Heeej
I veckan har jag egentligen inte gjort så mycket utan jag tränade fotboll i måndags med killarna och i onsdags med mitt riktiga lag. Sen har jag typ i veckan bara pluggat matte och no för hade matteprov på torsdagen och noprov på fredagen. Jag tror det gick bra men man vet ju aldrig.

Under helgen så i fredags var jag med Linnea, men sen fick hon ont i halsen och lite feber och åkte hem. Så då kollade jag på en fotbollsmatch med pappa, Tellvikarna och Oscar. Igår så var jag och pappa och tränade skott och inlägg osv på planen här i Ätran. På kvällen såg vi på Finalen i Atleterna, rätt personer vann verkligen tyckte jag. Efter det så kom Filip och Oscar över och vi spelade FIFA till typ midnatt. Sen idag har jag absolut inget planerat så lär antagligen bara ta det lugnt.

Hejdåå👋🏻
//Linn

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Heeeej!
Igår så var jag och Moa i idrottshallen och körde lite kondition och fotboll men mestadels styrka, vilket var gött för är lite dålig på att göra styrka själv.

Sen idag var jag iväg hos min sjukgymnast igen och för er som undrar så är jag där för att mina fötter/tår kan domna av ibland när jag tränar något, men nu har jag haft inlägg i skorna i några veckor och det börjar bli bättre tycker jag. Men nu är jag där för att träna upp balansen och typ stabilisera kroppen.

Sen drog jag och pappa till Max och åt innan det bar iväg mot Ullared för att jag skulle vara med på killarnas träning, så nu har jag duschat och ska snart sova.

Ha det bra😊
//Linn

Likes

Comments

Hejsan hejsan 👋🏻

I måndags var skolan väldigt chill för vi började dagen med att kolla på en film om mobbning som hette "Hip Hip Hora" och sen efter skolan gjorde jag inte så mycket förrens senare på kvällen som jag var med och tränade med Apels 01 killar, för det är mina gamla tränare som tränar dom och var med och spelade förut med killarnas lag i Ätran men sen slog dom ihop med Apels kill-lag så nu är jag och Moa med och tränar tsm med dom när vi inte har någon träning.

Igår så hände typ verkligen ingenting alls så tog det typ mest bara lugnt och läste och kollade tv med familjen. Sen idag har vi studiedag vilket innebar sovmorgon, så vaknade vid ca 9-10 sen har jag bara tagit det lugnt och ska alldeles strax äta pannkakor och sen dra till Halmstad med min mamma och syster, för jag ska till min sjukgymnast där och sen ska vi la gå runt i lite affärer och se fall man hittar något roligt.


​//Linn

Likes

Comments

Heeej!


Detta blir då mitt första inlägg här, det tog några dagar för tänkte göra ett inlägg med glömde antingen av det eller orkade bara helt enkelt inte. Men nu kommer det ett!😊


Vi spelade idag våran sista fotbollsmatch för säsongen och den slutade 2-2 vilket var väldigt trist för vi behövde vinna denna matchen för att stanna kvar i division 2. För er som inte vet spelar jag i Vessigebro/Ginsten som yttermittfältare eller anfallare oftast, i division 2, eller ja gick ner i divison 3 nu då.


Iallafall mötte vi Tofta idag och började första halvlek starkt och ledde med 2-0. I andra halvlek får dom in ett mål och gör 2-1 och när det är mindre än tio minuter kvar blir det hands i vårat straffområdet och dom gör mål på den straffen dom får. Jag fick tyvärr inte spela denna matchen vilket var synd då det var sista matchen och jag vra jätte sugen på att spela, men ibland kan man inte alltid få som man vill, så jag satt på bänken och var sjuuukt nervös i hela 90 minuter. Men det är bara att kämpa på nästa säsong och dominera i division 3.

Ha en bra söndagskväll allihopa.😊

//Linn

Likes

Comments