så jag får se om det är lika bra. Jag kan posta om det också!

Här nedan är hur bilderna såg ut på hemsidan, finns även länkar så om man klickar på plagget kommer du direkt till sidan.

XO

Gillar

Kommentarer