Oj! Vad länge sedan det var jag bloggade sist, flera månader faktiskt! Anledningen till det är helt enkelt för att jag tappade motivationen till att blogga, det kändes inte kul längre. Men nu den senaste tiden har jag läst en del bloggar och tänkt att nu ska jag försöka börja blogga igen!

Men eftersom det nu var länge sedan jag skrev någonting här på bloggen så tänkte jag bara börja med att berätta lite kort vad som har hänt de senaste månaderna.

I Juli vann jag och mitt lag alla deltävlingar i div 3 hoppning & även finalen. Det var en härlig känsla eftersom att året innan kom vi på sista plats. Samma dag hoppade jag också en LB med Amadeus och vi vann den. Det var en riktigt bra dag!

I augusti tävlade jag en cup i Älvsbyn och det gick väldigt bra. Cupen var två dagar och gick i LC, LC & LB. Första dagen hoppade jag en LC som gick hyfsat bra. Jag var nolla men fick ingen bra känsla. Andra dagen hoppade jag en LC, med mycket bättre känsla och jag vann faktiskt den. Sedan samma dag hoppade jag även en LB som var en A:1a. Vi var nolla i grunden men sedan i omhoppningen så red jag en riktigt dålig väg mot en oxer och upptäckte att det inte skulle gå, så då la jag en volt. Men trots att jag la volten hade jag tur och hamnade på en tredjeplats i klassen. Tyvärr ingen plats i cupen men jag var nöjd ändå!

En månad efter ungefär var jag i Piteå och tävlade. Då gick det inte lika bra. Regnet bara öste ner den dagen så innan jag var inne på banan och skulle hoppa var jag helt genom blöt. Mina handskar blev så blöta så att när jag höll i tyglarna halkade de bara ur händerna, så det resulterade ett stopp i varje klass.

I november var jag med på kuriren mästerskapen i Luleå. Första dagen var det dressyr och det var min och Amadeus andra dressyrtävling. Det gick väldigt bra, några missar blev det såklart och galoppen kanske inte var den bästa. Men jag är ändå väldigt nöjd över honom och vi hamnade på en femteplats. Sedan dagen efter hoppade jag en LC som vi nollade och kom på tredje plats och sedan en LB som även var kval till Sverigeponnyn. Det var inte en av våra bästa rundor vi har gjort. Han var trött och då blir han lätt lite "springig" och tappar galoppen lite, så då blev det ett ner på sista hindret i grunden.

Nu har jag inte skrivit om allt som har hänt, men förra året var verkligen ett superbra år för mig och Amadeus. Vi har båda utvecklats väldigt mycket både inom hoppningen och dressyren. Jag hoppas på att detta året också blir bra! Våran första tävlingen för säsongen blir den 9 mars i Luleå. Då ska jag hoppa en LB och även debutera LA. Så vi får hoppas på att det går bra!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Igår var jag på hoppträning med Amadeus och han var väldigt pigg och stark. När vi skulle hoppa fram på en oxer så hoppade han jättekonstigt över den så jag tappade balansen och hängde kvar på honom ett tag men tillslut ramlade jag av och slog huvudet i marken. Det gjorde ganska ont, men idag är det mycket bättre. Resten av hoppträningen gick ganska bra, men han var som sagt väldigt stark så det kändes som att han bara sprang och inte lyssnade på mig. Men vi taggar tävling på lördag och söndag hoppas det går bättre!

Likes

Comments

Hej jag har inte skrivit här på ett tag men har inte haft någon inspiration att blogga alls faktiskt. Men jag tänkte försöka komma igång med bloggen nu.

För någon vecka sen var jag i Jokkmokk och tävlade med Amadeus och det gick väldigt bra. På fredagen hoppade jag först en Lc och där fick vi 8 fel för att jag slutade rida och då vägrade han två gånger. Vi hade inte riktig kommit igång. Men i Lb gick det mycket bättre där var vi dubbelnolla med en riktigt bra känsla och vi slutade på en tredje plats. Dagen efter hoppade jag lagklassen som var en Ld+. Vi nollade även där både grunden och omhoppningen. Vi slutade på en tredjeplats individuellt och vårat lag vann!

På fredag åker vi till Dundret och ska tävla där. På lördagen ska vi hoppa Lc och Lb och på söndagen ska vi hoppa omgång 2 av lagtävlingen, alltså en Ld+. Så vi får hoppas att det går bra.

Likes

Comments

Oj det var ett tag sen jag uppdaterade här men har helt glömt bort!🙈 Men Amadeus blir bara finare och finare i hoppningen. Nästa hopptävling vi ska på är den 26 maj i Jokkmokk. Så det är ganska länge kvar! Men annars händer det väl inget speciellt.

Likes

Comments

Igår var jag på min och Amadeus första tävling för säsongen på Luleå Ridklubb. Det gick jättebra! Först på framhoppningen var han lite halvt tokig och mest bara sprang runt, men väl inne på banan var han väldigt fin!! Vi dubbelnollade både Lc och Lb och hade en grym känsla och det räckte till en andra plats i Lc och en femte plats i Lb. Så våran första tävlingen för säsongen är helt klart mer än godkänd!❤ Nu är vi väldigt taggade till nästa tävling!


Likes

Comments

Första skoldagen idag gick rätt fort ändå. Nu sitter jag i bussen påväg hem. När jag är hemma ska jag rida Amadeus. Väldigt kort inlägg men har ändå inget att skriva om!😂

Likes

Comments

Hejsan ett tag sen jag bloggade nu! Men jag har få sportlov och hunnit anmäla mig till en hopptävling i Luleå, om jag inte redan skrivit det? Tävligen är iallafall nästa helg och jag är sjukt taggad! Var på hoppträning med Amadeus igår och han var jättefin på slutet när jag verkligen red och inte satt och åkte häst. I morgon ska jag göra något som inte har med hästar att göra, vilket inte händer så ofta! Jag ska åka till Kåbdalis och åka slalom med några kompisar. Det blir en bra avslutning på Sportlovet.

Likes

Comments

Slutar skolan egentligen tjugo över ett men ska till Haparanda och klippa mig vilket verkligen är välbehövligt eftersom mitt hår ser ut som "javetintevad😂?" Så jag slutade efter andra lektionen👌

Likes

Comments

Skönt med fredag imorgon! Vi skulle egentligen börja kl 8 på morgonen och då skulle jag sluta fem över elva men istället ska vi börja tio över nio och då slutar jag tjugo över ett istället!:( Lite surt!

I går var jag på hoppträning det gick ganska bra. Men han var lite pigg och stark men hoppade ändå fint. Vi hoppade en bana och en liten omhoppningsbana.

Likes

Comments