hej igen!

aa det va ju ett tag sedan jag uppdaterade här men ska försöka uppdatera lite mer då och då, men iallafall här får ni några bilder från när jag va i Spanien för drygt en månad sedan

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej finisar!

Under måndagen tisdag och nu idag har Nora varit med oss på båten. Vi har besökt Mollösund, Smögen och nu är vi i Hunnebostrand. Vi har haft 2,5 jätte mysiga dagar men imon åker Nora tyvärr hem. Men jag mamma och papp fortsätter segla hela vecan!

Hoppas alla får en fin dag. Hejdå!

Likes

Comments

ännu en gång har jag möblerat om på rummet.

Likes

Comments

Hej igen, förlåt för dålig uppdatering men har inte haft nätverk på några dagar. Men här kommer lite bilder från helgen då jag va uppe oss Wilma i Varberg :)

Likes

Comments

detta är första gången jag bloggar :p vet inte om jag ska introducera mig själv ( kanske får bli i ett annat inlägg)

iallafall igår fyllde jag år hade en underbar dag i tanumstrand med vänner och familj då vi var och kollade på Per Gessle. 

min morgon började med att mamma och pappa kom in och sjöng för mig och jag fick lite presenter då även min kamera (lite därför jag tänkte blogga). efter det packade vi och gav oss iväg mot tanum, när vi väl hade kommit fram checkade vi in på hotellet, gick och åt och även badade. senare på kvällen kom lite fler kompisar och vi drog iväg för att kolla Per Gessle. när vi sedan kom tillbaka till hotellet så gick vi upp på rummen nästan direkt och jag la mig och skrev detta inlägg.som sagt första gången jag bloggar så ni får ursäkta mig inte jättebra på detta:)

Likes

Comments