jah då var man här då! som sagt inte haft mycket tid alls vet inte vart den tar vägen! har jobbat en massa och varit duktig! gått strandpromenader och konstant haft en öl jävel i handen! fattar fortfarande inte att jag är här. det är mycket som italien men det finns ju så fucking många svenskar här att man kan tro att man typ är på landet bara. skumt haha! har ej skaffat telefonkort ännu för alla ivriga (speciellt du mamma). andledningen till denna fördröjning är ren lathet! det är typ as långt att gå och en bil sätter jag mig så fan heller i än! kan ju inte köra stackarna.... trist. nåväl maten är awesome ölen är fett god och jag blir magiskt brun genom att promenera till jobbet på morgonen hahah! så fett! inte solat något eller badat något ännu men har ju prioriterat att sova, vilket jag inte fått göra speciellt mycket. Tiden rinner bara iväg här. för att avrunda kom det massa folk nu! jag ska ut på takterassen o ta en kall öl sen soofta! hoppas alla ni har det fett ta hand om varndra! hola

mobilen har fungerat en gång under alla gånger vi gått ut (U know my phone) så inte kunnat fota alla coola målningar o stränder o shit men det kommer!! här 

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

jag har så jävla tråkigt... hela denna dag har bara varit helt värdelös .. en sån dag man kan hoppa över. är sjukt uttråkad, rastlös, sällskapssjuk och dödstrött! behöver verkligen sällskap och det är med desamma. har liksom jobbat.. lagat mat.. ätit mat.. sovit ... och nu kommer jag på min själv med att frosta av frysen.. JAG HAR NÅTT BOTTEN UTAV TRÅKIGT! det vet man när man helt på random frostar av frysen utan att man är medveten om det. gud hjälp mig, NÅGON ROA MIG!!!!!! OUT

Likes

Comments

min tv är nog trasig bara reklam hela JÄVLA TIDEN!! dom säger att all reklam är bra reklam .. för företaget det vill säga. men jag vill lova er att jag när jag handlar vägrar inta Ica, tänker fan heller äta Felix snabbmat, aldrig ta ett lån hos lendo OCH INTE TITTA PÅ JERSEY SHORE !! hade kunnat överväga att göra det om inte er luffar reklam ALLTID stör mitt tv tittande (upprörd tjej) OUT !!!!

Likes

Comments

Funderar på ... eller snarare skulle nog vara bra för mig att börja träna... har hört att det ska vara bra för kroppen iallfall.. men samtidigt känns det som om jag skulle motarbeta mig själv om jag började träna.. det är helt enkelt inte jag. aldrig tränat en dag i mitt liv, jag är nog ett utmärkt exempel på en riktigt ohälsosam och otränad människa. jag trivs så... det är ju så jävla mycket hype på att träna nuförtiden. alla tränar. (utom jag) kan det vara så att det bara är jag som ser charmen i det? 

OUT

Likes

Comments

1. gå bakom någon och spruta desinfektionsmedel på allt han/hon rör vid.

2. ställ dig utanför ett gym och glo in genom fönstret på alla som tränar. ha gärna popcorn med dig.

3. gör två hål i en tidning sätt dig på ett cafe och väjl ut en person som du sedan spinoerar på, se till att personen verkligen ser det.

4. härma människor på stan och när dom märker och vänder sig om, vänder du också dig om.

5. sjung högt om människor du möter på stan. t ex där går den trevliga tanten med rött lockigt hår tralalala.

6. Ramla och slå dig mitt i stan och ligg sedan kvar tills någon kommer och hjälper dig, ställ dig sedan upp och spring där ifrån.

7. gå haltande och besvärad med två kryckor, när du väl kommer fram till ett övergångsställe, släng då upp kryckorna på axeln och spring över. fortsätt sedan halta på kryckorna.

8. när du är ensam med någon, säg att du är kär i den, gör med så många som möjligt, bjud sedan in alla till en fest .

 

 

Likes

Comments

avförskaffa vissa tappade fittor! dags och börja rensa bort den delen vilsna tappade fittor som finns överallt! ni betyder ingenting för mig.. VARFÖR ÄR JAG OMRINGAD UTAV IDIOTER?!?!?!?!?!?HASCH im out

Likes

Comments

jag saknar verkligen verkligen dig det är som ett tomt hål .. allt känns så meningslöst... va ska förgylla min vardag nu....inget kan ta din plats eller fylla fin funktion<3 jag saknar dig mitt... XBOX FOR LIFE!!! OUT !

Likes

Comments

varför gör inte sverige fler skräckfilmer? jo FÖR DOM ÄR TOTALT VÄRDELÖSA PÅ DET! fan jag kan komma på bättre i sömnen än sverige skiter ut skit filmer! såg en svensk "skräckfilm" häromdagen det var inte skräck någonstans det var porr för i helvette! det är endå 2013 nu så skärp er och slå ihop en bra film! filmen hette iallafall "mörkt vatten" och den sög så se inte den ! OUT

 

Likes

Comments

slapptask = Ordet hänvisar främst till en man som inte presterar fullt ut i bingen men ordet kan också avse en allmänt slapp och lat person.

 

axillism = Sexuell upphetsning av att smeka sin penis mot sin partners armhåla.

Hypersexualitet = Är ett annat ord för överdriven sexlust och/eller sexberoende.

Veneris = Veneris är en äldre benämning på könssjukdomar. Namnet kommer från den romerska kärleksgudinnan Venus.

Vanijlsex = ”Svenssonsex”. Begreppet sägs anknyta till vaniljglass, som är den vanligaste glassmaken. Ställs ofta i motsättning till sex med inslag av BDSM.

Likes

Comments