Bästa dottern och jag drar till London för några dagars shopping och sightseeing. Om några minuter landar vi på Gatwick 😁😎. Fortsättning följer!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Å vad vad mycket vårt fina Blekinge har att bjuda på. Idag var jag på något som kallades för Sparrissafari, som började i Torhamn i söder och avslutades i Kristianopel i norr. På olika ställen på vägen kunde vi besöka "öppna" trädgårdar, gårdsbutiker, getostförsäljning och äppelmusteri är bara ett par exempel på som fanns att titta på. Jag fastnade framförallt för den öppna trädgården vi besökte och framförallt alla deras olika sorters tulpaner. Om någon vet vad den mörka tulpanen med "fransarna" heter får ni gärna skriva i kommentarsfältet här nedan. Ha det gott så hörs vi.

Likes

Comments

Har alltid sagt att det är mycket bättre upplevelse att hålla och läsa i en bok men jag har gett upp. För drygt en månad sen fick det ett infall att prova och lyssna på en bok å jag gillar det. Förra helgen till exempel strålande sol, ligga å sola, va skönt det var att inte ha en bok att hålla i och skymma solen, bara plugga in och lyssna.
Just nu lyssnar jag igenom Summer Karlsson är på del nio, kan rekommenderas till dig som vill ha något annat än bara deckare. Underhållande men oxå mycket tänkvärt.
Ha det gott så hörs vi.

Likes

Comments