Imorse klockan 04:00 ringde väckarklockan och vi gav oss iväg ca en timme senare mot Köpenhamn där vi skulle stiga på planet. Det var precis så vi hann med det haha, en springtur till gaten.
Första middagen åts på en trevlig pub nära vårt hotell på Old Street. Så gott!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

På måndagen, dag 3 i London, var det dax att hämta ut alla biljetter till olika attraktioner.
Vi började med Madam Tussaud, vaxkabinettet. Det var ju ändå en upplevelse, jag menar det är ju riktigt skickliga grejer dem har gjort. Men det var ju inte direkt resans highlight om man säger så. Vissa vaxdockor var ju mer lika än andra. Vi tog sedan en lunch på Hard Rock Cafe, men det kommer i ett annat inlägg. Sedan fortsatte vi ned mot Themsen där vi stod i kö i 45 minuter för att åka på London eye i 25 minuter. Jag antar att det är en sån grej man måste göra när man besöker London.
Senare blev det The London Dungeons, vilket var så kul! Näst bästa grejen i London!

Likes

Comments

Så dag två i London blev vår shopping dag. Kan inte säga att jag blev besviken på Londons shopping gator. Det fanns så mycket!
Först var vi inne på Primark och shoppade, som tur var vi där precis när det öppnade, så vi slapp all oreda och stress som det brukar finnas där. Jag fick med mig massor av kläder och Harry Potter pyjamaser hem.
Sedan tog vi en tur genom stan och fick se piccadilly circus på väg ner till Victoria's secret. Ett steg in i den butiken och jag var frälst. Jag älskade allt där inne. Allt från underkläderna till parfymerna till inredningen! Jag gick därifrån med 5 par trosor värda ca 900 kronor. Inte illa.
Sedan spenderades kvällen på hotellrummet med mys och film.

Detta skrivs dock i en veckas efterhand

Likes

Comments

Äntligen tittade solen fram! Då passade jag på och att ta mig en liten soldusch på gräsmattan till musik. Lite färg fick man

Likes

Comments

Svettigt pass. Såg ut som en tomat i slutet. Men känns skönt efter man är klar.
En snabb dusch, ett snabbt mellanmål och sen ska man träffa en saknad.
Här är en fin tomatbild

Likes

Comments

Första gången jag faktiskt provat bananpannkakor. Jag erkänner att jag inte är ett stort fan av banan i dess olika former, och därav en gnutta skeptisk till detta nya kulinariska försök av min mamma. Till pannkakorna serverade hon hallon, nektarin och massor av kokos. Jag lade även till lite vaniljkvarg, vilket jag tyckte gjorde pannkakorna ännu bättre. Ja, ni hörde, dem var goda.

Likes

Comments

Var ju som jag sa i mitt förra inlägg på väla idag, så jag och mamma drog även in på XXL för att hitta ett par nya joggingskor. Jag var kluven mellan två olika par, så vi sa att jag skulle komma tillbaka lite senare efter en gnutta övervägande. På vägen ut ur denna stora labyrint-affär står det en stor tunna med questbars. Och jag som så gärna velat prova questbars nu så länge! Det var bara ett måste!
Jag har faktiskt aldrig provat några andra proteinbars heller, så questbarsen får bli mina första-gången-bars.
Så det blev fyra stycken. 24 kr styck.
Nu hoppas vi på att dem är så goda som alla säger att dem är.
Och juste, fick med mig två par sportstrumpor också från affären. 29 kr styck.

Likes

Comments

Mitt i min frukost idag kom mamma in och sa att vi skulle till väla. Jag kollade ut genom fönstret, inte super väder. Men men, vi skulle ju bara gå inomhus. Så jag drog på mig en lång, grå klänning från Vila, en jacka och ett par converse. Sedan satte vi oss i bilen och körde iväg mot Helsingborg.
En liten spontanresa till Väla blev det då idag.

Likes

Comments

Igår runt klockan 14 var det dax för att fylla på magen lite. Så jag plockade fram vår minigrill, toast, Philadelphia och lite grönsaker som tex lök, sallad och tomat. Det var såå gott.
Om jag hade varit tvungen att äta en viss rätt till frukost varje dag, hade jag lätt valt denna.
Övervägde faktiskt att göra en till frukost idag, men var alldeles för trött. Så det fick bli lite vanilj kvarg med äpple och vindruvor.

Likes

Comments

Fick prova mina nya löpartights som mamma köpte till mig när vi var i Prag. Ett par mörkblåa tights från Reebok. Faktiskt inte så pjåkiga.
Bjuder på en färgglad bild

Likes

Comments