Header

Alltså yaaaas. Älskar alla hjärtans dag som den hopplösa romantikern jag är, jag är ju trots allt fisk ;) vi var på fiskekrogen på tal om fisk! Hehe Göteborgs finaste restaurang där man hittar skaldjur i världsklass, passar det mer än perfekt på just denna dag? Nej jag tror inte det haha och SOM jag längtar efter hummer!

Jag tog en hel gratinerad hummer med champinjoner och ost, det bara smälte i munnen. Godaste på länge!!!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

denna dag var dagen vi snorklade med delfiner! Helt sjuk upplevelse. Vi hade åkt båt väldigt länge ute på havet och jag var såå åksjuk så tänkte skita i det, men när delfinerna väl var vid oss så kunde jag inte hålla tårarna tillbaka och hoppade i, haha att simma med vilda delfinerna är inte varje dag man gör. De var ca 20 st precis under mig, inte för att skryta eller så haha fick det bästa avslutet innan vi åkte hem till kalla Sverige.

Likes

Comments

Giftun island ❤️

Likes

Comments

​​​​​​​​​Bästa dagen unden resan!!! Trodde jag skulle dö när jag åkte fyrhjuling för första gången i öknen på maxfart!! Fyfan sand i munnen, i ögonen och överallt. Det var riktigt kul faktiskt men samtidigt läskigt. Haha

Likes

Comments

Snorkling på giftun island! det var som att simma runt i ett stort akvarium. Sjukt jävla vackert!!!! Finaste korallreven, kristallblått vatten. Älskar röda havet! Hade det helt underbart tills jag såg dem jävla muränorna som stirra på mig och simmade mot mig, då våga jag inte snorkla mer hahaha. 

Likes

Comments